NFS Most Wanted Istanbul

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Hi everybody!
    This workout is different to others.
    Everything, except istanbul view, has been made with photoshop.
    Integration time +14 hours.

Referance photo from NFS MW.
    Thanks for comments already now. Thnx for viewing.

Other links for this picture: CGTALK.COM
    Deviantart.com
    GFXartist.com
    Renderosity.com

Digitalart.com

Dijitalsanat.com

Designerturk.com

Arshiv.com
    Drawing Process :

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pyskopatt
    pyskopatt's avatar
    Erkek
    aslında arabanın yerine hacı murat olsaymış gözel olurmuş ama yinede ii

kırmızının kirlettiği herşeyi lacivert temizler
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turuncu
    turuncu's avatar
    Erkek
     abi harbiden ellerine sağlık harbiden harika bişey yapmışsın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FuriousBuLL
    FuriousBuLL's avatar
    Erkek
    Tek kelimeyle: "SÜPER!"

Mazeretim var: asabiyim ben.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DoomsdayScreaM
    DoomsdayScreaM's avatar
    Erkek
    :) bravo
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek
    tebrikler..

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

integration time nedir ya? Arkadaşım Türkçe yazsan da adam gibi anlayabilsek.

Eğer "integration time" , yapım süresiyse 14 saat çok fazla değil mi böyle bir iş için?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    bence gayet iyi 14 saat te çok diil bence daha kısa sürede yapabileceksen yap şööle hacı muratlı bişiler şekil olsun

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PrOgRaT
    PrOgRaT's avatar
    Erkek
    gayet güzel bravo
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KodlayanAdam
    KodlayanAdam's avatar
    Erkek

direk anasayfadan girdiğim için grafik tasarım da olduğunun farkında değilim

most wanted a İstanbul yaması filan sandım  

çalışma çook güzel tebrikler....

Hiç savaş görmemiş çocuklarla, hiç barış görüşmemiş çocuklar için adalet farklı anlamlar taşır.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Tekrar slm. Öncelikle çizimimi beğendiğinize çok sevindim. İngilizce yazmamın sebebi ise deviantarttan direk kopyala yapıştır yaptığımdan en baştan yazmakla uğraşmak istemedim. Evet ordada yazdığı gibi bu çalışmam 14 saatten fazla sürdü. Bu bu tür ayrıntıların bulunduğu bi çizim için gayet ideal bi süre. Profesyonellerin 20 saatte çizdiği resimleri göreceksiniz photoshopla :) Şahsen kısa zaman almış bi tasarımın ( eğerki yaratıcılık mükemmel değilse) iyi olabileceğine inanmıyorum. zaten bi çalışmayı güzelleştiren 2 etmenden biri harcanan emektir. Ayrıca bu çalışmamla ilk defa cgtalk.com a giriş yaptım :) ( o sitede çalışmalar juriden geçerek yayımlanır)

Çizim aşamalarındanda görüldüğü gibi sadece istanbul manzarası stok fotoğraf geri kalanı ise tamamen Photoshop çizimi. arkaplanın renklerini tasarıma uydurmakta biraz zorlandım ve halada tam uydurmuş değilim zaten. Sebebi ise çizdiğim bölümün HDRI olmasından. O kadar aradığım halde HDRI çekilmiş bi istanbul fotoğrafı bulamadım :)

herneyse. Aslına bakarsanız bu çalışmamı burda yayımlamamın sebebi bana geçen aylarda atılan bi iftira vardı orda bana küfür eden ayrıca bana büyük bi şerefsizlik yapan lisedeki sıra arkadaşım Volatile nin  ve onun gibilerinin yorumunu almak. ben forumdan gittikten sonra bile yapılan terbiyesizlik devam etmiş bakınız imzam. Büyük ihtimalle decameron tarafından bu şekilde değiştirilmiş.

Velhasıl orda söylenenlere inananlara lafım yok çünkü kim olsa inanırdı, kendimi kanıtlayamadım, kanıtlayamazdım. çünkü arada verdiğim bi söz vardı bunuda kimseye söyleyemezdim. Benim tek kızdığım olay, ordakilerin bana yaptıkları küfür ve hakaretler. kim olursa olsun bu tür küfürleri haketmez. Hele kendinin herkesten farklı olduğunu savunan eski arkadaşım Volatile nin bana hiç sormadan veya gelip hesap sormadan orda o lafları söylemesi bana çok koydu. Gerçi o adamı buralarda adam yerine koyan yok bunu bildiğim halde onu adam yerine koyduğumdan ben suçluyum.

Herneyse. özellikle orda bana küfür edenlerin yorumlarını merakla bekliyorum. özellikle kendiside photoshopta çizimler yapan ve kendisinin çok iyi bi tasarımcı olduğunu, ondan başka tasarımcı olmadığını düşünen ve o kadar site dolaştığım halde herhangi bi başarısını göremediğim designer nickli nin yorumunu bekliyorum.

İçim ancak bu konu sonuca varıp orda bana atılan iftiradan sonra bana küfür edenler hatalarını gördüklerinde rahatlayacak. Zaten diğer belli başlı bana gıcık olanlardan bi umudum yok bari orda yazılanları gördükten sonra o kanıya kapılanları hata ettiklerini anlatmaya çalışayım.

Hepinize güzel yorumunuz için teşekkürler.

Toplam Hit: 11829 Toplam Mesaj: 40