Netflix Türkiye Fiyatları Sızdı
-
Görmeyeli dizilere Türkçe dublaj seçeneği artmış ancak abi seslendirme yapanları sokaktan mı çevirmişler ? Ne duygu ne, bir şey. Dümdüz senaryoyu okuyup seslendirmişler.
-
mkyb bunu yazdı
Grup kuruyorum. Üyeliği ben alacağım size iban numaramı vereceğim her ay 10 lira bana otomatik yollarsınız. Şifre ve mail size yollayacağım. Benimle olan ?
Abi beni de alabilir misin ?
-
akk varken ancak sd kalitesinde olan alınmalı.
-
adrenalinn bunu yazdımkyb bunu yazdı
Grup kuruyorum. Üyeliği ben alacağım size iban numaramı vereceğim her ay 10 lira bana otomatik yollarsınız. Şifre ve mail size yollayacağım. Benimle olan ?
Abi beni de alabilir misin ?
Tamamdır bu arkadaşla birlikte 1 kişi kaldı. Ödemeyi Enpara ile yapmayı deneyeceğim %50 iade alabilirsem yılbaşına kadar 5 lira olacak kişi başı. 1 ay geciktiren olursa şifre değişir. Herkesin kendi özel profili olacak başkasının dizilerini kurcalamayacak. Şimdilik Rimpalace'ın verdiği hack hesaptan takılın 10 gün sonra İstanbul tanıtımı var belki oradan bi şeyler düşürürüz tekrar. Bana yazan arkadaşlara geri döneceğim.
-
KaptaN bunu yazdı
netflix narcos'u mahvetmiş 2 sezonda .....
fiyatlar pahalı ama 4 kişi girilip alınabilir.
Bu nasıl spoiler vermektir arkadaş daha dün başladım 2 sezonun 1 bölümüne,
-
Austen bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
netflix narcos'u mahvetmiş 2 sezonda ************ ****************
fiyatlar pahalı ama 4 kişi girilip alınabilir.
Banı caizdir.
Suya, çimene ban atanlar, göreve.
yo puta :)
-
Adam zıbam diye spoiler vermis lan. Vay anasini be.
-
Yalnız konu tam fail oldu. Herkes spoileri yedi. :D
-
ya spoiler diyorsunuzda tum dunya zaten biliyor bu adamin damda polislerden kacarken öldüğünü. e dizi de sadece 2 sezon cekildigine gore 2. sezonun son bolumunde öleceğini tahmin etmek cok zor olmasa gerek?
-
Kurtlar Vadiside 10 senedir sürüyor ama Polat ölmüyor onu ne yapacağız ?