NFS Most Wanted Istanbul

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RockZs
    RockZs's avatar
    Erkek

PhThOoN yaptığın çalışma güzel bu konuda laf etmemiştim. Resme ilk baktığımda bana NFS den alınan bir ekran görüntüsünün gökyüzü bölümüne sadece Cami vb.. şeyler eklenilerek yapılmış bir resim gibi geldi. Fakat çizim aşamaları sayfayı ilk açtığımda nedense görüntülenmediği için uğraştığın detayları göremedim. Altına çizim aşamalarını eklemezsen resmin benim dediğim gibi algılanır.  Ben bunu göz ününde bulundurarak ; "Bu çalışma 14 saat mi sürdü?" diye sormuştum.

Tabi ikinci girişimde gördüm ki öyle "kes-yapıştır!" türü birşey değilmiş. Güzel çalışman için bir tebrik ederim.

Bir arkadaş çok biliyorsan sen de Hacı Murat 'lı bi resim yap da görelim gibisinden birşeyler söylemişti. Dayanamadım yaptım. PhThOoN kadar uğraşamasamda bence fena sayılmaz (Not: 3-4 saat sürdü).

Hacı Murat - NFS MW

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    zuhahahahaha amele_2 al sana hacı murat
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek
    puahhaha lord hacıyı wallpaper yaptım :D:D

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek
    Hehehe :) hiçte fena değil. ışıklandırmayı sevdim. tebrikler :) ayrıca cabrio hacı muratta çok iyi gitmiş :D Şu an ayrı bi çalışma üzerinde çalışıyorum daha 2 saat geçti. Eğer hatasız tamamlayabilirsem onuda yayımlarım bu konu altında :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

Evet beklediğim isimlerin birinden yorum geldi hemde tam önceden tahmin ettiğim cevap ile. Doğuhan inan çok ciddi konuşuyorum bu forumda gördüklerim arasında en düşük iq lü insansın. Senin ne diyeceğini önceden biliyodum biraz geç gelsede sonuçta aynı cevap geldi :) Volatileninde ne diyeceğini tahmin edebiliyorum. ama diğerlerininkini merakla bekliyorum açıkçası.

Doğuhan sen o çalışma hakkında ne biliyorsunki?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    dostum senin imzan ne ayak öyle :) hiç okudunmu sanırım 2 aylık felan bir mevzuydu bu çalıntı tasarım olayları felan :)

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    o olayda bende sana kıl olmuştum tasarımların için felan değil sen yaptın ve ya yapmadın çokta önemli değil benim için ama sarf ettiğin sözler yenir yutulur cinsden değildi 8 yaşında hackerlik felan yok su kadar para kazanırdım gibi bir sürü cümleler kurmuştun ben ce kendi ıq seviyende sanma herkesi yutanda olur yutmayanda

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek

doğuhan- "Senin gibi sahtekarlık yapacağıma boktan da olduğunu düsünsen kendi tasarımımı yaparım daha iyi ;)  "  birincisi bana sahtekar deme eğer ordakiler gerçek olsaydı ben kafamı önüme eğer siktirolup giderdim. Demekki size bişeylerin yanlış olduğunu anlatmaya çalışıyorumda burda bu konuyu açıyorum. ikincisi ise nasıl olursa olsun kendi tasarımını yapmana katılıyorum ama sana tavsiyem bu konuda mütevazilik herzaman imajın için önemlidir. cgtalk.com da takılan dünya genelindeki ünlü adamlar analarının karnında öğrenmediler.

fmk- Orda söylediklerim konusunda çok ciddiydim. İster inanın ister inanmayın, o kadarda kafama taktığım bi olay değil o konuda bana inanmamanız. Sadece benim sahtekar olduğuma karar vermeniz beni üzüyor. ( en çok güldüğüm ise ; bi arkadaş burda secret garden için , "bunu sen yapmadın, gitmiş bi manzara fotoğrafı bulmuş altına ismini yazmış ben yaptım dio" demesiydi :) farkına varmadan iltifat etti gerçi :))

doğuhan eğerki 3D ile uğraşıyosan secret garden gibi bişey yapmak sence çokmu zor????

bu arada fmk benim imzamıda kendini bilmez bi yönetici değiştirmiş. Büyük ihtimalle decamerondur. Kim yapmışsa artık terbiyesizlik etmiş. Hangi yönetici bi üyesinin imzasını böyle değiştirir??? Ben bu yazıyı silmiycem aynen böyle kalsın.

Toplam Hit: 11820 Toplam Mesaj: 40