Netflix Türkiye Fiyatları Sızdı
-
mkyb bunu yazdıadrenalinn bunu yazdımkyb bunu yazdı
Grup kuruyorum. Üyeliği ben alacağım size iban numaramı vereceğim her ay 10 lira bana otomatik yollarsınız. Şifre ve mail size yollayacağım. Benimle olan ?
Abi beni de alabilir misin ?
Tamamdır bu arkadaşla birlikte 1 kişi kaldı. Ödemeyi Enpara ile yapmayı deneyeceğim %50 iade alabilirsem yılbaşına kadar 5 lira olacak kişi başı. 1 ay geciktiren olursa şifre değişir. Herkesin kendi özel profili olacak başkasının dizilerini kurcalamayacak. Şimdilik Rimpalace'ın verdiği hack hesaptan takılın 10 gün sonra İstanbul tanıtımı var belki oradan bi şeyler düşürürüz tekrar. Bana yazan arkadaşlara geri döneceğim.
Sonuncu ben olayim hadi hayirli olsun
-
Netflix'in Türkiye'de tl için fiyat politikası konusunda Steam, Spotify gibi anlaşmaları lazım. Şuan için Netflix'in Uluslararası merkezi Amsterdam'da olduğu için ödemelerde buradan fatura kesiliyor Enpara'da Euro'dan Usd'ye kur çevirisiyle çekim yaparken gördüğüm kadarıyla. Spotify ödemelerinde Stockholm, Luxembourg TR şeklinde pos görüntülüyorum. HD 2 Ekran paketi ortalama 20 tl olmalıydı Enpara yılbaşına kadar fatura ödeme para çekmek yatırma gibi 4-5 maddeyi yerine getirmenizi istiyor ayın Enparalısı sayılmak için. Spotify için bu yöntemi kullanıyorum ama Aralıktan sonra kampanya yapmazlarsa Enpara falan kullanmam daha.
Kernel_Panic tarafından 13/Eyl/16 00:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Kernel_Panic bunu yazdı
Netflix'in Türkiye'de tl için fiyat politikası konusunda Steam, Spotify gibi anlaşmaları lazım. Şuan için Netflix'in Uluslararası merkezi Amsterdam'da olduğu için ödemelerde buradan fatura kesiliyor Enpara'da Euro'dan Usd'ye kur çevirisiyle çekim yaparken gördüğüm kadarıyla. Spotify ödemelerinde Stockholm, Luxembourg TR şeklinde pos görüntülüyorum. HD 2 Ekran paketi ortalama 20 tl olmalıydı Enpara yılbaşına kadar fatura ödeme para çekmek yatırma gibi 4-5 maddeyi yerine getirmenizi istiyor ayın Enparalısı sayılmak için. Spotify için bu yöntemi kullanıyorum ama Aralıktan sonra kampanya yapmazlarsa Enpara falan kullanmam daha.
https://www.youtube.com/watch?v=baNO-OrHG0g
denenebilir neden olmasın
-
var mı 4 lü alıcak olan?
-
celik bunu yazdı
var mı 4 lü alıcak olan?
kırmayı bilmesem seve seve olurdum hocam :)
-
Ben toplu Netflix alımından vazgeçtim. Peki neden vazgeçtim ? Sevdiğim dizilerin Türkiye desteği yok. İlla VPN ile girmek gerek. VPN'de bilindik bi servisse hemen belli ediyor. Kaldı ki ABD VPN'ler lokasyondan dolayı ping çok uzun sürüyor ve sayfalar geç açılıyor.
O yüzden Aşık Veysel ne demiş ?
Seeder sarhoş, leecher sarhoş. Benim sadık yarim torrenttir.
-
mkyb bunu yazdı
Ben toplu Netflix alımından vazgeçtim. Peki neden vazgeçtim ? Sevdiğim dizilerin Türkiye desteği yok. İlla VPN ile girmek gerek. VPN'de bilindik bi servisse hemen belli ediyor. Kaldı ki ABD VPN'ler lokasyondan dolayı ping çok uzun sürüyor ve sayfalar geç açılıyor.
Nalet olsun adamım. Senin sorunun ne?
Sağlık olsun.
:)))
SkynetX tarafından 16/Eyl/16 19:46 tarihinde düzenlenmiştir -
SkynetX bunu yazdımkyb bunu yazdı
Nalet olsun adamım. Senin sorunun ne?
Sağlık olsun.
:)))
Benim lanet olası sorunum, lanet olası bir beyaz zenci olmamdır adamım. Lanet olası federaller.
https://www.izlesene.com/video/turkiyemize-genel-bir-bakis-arabesk-sov-dunyasi-ve-niceleri/9429158
mkyb tarafından 16/Eyl/16 19:52 tarihinde düzenlenmiştir -
https://twitter.com/netflix/status/778671139547672576
Yarın Türkiye tanıtımı var. :)
-