Netflix Türkiye
-
mkyb bunu yazdı
Beyler full hd paketi aldım ilk ay bedavaymış yeni farkettim ama görüntü 240p. Player'da kalite ayarını nerden yapıyoruz ?
Şu eklentyi kurabilirsin:
https://chrome.google.com/webstore/detail/super-netflix/aioencjhbaolepcoappllicjebblphoc/related
Bu arada netflix sadece trye değil global olarak tüm dünyaya açılıyor. Adamlar iyi para kazanacak.
Bizim için tabi ki bu içerik yönünden olumlu olarak yansır. Mesela geçenlerde netflix dreamworks animations ile anlaştı. Şu ana kadar dreamworks çatısı altında yayınlanan tüm içerikler ve bundan sonra yayınlanacak olanlar netflixe bağlandı.
-
Chat ile müşteri hizmetleriyle yazıştım TR altyazı için şuan bilgi veremiyoruz ama sizi listeye aldım gelişme olunca size bildireceğiz dedi. Türk lirası ile ödeme içni çalışmalarımız var ama yalan olmasın diye tarih vermediler.
Şuanda almak cidden gereksiz. Altyazı desteği yok.
-
Odeme yapmadan kisa sureli demo verselerde tadina baksak.
-
UTHO bunu yazdı
İlk ay bedava zaten
-
mkyb bunu yazdıUTHO bunu yazdı
İlk ay bedava zaten
Cc paypal istiyor
-
mkyb bunu yazdıUTHO bunu yazdı
İlk ay bedava zaten
Cc paypal istiyor
-
Olum ben Netflix in dükkanlarını hatırlıyorum amk, gider istediğin filmin dizinin dvdsini cdsini alırdın izler sonra gider yenisini alırdın vkslaşepfldls
(Amerika)
-
SweetyVolty bunu yazdı
Olum ben Netflix in dükkanlarını hatırlıyorum amk, gider istediğin filmin dizinin dvdsini cdsini alırdın izler sonra gider yenisini alırdın vkslaşepfldls
(Amerika)
Hangi ülkede yaşıyordun Amerika'da?
-
whopper bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
(Amerika)
Eyalet olacak.
-
mkyb bunu yazdıwhopper bunu yazdıSweetyVolty bunu yazdı
(Amerika)
Eyalet olacak.
Blockbuster?
Ayrıca proxy olmadan giridliğinde dizilerin bazıları yok. Futurama ve orange is the new black yok. Ne anladım ben ondan :/