Neyim Ben ?
-
yeni mezun psikolojik danışmanım. İsytersen çevrimiçi danışma yabilirim sana bir iki hafta, iyi gelebilir. Profilde var msn adresim. Yalnız 3 gün burda yokum gelince ayarlayabiliriz ;)
-
adın ilyas mı?
yoksa profilinde yazdığı gibi çağrı mı?
-
Azrail msn ni ver her zaman dinleyip paylaşabilirim seni.Ayrıca geçmiş olsun çok üzüldüm gerçekten.
-
-
Hacı dınlemeyı severım bende gece gündüz frketmez
Ama senı tbt organızatörlerı paklar.
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------ismim çağrı
-----------------------------
Ekledim seni -
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
-----------------------------İstanbul'da oturuyorsun bi hafta sonu buluşur, konuşuruz. Bunalıma sokma kendini. Her bitişin bi başlangıcı vardır.
-----------------------------keşke otursam hoca istanbulda sakarya/adapazari
bana sorsalar 14 yaşından 18 kadar ne yaptın mal malpcde durdum derdim hiç bişiyim olmadı bi aralar aşık oldum
ve o iş olmadı belki bide bu yüzden oyuna kendimi kapadım kızlarla hiç aramda yok :(
-----------------------------
hacı desene adapazarlıyım diye :D sen takıl bana ben seni bunalımdan çıkarırım emin ol :D -
Hacım nlp kitapları oku diycem ama seni sıkar belki,onun dışında,bi gün abdestini al sabah namazına camiye git ezan okunmadan.Otur caminin avlusuna ezanı dinle yanlız başına.Sonra gir namazını kıl,seni ancak bu rahatlatır.Burda olsan senle arkadaş olurduk valla,umarım daha iyi bi şekilde yardımcı olabilecek birisi çıkar.Ama dediklerimi bi dene,bişey kaybetmezsin.Ailem yok,babam şöyle,babam böyle diyerek de hayattan iyice soğutma kendini,yaşamnı başkalarının nasıl olduğuna göre yönlendirme.
-
İnsansın:) Meleklerden bile üstünsün...Aklın ile bu dediklerinin üstesinden gelebilirsin.
-
yuhh a.k online oyun için okulu bırakanda varmış arkadaşım sıkma canını okuyupta bir bok yapamayanlarda var.
önemli olan bundan sonrası daha yaşın 18 (tabi dogruysa).