Netflix Türkiye Fiyatları Sızdı
-
Enpara kampanyası var değil mi bunda da ? 4 kişi kişi başı 5 tl ? Arşiv zayıf gibi geldi dizimag daha güncel daha çok dizi var . Netflix orijinal dizilerinde bile daha güncel dizimag 😀
-
mataramasuko bunu yazdı
Enpara kampanyası var değil mi bunda da ? 4 kişi kişi başı 5 tl ? Arşiv zayıf gibi geldi dizimag daha güncel daha çok dizi var . Netflix orijinal dizilerinde bile daha güncel dizimag 😀
Enpara kampanyası yılbaşında bitiyor. Korsan yayın yapan bir site ile yasal bir platformu karşılaştırman komik olmuş. Adamlar yasal oldukları için telif haklarına tabi. Mesala bir dizi sezon finalı yaptıktan en az 5-6 ay sonra eklenebiliyor Netflix'e. Bazı dizilerin yayın hakları başka firmada vs. HBO, TNT vs bunlar hep Amerika'da kablolu yayın. Güzel dizilerde hep bu yayınlarda oluyor.
-
mkyb bunu yazdımataramasuko bunu yazdı
Enpara kampanyası yılbaşında bitiyor. Korsan yayın yapan bir site ile yasal bir platformu karşılaştırman komik olmuş. Adamlar yasal oldukları için telif haklarına tabi. Mesala bir dizi sezon finalı yaptıktan en az 5-6 ay sonra eklenebiliyor Netflix'e. Bazı dizilerin yayın hakları başka firmada vs. HBO, TNT vs bunlar hep Amerika'da kablolu yayın. Güzel dizilerde hep bu yayınlarda oluyor.
Altyazılar? Benim öyle süper bi İngilizcem yok ama ben bile daha iyi çevirirdim, bari korsan sitelerdeki adamları işe alsınlar onlar işini daha iyi yapıyor. Bu arada güzel animeler var beğendim
-
Direk izlemeden senaryoyu okuyup çevirdikleri için öyle. Son 2 aydır İstanbul'daki dublaj stüdyoları Netflix için çalışıyor.
-
1080P ve üstü kalitede izlemek istiyorsanız Windows kullanıcıları sadece Edge tarayıcı üstünden izleyebilir. Mac kullanıcıları ise Safari. Diğer tarayıcılarda 1080p desteği yokmuş.
-
şu konuda bir ortak bulamadık alalım
-
İçerik nasıl beyler almayı düşünüyorum aslında. Dizi için değil. Filmler için bahsediyorum. Türkçe dublajlı film sayısı nasıl?
-
mkyb bunu yazdı
1080P ve üstü kalitede izlemek istiyorsanız Windows kullanıcıları sadece Edge tarayıcı üstünden izleyebilir. Mac kullanıcıları ise Safari. Diğer tarayıcılarda 1080p desteği yokmuş.
vay a.k. benim bilgisayarda edge açılmıyor, ayrıca android tv box aldım onda da mı olmayacak 1080p?
-
mataramasuko bunu yazdımkyb bunu yazdı
vay a.k. benim bilgisayarda edge açılmıyor, ayrıca android tv box aldım onda da mı olmayacak 1080p?
Android desteği hakkında bilgim yok. Windows mağazdan Netflix ile izleyebilirsin hocam. https://www.microsoft.com/tr-tr/store/p/netflix/9wzdncrfj3tj
-
Vodafone üyeleri 3 aylık paketi 12 liraya alabiliyor. 480p olan yani. 1080p paket ise Vodafone red abonelerine ayda 10 TL.
Türkçe Dublajlar bunlar. Yerli filmler büyük bi hızla ekleniyor. Dahasıda vardıda çok resim olduğundan Chrome tarayıcı ekran görüntüsü alırken kasıldı yarıda bıraktım. 33 MB ekran görüntüsü olduğundan link olarak ekliyorum sayfa geç açılabilir :
https://picload.org/image/rdadadrd/netflix.png