Neyim Ben ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

Kalben huzur bulacağın şeyleri yapmaya çalış. Mesela en çok ne yaparken huzur buluyorsun? O online oyunu oynarken deme.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek

kendini dine ada

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

tamam sakaryadaymı$sın biz oralara gelecez :D istanbuldan sende gelirsin :F seni bi vurak direklere ağaçlara aklın ba$Ina gelir : P

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:
    -----------------------------

Kalben huzur bulacağın şeyleri yapmaya çalış. Mesela en çok ne yaparken huzur buluyorsun? O online oyunu oynarken deme.

Tabiki onu diyecek belirtmiş zaten.Ama ailesiyle dertleşmesini öneriyorum ben.Seni dinleyen ve anlayan tek insanlar.

https://t.me/pump_upp
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

ByALeX bunu yazdı:

hastanenin penceresinden balkonuna atlayıp güvenlik görevlilerini peşimden kovalatmak kafa üstü takla atıp riske girmeyiseviyorum ama buda çok iyi bakılmıyo başkaların gözünde

Bozamaz Aramızı Yarasa
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    andidit
    andidit's avatar
    Erkek

İkra.

Boynumuz yiğit boynu, bükerse sevda büker.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

Esconda bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

Tabiki onu diyecek belirtmiş zaten.Ama ailesiyle dertleşmesini öneriyorum ben.Seni dinleyen ve anlayan tek insanlar.

benim ailem yok 1 tane babam var oda dedinizgibi biri değil

Bozamaz Aramızı Yarasa
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek

azrail_rapi bunu yazdı:

ByALeX bunu yazdı:

hastanenin penceresinden balkonuna atlayıp güvenlik görevlilerini peşimden kovalatmak kafa üstü takla atıp riske girmeyiseviyorum ama buda çok iyi bakılmıyo başkaların gözünde

Şaka yapıyorsun herhalde.

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Problemli
    kuvvet
    kuvvet's avatar
    Erkek

yapmıyom :(

Bozamaz Aramızı Yarasa
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

bnilader en iyisi ne yap bilyonmu.. ben sana kendimden örnek vereym.. bende pc yüsünden biras asosyalleştim.. böyle fazla çevreye uyamıyorum ama ne yap bilyon mu.. mesele bi grup gördn tanış  ta var içinde selam ver muhabbetlerini dinle.. git bi kahveye otur milleti dinle.. böyle böyle sonra gez toz.. kafanı dinle.. ok biras insan içine karış eminim düzelirsin..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
Toplam Hit: 10117 Toplam Mesaj: 82