NFS Most Wanted Istanbul
-
Evet deneme amaçlı bi bina çizdim. referans olarak new york taki ünlü bilmem ne binasını aldım :)
Arkaplan fotoğraftır. binalar ise tamamen photoshop çizimi.

-
Yaklaşık 5 saat sürdü çizimi. %95 i brush.

-
Removed...
-
Removed...
-
YAWW KİMSE ARTIK KONUŞMUYO NE OLDU PYTOON??
-
pythoon o binalar? ve arkadaki ?eyleri sen çizmi?sen burda
bütün tahribat alemi beni siksin derim ben ba?ka bi?ey demem.
madem bu kadar yetenekli birisin neden burda sergileme nedeni
duydun -
harika bişey çok güzel olmuş........+1
-
Removed...
-
Kreston bunu yazdı:
pythoon o binalar? ve arkadaki ?eyleri sen çizmi?sen burda bütün tahribat alemi beni siksin derim ben ba?ka bi?ey demem. madem bu kadar yetenekli birisin neden burda sergileme nedeni duydun
"Arkaplan fotoğraftır. binalar ise tamamen photoshop çizimi." en yukardaki fotoyu koyduğum mesaja bakarsan bu yazıyı göreceksin. arkadaki fotonun linkinide vermişim."bunları yapabildiğin halde neden burda yayımlıyorsun." bu kelimeden anladığım kadarı ile bu tür çalışmaları bu siteye laik görmüyosun :) sana baştan anlatayım. bi ara msn den bi arkadaş ahmet şu güneş çalışmanı tahribat.com da yayınlasana dedi. bende bişey biliyodur dedim ve foruma üye oldum sonradan pişman olacağımı bilmediğim halde. Burdaki çoğu kişi secret garden gibi çalışmalarımı görünce senin dediğin kelimenin aynısını dedi. sonra bi tartışmadır çıktı :) herneyse burda bu konuyu açmamın sebebi zaten , bana sahtekar diyenlerin yanıldığını anlatmaya çalışmamdır.
Burda en kızdığım kişi ise @Designer di. sebebini bilmiyorum ama bana karşı çok kötü tavırlar aldı. benim burda takılmaya devam etmem sırf ona gerçekleri gösterebilmek içindi zaten. 8 yıl photoshop kullanıyormuş, ben dostum lord x max a 1 ay ders versem designerden daha iyi çalışmalar çıkartır. bundan kesinlikle eminim :)
"pythoon o binalar? ve arkadaki ?eyleri sen çizmi?sen burda bütün tahribat alemi beni siksin " Bunu iltifat olarak kabul ediyorum :)
-
diğer mesajımı iyi oku