Netflix Türkiye

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opsiyonel_Bilgiler
    Opsiyonel_Bilgiler's avatar
    Erkek

torrent kullan kullan s*k büyütmesi reklamı istemiyorsan :D

imza mı gelmiş?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Opsiyonel_Bilgiler bunu yazdı

torrent kullan kullan s*k büyütmesi reklamı istemiyorsan :D

Sağol bilmiyorduk torrent kullanmayı. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    O Şimdi Astek
    deja-vu
    deja-vu's avatar
    Erkek

https://twitter.com/netflix/status/684793693551771648

130 ülkeye daha girdiler. 

Proxy olmadan girdim şimdi :)

Almanya Fatihi
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

TL bazinda, sabit kur ile 10-15 TL arasina satarlarsa is gorur, su anki haliyle kitlelere ulasamaz

onun disinda runabove 2.5 dolar/ay 20 gb ssd 2 gb ramli makinayi seedbox, vpn, proxy, bot olarak kullanmak daha akil kari ?

telefonda vs rahat rahat tek tusla dizi izlerim gibi cumlelerle de gelmeyin

transdroid? transmission-daemon?

ayrica isimi kolaylastiracak bi panel de yazdim pure python ile

easy life

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Daft dediklerinle oturup uğraşacak senden başka adam tanımıyorum :) 

Şu anda zaten almak mantıksız İngilizce bilmiyorsanız. Türkçe altyazı desteği yok. Türkiye için gelişmesi rahat 1 sene sürer. 

Benim asıl isteğim Behzat ç., Leyla ile Mecnun gibi diziler belki geri döner Netflix ile. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

ugrasilacak bisey degil, senelerdir bunu anlatmaya calisiyorum ben de

kurmak da kullanmak da 5 dakika dahi almaz

insan isteyecek once, demek ki boyle bir ihtiyaciniz yok

youtubedan, abidikgubidikfilmizle.com dan camur izlemeye devam 2 tik tik yapmamanin ugruna

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

4 kişi buldum açtım hesap. İlk ay beleş deneme zaten. Kurcalayayım bakalım hoşuma giderse devam.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

@Daft dediklerinle oturup uğraşacak senden başka adam tanımıyorum :) 

Şu anda zaten almak mantıksız İngilizce bilmiyorsanız. Türkçe altyazı desteği yok. Türkiye için gelişmesi rahat 1 sene sürer

Benim asıl isteğim Behzat ç., Leyla ile Mecnun gibi diziler belki geri döner Netflix ile. 

1 seneden daha az sürecek gibi. Hali hazırda zaten 2-3 ay önce netflix türkiye ofisi kurulmuştu. 1 seneye kalmadan altyazılı dizileri görecek gibiyiz.

Bu arada enpara tayfasına müjde:

https://www.finansbank.enpara.com/kampanyalar/uygulamaindirimi.aspx

%50 kampanyasına netflix de dahil edilmiş.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@torpedo

Hangi dizilerde altyazı desteği var hocam genel olarka ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Beyler full hd paketi aldım ilk ay bedavaymış yeni farkettim ama görüntü 240p. Player'da kalite ayarını nerden yapıyoruz ?

Toplam Hit: 9427 Toplam Mesaj: 73
netflix