Netflix Türkiye Fiyatları Sızdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

1080P ve üstü kalitede izlemek istiyorsanız Windows kullanıcıları sadece Edge tarayıcı üstünden izleyebilir. Mac kullanıcıları ise Safari. Diğer tarayıcılarda 1080p desteği yokmuş.

vay a.k. benim bilgisayarda edge açılmıyor, ayrıca android tv box aldım onda da mı olmayacak 1080p?

Android desteği hakkında bilgim yok. Windows mağazdan Netflix ile izleyebilirsin hocam. https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/netflix/9wzdncrfj3tj

Sıkıntı şu ki marketten bişey inmiyor format atamam da bir sürü şeyi tekrardan kuramam böyle idare edecez inşallah androidde vardır 1080p. Bu arada ben tuttum bu netflixi umarım en para işi devam eder Yen'i yılda da

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Turk Telekom kullananlar bilmiyorum sizinde dikkatinizi çekti mi ancak Netflix'te dizi izlerken donma olmuyor ? Acaba ttnet Netflix ip adreslerine giden isteklerde AKK hızını serbest mi bıraktı dersiniz ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

1080P ve üstü kalitede izlemek istiyorsanız Windows kullanıcıları sadece Edge tarayıcı üstünden izleyebilir. Mac kullanıcıları ise Safari. Diğer tarayıcılarda 1080p desteği yokmuş.

vay a.k. benim bilgisayarda edge açılmıyor, ayrıca android tv box aldım onda da mı olmayacak 1080p?

Android desteği hakkında bilgim yok. Windows mağazdan Netflix ile izleyebilirsin hocam. https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/netflix/9wzdncrfj3tj

Sıkıntı şu ki marketten bişey inmiyor format atamam da bir sürü şeyi tekrardan kuramam böyle idare edecez inşallah androidde vardır 1080p. Bu arada ben tuttum bu netflixi umarım en para işi devam eder Yen'i yılda da

Çözünürlük: Mevcut durumda Android telefon ve tabletler 480p çözünürlükteki yayınları desteklemektedir. Netflix HD yürütme, üst düzey Android cihazlarda mevcuttur. Daha fazla bilgi için "HD Kalitesinde Netflix" sekmemize göz atın.

aşağıdaki listedeki cihazlar HD olarak netflix videolarını açmaktadır android tablet ve cihaz üzerinde 

https://help.netflix.com/tr/node/23939?catId=tr%2F12057

Netflix, aşağıdaki Android telefonlarda HD kalitesini desteklemektedir. Not: HD yürütmenin düzgün çalışması için cihazların en son yerleşik yazılımı çalıştırıyor olması gerekir.

apple 

Çözünürlük: iPhone ve iPod touch iOS8 ve iOS7'de 720p ve iOS6 ve öncesinde 480p yayını destekler. iPhone 6 Plus 1080p yayını destekler iPad iOS8 ve iOS7'de 720p ve iOS6 ve öncesinde 480p yayını destekler. Retina ekrana sahip iPad'ler 1080p yayını destekler.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Erkek

kota bi dolsun dediğine bakarız :)

destination@tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Turk Telekom kullananlar bilmiyorum sizinde dikkatinizi çekti mi ancak Netflix'te dizi izlerken donma olmuyor ? Acaba ttnet Netflix ip adreslerine giden isteklerde AKK hızını serbest mi bıraktı dersiniz ?

hızını optimize ediyorda ondan adamlar boşa demiyor netflix korsan sitelerden daha iyi görüntüyü daha düşük bant genişliği ile sunuyor diye , bunu babalarının hayrına yapmıyorlar tabiki daha iyi sıkıştırma demek adamların sunucularınında rahatlaması demek 3mbps hız yeterli netflix den düzgün çözünürlükte görüntü için.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone SD paket Netflix'te kampanya yapmış. 13 liraya 1 GB net paketi alırsanız 3 ay Netflix üyeliği veriyor. 3 ayda 48 lira vereceğize 13 liraya sahip oluyorsunuz. Karınız 35 lira + 1 GB net paketi.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Türkiye ve Polonya en olumlu geri dönüş aldıkları ülkeler olmuş. Bize ve Polonya'ya özel yenilikler gelecekmiş yakında.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csfrt
    csfrt's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

Vodafone SD paket Netflix'te kampanya yapmış. 13 liraya 1 GB net paketi alırsanız 3 ay Netflix üyeliği veriyor. 3 ayda 48 lira vereceğize 13 liraya sahip oluyorsunuz. Karınız 35 lira + 1 GB net paketi.

Bu kampanya sadece vodafone red icin gecerli galiba

ruh eşi çok sıradan, bana suç ortağı lazım.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    csfrt bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

Bu kampanya sadece vodafone red icin gecerli galiba

Hayır Tüm Vodafone için. Red tarifeleri için olan farklı. 

Toplam Hit: 11426 Toplam Mesaj: 80
netflix