NFS Most Wanted Istanbul

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ya olm bi siktir git sahtekarın önde gidenisin bunu çocuk görse anlar gerizekalı adını bilmediği şeyi çiziyo allah vere kafandan çizmişsindir zaten sen bunu.

gerçek şu söyleyeyim photoshopta bildiğin şey resmi alıp üzerine kendi adını yazmaktan başka bişey değil

designerın doguhanın hatta antikkyinn bmp çalışmaları bile seninkinden iyidir çünkü onlar hiç değilse gerçekleri söyleyip yapıyolar

1. sen önceden çalıntı bişey yapmışken insanların sana inanmasını nası beklersin

madem bu kadar iyi grafikçisin o çalıntı olan şeyinde gayet daha iyisini yapabilirdin

2. sen o arabayı bi yerden tutorial olarak almış olabilirsin ki onu araştıracam zaten arkaya bi cami koymakla hemen istanbul olmuyo malesef

3. ve son lafım eğer o hadi ana binayı siktiret arkadaki binaları SEN ! photoshopta çizmişsen

bütün tahribat değil tüm Türkiye siksin beni . ama değilsede seni siksin !

sözümünde arkasındayım buda sana kapak olsun

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

ya olm bi siktir git sahtekarın önde gidenisin bunu çocuk görse anlar gerizekalı adını bilmediği şeyi çiziyo allah vere kafandan çizmişsindir zaten sen bunu.

gerçek şu söyleyeyim photoshopta bildiğin şey resmi alıp üzerine kendi adını yazmaktan başka bişey değil

designerın doguhanın hatta antikkyinn bmp çalışmaları bile seninkinden iyidir çünkü onlar hiç değilse gerçekleri söyleyip yapıyolar

1. sen önceden çalıntı bişey yapmışken insanların sana inanmasını nası beklersin

madem bu kadar iyi grafikçisin o çalıntı olan şeyinde gayet daha iyisini yapabilirdin

2. sen o arabayı bi yerden tutorial olarak almış olabilirsin ki onu araştıracam zaten arkaya bi cami koymakla hemen istanbul olmuyo malesef

3. ve son lafım eğer o hadi ana binayı siktiret arkadaki binaları SEN ! photoshopta çizmişsen

bütün tahribat değil tüm Türkiye siksin beni . ama değilsede seni siksin !

sözümünde arkasındayım buda sana kapak olsun

msn konuşmasından alıntı :

>>> Lord_x_Max ® <<<<[Real]:

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=4&folderid=17573

>>>> Lord_x_Max ® <<<<[Real]:

wahhhmet

bu ne saçmalıyor

yazdığı 3. maddeye bak eşşek halen anlamamış

ahmad!:

:D:D:D:D hahahahahahaa

bekle bu konuşmalarımızı aynen alıp kopyalıcam belki anlar

-----------------------------------------------------

Lan olm ben ne diyom sen ne dion :D:D arkadaki binalar fotoğraf diyorum anlama özürlü. Adam gibi okusana bi yazdıklarımı :)

BMP çalışmalar nasıl oluyo anlamadım :) . Ayrıca sen  o arabanın çizim aşamalarını incelemedin heralde :D

bide dediklerinden bi bok anlamadım :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Arkaplan fotoğraftır. binalar ise tamamen photoshop çizimi

arkaplan derken gökyüzünü kastettiğini sanmıştım binalar tamamen photoshop diyince öyle anlaşıldı

herneyse BMP bitmap demek ama sen nerden bileceksin dimi ? paintle çizilebilir mesela.

gelelim sana

bak çocuk burda böyle sahtekarları çok gördük götünden atıp tutan o kadar çok kişi var ki hele senin gibi önce bir sahte resim atan sonrada benim diye gösteren adama inanmamızı asla bekleyemezsin!

öyle her resmin üstüne ahmet konyar yazınca sen yapmış olmuyosun :))

Zimbabwe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek
    qreston bu sus yaww konuştukça batıyosun a.q.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyThOoN
    PyThOoN's avatar
    Erkek
    Kreston bunu yazdı:

arkaplan derken gökyüzünü kastettiğini sanmıştım binalar tamamen photoshop diyince öyle anlaşıldı

herneyse BMP bitmap demek ama sen nerden bileceksin dimi ? paintle çizilebilir mesela.

gelelim sana

bak çocuk burda böyle sahtekarları çok gördük götünden atıp tutan o kadar çok kişi var ki hele senin gibi önce bir sahte resim atan sonrada benim diye gösteren adama inanmamızı asla bekleyemezsin!

:D:D:D:D:D la adamı güldürürsün. BMP nin bitmap olduğunu bende biliyorum ( hatta sana küçük bi bilgi *.bmp windows un kendi resim formatıdır :)))))

:D benim merak ettiğim bmp çalışma ne anlama geliyo :D  Bu arada altında ahmet konyar imzası olan çalıntı (!) çalışmaları  görmek istiyosan googleden ahmet konyar diye arat :D:D:D:D

Lord bırak konuşsun bea :) güzel güldürüyo adamı :))))

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fmk
    fmk's avatar
    Erkek
    PyThOoN bunu yazdı:

Kreston bunu yazdı:

gelelim sana

:D:D:D:D:D la adamı güldürürsün. BMP nin bitmap olduğunu bende biliyorum ( hatta sana küçük bi bilgi *.bmp windows un kendi resim formatıdır :)))))

:D benim merak ettiğim bmp çalışma ne anlama geliyo :D  Bu arada altında ahmet konyar imzası olan çalıntı (!) çalışmaları  görmek istiyosan googleden ahmet konyar diye arat :D:D:D:D

Lord bırak konuşsun bea :) güzel güldürüyo adamı :))))

sen adammı oldunda milletle dalga geciyosun yüzsüz yalancı

Eğer İnsanlar benimle aynı şeyleri düşünüyorsa bir yerlerde yanlış yaptım demektir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    lan sen kimsinde benimle sidik yarıştırıyosun seni takanda kabahat zaten herkes biliyo senin ne mal olduğunu. o yaptığın alıntılarda bir bir götüne girsin yok sokamadıysan merak etme tahribat müridleri her zaman lafları senin götüne sokmaya hazır. daha fazla ötmeden siktirin gidin bu forumdan

Zimbabwe
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doguhan
    doguhan's avatar
    Hıyarlık Madalyası
    Erkek

Removed...

hikaye
Toplam Hit: 11818 Toplam Mesaj: 40