Neyim Ben ?
-
ya muridler karar veremedim siz verin okulu boktan bi online oyun için bırakan biriyim 2 sene bııraktım 3ncü sene gidicem lise bibitiremedik bu online oyun beni mikti gitti bıraktım oyunu şimdi adamgibi konuşmayı unutmuşum davranışlarım garipleşti delirmek üzerereyim ve adrenalin çok seven biriyim nediyim yükseklerden yerlere atalarım soracıma ters düz takla atarım bu riski yaptığım içinmidir ne boktur çoğu kişi yanımdan uzaklaşıyodiyebiliriz bendeliriyorum galiba kişiliğe format atmam gerek hiç arkadaşım yok ortam denilen olaya giremiyom roku sevmiyom repi seviyom çok cıvık olmaya başladım galiba bi gülüyom bende korkuyom aku çok kötü gidiyom ya delircem ya ölcem evde zaten tek babayla kalıyoz her konuda tartışıyoz babama yemek soğuk desem zehirmi attım dicekgibi laflarıda yanlış anlıyo pisikopotoloji her neyse o bende baya bi bozuldu online oyun oynamasam dışarı zzarar veriyoorum gidiyom ayamı parçalıyom koolumu yararlıyom adrenalin için çalışıyo beyin napmam lazım
ve delirsemde delirmesemde cw sevemiyorum nie bilmimiyorum
-
Her gün birazcık tahribat iyi gelir tabii yersen :). Takıl bize hayatın kararsın :).
-
la oyun için okulmu bırakılır.. :/ resmen para tuzaa oldu KO felan iiki bıraktım artık uyuyabiliorm arklarla takılabiliorm ama oyunun tek + yanı ing ce baya gelistirdi =) gece gece gavurlarla ticaret yapmak =)
editcan : sil pc nden koduum oyununu Cd sinide kır :|
-
direğe wurup yardıracan bunu prostat edecen :F
-
aç kaldım yemek yemedim oyuna para verdim [m4l] gibi
-
bu adam deli :|
-
İstanbul'da oturuyorsun bi hafta sonu buluşur, konuşuruz. Bunalıma sokma kendini. Her bitişin bi başlangıcı vardır.
-
Kardeş kendini ailene ver babanla takıl arada.O konuşma bozukluklarını ailenle dertlerini paylaşarak ve konuşarak biraz düzelt daha sonra arkadaş ortamına akarsın.Benimde arkadaşım yok.Ama ailem ve akrabalarım yetiyo bana.Birde yoldaki birine selam vermekten çekinme.Konu konuyu açar
-
Bir psikiyatriyle görüşsen senin için daha iyi bence
-
ucube |: oyun diye okul bırakılırmı be hacı.
git kendine bi enstruman al öğrenmeye çalış...
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------İstanbul'da oturuyorsun bi hafta sonu buluşur, konuşuruz. Bunalıma sokma kendini. Her bitişin bi başlangıcı vardır.
-----------------------------keşke otursam hoca istanbulda sakarya/adapazari
bana sorsalar 14 yaşından 18 kadar ne yaptın mal malpcde durdum derdim hiç bişiyim olmadı bi aralar aşık oldum
ve o iş olmadı belki bide bu yüzden oyuna kendimi kapadım kızlarla hiç aramda yok :(