Netflix Türkiye
-
torrent kullan kullan s*k büyütmesi reklamı istemiyorsan :D
-
Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı
torrent kullan kullan s*k büyütmesi reklamı istemiyorsan :D
Sağol bilmiyorduk torrent kullanmayı.
-
https://twitter.com/netflix/status/684793693551771648
130 ülkeye daha girdiler.
Proxy olmadan girdim şimdi :)
-
TL bazinda, sabit kur ile 10-15 TL arasina satarlarsa is gorur, su anki haliyle kitlelere ulasamaz
onun disinda runabove 2.5 dolar/ay 20 gb ssd 2 gb ramli makinayi seedbox, vpn, proxy, bot olarak kullanmak daha akil kari ?
telefonda vs rahat rahat tek tusla dizi izlerim gibi cumlelerle de gelmeyin
transdroid? transmission-daemon?
ayrica isimi kolaylastiracak bi panel de yazdim pure python ile
easy life
-
@Daft dediklerinle oturup uğraşacak senden başka adam tanımıyorum :)
Şu anda zaten almak mantıksız İngilizce bilmiyorsanız. Türkçe altyazı desteği yok. Türkiye için gelişmesi rahat 1 sene sürer.
Benim asıl isteğim Behzat ç., Leyla ile Mecnun gibi diziler belki geri döner Netflix ile.
-
ugrasilacak bisey degil, senelerdir bunu anlatmaya calisiyorum ben de
kurmak da kullanmak da 5 dakika dahi almaz
insan isteyecek once, demek ki boyle bir ihtiyaciniz yok
youtubedan, abidikgubidikfilmizle.com dan camur izlemeye devam 2 tik tik yapmamanin ugruna
-
4 kişi buldum açtım hesap. İlk ay beleş deneme zaten. Kurcalayayım bakalım hoşuma giderse devam.
-
mkyb bunu yazdı
@Daft dediklerinle oturup uğraşacak senden başka adam tanımıyorum :)
Şu anda zaten almak mantıksız İngilizce bilmiyorsanız. Türkçe altyazı desteği yok. Türkiye için gelişmesi rahat 1 sene sürer.
Benim asıl isteğim Behzat ç., Leyla ile Mecnun gibi diziler belki geri döner Netflix ile.
1 seneden daha az sürecek gibi. Hali hazırda zaten 2-3 ay önce netflix türkiye ofisi kurulmuştu. 1 seneye kalmadan altyazılı dizileri görecek gibiyiz.
Bu arada enpara tayfasına müjde:
https://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx
%50 kampanyasına netflix de dahil edilmiş.
-
@torpedo
Hangi dizilerde altyazı desteği var hocam genel olarka ?
-
Beyler full hd paketi aldım ilk ay bedavaymış yeni farkettim ama görüntü 240p. Player'da kalite ayarını nerden yapıyoruz ?