Netflix Türkiye Fiyatları Sızdı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Enpara kampanyası var değil mi bunda da ? 4 kişi kişi başı 5 tl ? Arşiv zayıf gibi geldi dizimag daha güncel daha çok dizi var . Netflix orijinal dizilerinde bile daha güncel dizimag 😀

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Enpara kampanyası var değil mi bunda da ? 4 kişi kişi başı 5 tl ? Arşiv zayıf gibi geldi dizimag daha güncel daha çok dizi var . Netflix orijinal dizilerinde bile daha güncel dizimag 😀

Enpara kampanyası yılbaşında bitiyor. Korsan yayın yapan bir site ile yasal bir platformu karşılaştırman komik olmuş. Adamlar yasal oldukları için telif haklarına tabi. Mesala bir dizi sezon finalı yaptıktan en az 5-6 ay sonra eklenebiliyor Netflix'e. Bazı dizilerin yayın hakları başka firmada vs. HBO, TNT vs bunlar hep Amerika'da kablolu yayın. Güzel dizilerde hep bu yayınlarda oluyor.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

Enpara kampanyası yılbaşında bitiyor. Korsan yayın yapan bir site ile yasal bir platformu karşılaştırman komik olmuş. Adamlar yasal oldukları için telif haklarına tabi. Mesala bir dizi sezon finalı yaptıktan en az 5-6 ay sonra eklenebiliyor Netflix'e. Bazı dizilerin yayın hakları başka firmada vs. HBO, TNT vs bunlar hep Amerika'da kablolu yayın. Güzel dizilerde hep bu yayınlarda oluyor.

Altyazılar? Benim öyle süper bi İngilizcem yok ama ben bile daha iyi çevirirdim, bari korsan sitelerdeki adamları işe alsınlar onlar işini daha iyi yapıyor. Bu arada güzel animeler var beğendim

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Direk izlemeden senaryoyu okuyup çevirdikleri için öyle. Son 2 aydır İstanbul'daki dublaj stüdyoları Netflix için çalışıyor. 

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

1080P ve üstü kalitede izlemek istiyorsanız Windows kullanıcıları sadece Edge tarayıcı üstünden izleyebilir. Mac kullanıcıları ise Safari. Diğer tarayıcılarda 1080p desteği yokmuş.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celik
    celik's avatar
    Erkek

şu konuda bir ortak bulamadık alalım 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

İçerik nasıl beyler almayı düşünüyorum aslında. Dizi için değil. Filmler için bahsediyorum. Türkçe dublajlı film sayısı nasıl?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

1080P ve üstü kalitede izlemek istiyorsanız Windows kullanıcıları sadece Edge tarayıcı üstünden izleyebilir. Mac kullanıcıları ise Safari. Diğer tarayıcılarda 1080p desteği yokmuş.

vay a.k. benim bilgisayarda edge açılmıyor, ayrıca android tv box aldım onda da mı olmayacak 1080p?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı
    mkyb bunu yazdı

vay a.k. benim bilgisayarda edge açılmıyor, ayrıca android tv box aldım onda da mı olmayacak 1080p?

Android desteği hakkında bilgim yok. Windows mağazdan Netflix ile izleyebilirsin hocam. https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/netflix/9wzdncrfj3tj

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Vodafone üyeleri 3 aylık paketi 12 liraya alabiliyor. 480p olan yani. 1080p paket ise Vodafone red abonelerine ayda 10 TL.

Türkçe Dublajlar bunlar. Yerli filmler büyük bi hızla ekleniyor. Dahasıda vardıda çok resim olduğundan Chrome tarayıcı ekran görüntüsü alırken kasıldı yarıda bıraktım. 33 MB ekran görüntüsü olduğundan link olarak ekliyorum sayfa geç açılabilir :

https://picload.org/image/rdadadrd/netflix.png

Toplam Hit: 11509 Toplam Mesaj: 80
netflix