Normal Bir El Fenerinden Yakıcı Bir Lazer Tabancası Yapmak
-
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------abü alda yap yha tarikatca bi kahraman beklioz galba :D herkez yapcam dedi
ses yok aq
-----------------------------
athzai khaine arkadasımız, amcasının dvd rw sinden gizlice sokmus oldugu laser diodu bugun bana kargoyla yollamıs bulunmaktadır. yarın elime gecer. gecer gecmez calısmalara baslayacagım :D yapabilirsem video fln koyarız. athzai hayvanlar uzerinde denicekmiş :| -
CodeMaster bunu yazdı:
BiLGeN bunu yazdı:
-----------------------------abü alda yap yha tarikatca bi kahraman beklioz galba :D herkez yapcam dedi
ses yok aq
athzai khaine arkadasımız, amcasının dvd rw sinden gizlice sokmus oldugu laser diodu bugun bana kargoyla yollamıs bulunmaktadır. yarın elime gecer. gecer gecmez calısmalara baslayacagım :D yapabilirsem video fln koyarız. athzai hayvanlar uzerinde denicekmiş :|
hoca yapta oluyorsa bzide yapalım kıyacam paraya yapacam yahu... -
yapacak olan varsa yaparım diyen varsa msn'de ücret konuşalım 2tane yaptırıcam ama şöle öğrenci işi olsun ha :D yaparım ben diyen varsa msn versim pm'den ciddi ciddi konuşalım fiyatı....
-
loan sakın cdrw ile yapmayın onu ışığı gözükmüomu ne yani uyumsuz boşuna sikmeyin bir de yaktıktan sonra gözünüze tutmayın yaklaştırmayın bile kör eder alimallah
-
Hakkaten ha yapan varsa hakkını odeyelim bizede yapsin :D yada bi şirket mi kursam bu iş icin bence satar sizce ? satarmi 1 milyoncudan iyidir derim
-
boyuk gun yarın bekleiniz :D bi terslik olmassa athzei nin laser diode yarın oglene doru elimde olcak :D baslıcam hemen :D
-
dehset-ül wahset bişey
-
eğer yağabilirsen video falan cek
LG den başka bişi annaşılmıo vidyoda
bizde yapalım :D:D:D okulda baya eglenceli olur :D:D
-
http://img89.imageshack.us/img89/156/lazerfh2.jpg
cd rom lazerini üzerinde çalıştırdım oradaki pot la oynayınca daha yüksek ışık elde edeceğimi sanıyordum yanılmışım :D dışarıda deneyemedim ayrıca lazerin devresini kaybettim :"( yeni lazer alınca artık testlerime devam ediyorum kolay gelsin
-
bu sabah bende denedim ibne alet çok akım çekiyor sanırım lazer bozuktu abi ulan zaten bozulmadan bişey bizim dükkana girmeyecek herhalde.. cd-rw lazeriyle denedim 2.5volttan itibaren çalışıyor 3voltta ısınıyor zımbırtı.. rafa kaldırdık şimdilik bu argeyi..
Toplam Hit: 24779 Toplam Mesaj: 93