Neyim Ben ?
-
Kalben huzur bulacağın şeyleri yapmaya çalış. Mesela en çok ne yaparken huzur buluyorsun? O online oyunu oynarken deme.
-
kendini dine ada
-
tamam sakaryadaymı$sın biz oralara gelecez :D istanbuldan sende gelirsin :F seni bi vurak direklere ağaçlara aklın ba$Ina gelir : P
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------Kalben huzur bulacağın şeyleri yapmaya çalış. Mesela en çok ne yaparken huzur buluyorsun? O online oyunu oynarken deme.
-----------------------------Tabiki onu diyecek belirtmiş zaten.Ama ailesiyle dertleşmesini öneriyorum ben.Seni dinleyen ve anlayan tek insanlar.
-
ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------Kalben huzur bulacağın şeyleri yapmaya çalış. Mesela en çok ne yaparken huzur buluyorsun? O online oyunu oynarken deme.
-----------------------------hastanenin penceresinden balkonuna atlayıp güvenlik görevlilerini peşimden kovalatmak kafa üstü takla atıp riske girmeyiseviyorum ama buda çok iyi bakılmıyo başkaların gözünde
-
İkra.
-
Esconda bunu yazdı:
-----------------------------ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------Tabiki onu diyecek belirtmiş zaten.Ama ailesiyle dertleşmesini öneriyorum ben.Seni dinleyen ve anlayan tek insanlar.
-----------------------------benim ailem yok 1 tane babam var oda dedinizgibi biri değil
-
azrail_rapi bunu yazdı:
-----------------------------ByALeX bunu yazdı:
-----------------------------hastanenin penceresinden balkonuna atlayıp güvenlik görevlilerini peşimden kovalatmak kafa üstü takla atıp riske girmeyiseviyorum ama buda çok iyi bakılmıyo başkaların gözünde
-----------------------------
Şaka yapıyorsun herhalde. -
yapmıyom :(
-
bnilader en iyisi ne yap bilyonmu.. ben sana kendimden örnek vereym.. bende pc yüsünden biras asosyalleştim.. böyle fazla çevreye uyamıyorum ama ne yap bilyon mu.. mesele bi grup gördn tanış ta var içinde selam ver muhabbetlerini dinle.. git bi kahveye otur milleti dinle.. böyle böyle sonra gez toz.. kafanı dinle.. ok biras insan içine karış eminim düzelirsin..