Neyim Ben ?
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------Juba bunu yazdı:
-----------------------------
gayet açık bişey yazmışsın . sen ne yazdığını bilmiyorsan benim problemim değil . kalk bi psikiyatr a görün sen-----------------------------
suç sende degil bende yani?:) ve yine, hala anlıyamamışsın demek okumak yetmiyormuş anlama olmadıktan sonra..:)bak şimdi benim o yazıdan önceki mesajı oku ve ondan önceki yazılanıda oku sadece bir mesaja bakıp yorum yazma tüm yazılanları oku...
parça bütün ilişkisine göre iş yapmıyoruz . senle daha fazla tartışmıycam . anlayana sivrisinek saz anlamayana davul zurna az . uğraşamam senle -
Sevdim ben bu adamı.Çünkü öz eleştiri yapıyor hemde futursuzca ve yaptgı hatanın farkında.Bence zavallı degil.Daha yolun basında yaş olarak.Hiç bir şey bitmişte degil yani hayatın kararmamıs,milyarlarca borcun yok,herhnagi bir saglık sorunun da yok.Alkoligin alkolu bırakması için zararlarını bilmesi gerek keza uyusturucu yada kumar bagımlısınında bundan pişman olması ve hata yaptıgının farkında olması lazım.Yoksa sorunlar çözülmez.Daha fazla zaman kaybetmeden durmunu egitim bazında düzeltebilcegin zamanın var en azından şimdilik.Önceki yorumumu okumadan yapmıstım şimdiki yorumum öz eleştiri yapabilen biri oldugnu gördükten sonra ekleyim dedim.
-
"parça bütün ilişkisine göre iş yapmıyoruz"
hahaha Bugün çok güldüm ya:))) sağol juba:)
-
uGuR bunu yazdı:
-----------------------------"parça bütün ilişkisine göre iş yapmıyoruz"
hahaha Bugün çok güldüm ya:))) sağol juba:)
saol canım :) -
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Her gün birazcık tahribat iyi gelir tabii yersen :). Takıl bize hayatın kararsın :).
-----------------------------evet ızlara takıl :))) ii gelir
-
Bu ne manyak yaşam tarzı la? Arada bi (.) işareti koy okurken nefes nefese kaldım amk :D Sorununu çözmeye imla hatalarından başla ufak bişey ama başlangıç için iyi bence..
-
arkadaşalr herboku dednim bi bok olamadım :( hayatim bitmiş benim
-
montla sıç
-
arkadaş ortamlarına giremiyorum dırfbi boktan oyun yüzünden hayatımı yüzde %75 riske atıyorum artık riskli işleri yapıyoyrum ölmekten korkmuyroum ailem yok arkadaşım yok kimsem yok tek benim kendi kendime yetemiyorum
-
KorteX bunu yazdı:
-----------------------------hayat çok güzel biliyormusun.. ewet ewet biliyorsun bende biliyorum .. dısarı cık hava all.. önüne ilk gelen sahısla tanısmaya bak.. rap muzik dinliyorsun karamsar olman için neden sayılabilir... dinleme... bu aralar klasik muziklere yada ruhunu gevşetecek muzikleri aramaya bak.. dost edinmeye bak.. kız arkadas edinmeye bak.. kendine hayat için bir program hazırla seni mutlu edecek seyleri uygula.. okula dewam et.. vs.. vs.. mutlu olmanı engelleyecek tüm zararlı maddelerden arın..
sadece fikirlerimi söyledim .. :)
çoculugunu yasayamayan bir sahıs olarak kendisini bildi bileli asosyal olan .. 20 yıldır deli olan ben.. hayatın güzel oldugunu yasamaya değer oldugunu 8 ay önce anladım.. :) inan senden daha kötü bi durumdaydım.. sen asık oldun ama olmadı.. benim 20 yıldır hiç kız arkadasım bile olmadı.. dostum olmadı .. ailem birinci dereceden düşmanımdı .. atlatırsın bu sorunları sana güveniyorum :) sadece warlıgını hisset ve yasamaya bakk.. :)
----------------------------
KorteX sen benmisin??? :B yani resmen beni anlattın 3 hafta öncesine kadar bende hayata karşı bi beklentisi olmayan değişik bişidim :D şimdi ciddi ciddi çıkıyorum ve *sadece* bir kız arkadaştan fazlasını arıyorum şu anda hayattan fazlasıyla zevk almaya çalışan biri olarak çağrıya bi an öncesinden bu kötü durumdan kurtulmasını diliyorum sadece bu benim olmak istediğim şey değil dersen yapabileceğine inanıyorum o beyaz ışık anını yaşa bi an ampüller(yada artık florasanlar) yansın hadi arkadaşım kurtul şu durumdan bir an önce