Normal Bir El Fenerinden Yakıcı Bir Lazer Tabancası Yapmak
-
Tayok bunu yazdı:
-----------------------------
ben lens sorununu da anlamadım. Bu vidyodaki adam lens probleminden bahsetmemiş ? :S
-----------------------------adamın öle bi problemi yokki çakmış lensi amcam yakıo etrafı
-
Selam müritler bu konuyu hortlatmak lazım Code master hajım sen bişiler yapabildinmi yoxa sorun hala lens mi bide bu videoda aixiz dediği şeyi anlamadım ben ne o lensin ölçüleri mi ?? Olmadı bende girişicem bu işe adam 150miliwatt lık green lazer yapmış 500-700 metre arası kesintisiz çizgi oluşturuo.. Ama ben hala yanma olayının nası oldugunu çözemedim bu lazerle ?!
-
bunlarla fantazi yaşamaya ne gerek varkı .. gidin hazır halde alın.) olay bitsin.))
-
tamam hacı çak bi 650 ytl de aliyim bi tane 500mw green laser ozman
-
Yok mu hala yapan? :)
-
ya yapan olsa bile beni kesmez artık abi ne manyak aletler warmıs piyasada ya 150 200 miliwatt dan assagısı kesmez gibi youtube da dehşet videloar war. izeyin görüceksiniz
edit : Acaba bu laserlerin miliwat değerlerini nasıl modifiye edebiliriz bilgisi olan warmı elektronik konusunda ?
-
Süpermiş :| :|
-
imran268 bunu yazdı:
-----------------------------bende el fenerinden roket rampasaı yapacam :D
-----------------------------uff cok guldumm, ne adamsin
-
deathmaster bunu yazdı:
-----------------------------
Selam müritler bu konuyu hortlatmak lazım Code master hajım sen bişiler yapabildinmi yoxa sorun hala lens mi bide bu videoda aixiz dediği şeyi anlamadım ben ne o lensin ölçüleri mi ?? Olmadı bende girişicem bu işe adam 150miliwatt lık green lazer yapmış 500-700 metre arası kesintisiz çizgi oluşturuo.. Ama ben hala yanma olayının nası oldugunu çözemedim bu lazerle ?!
-----------------------------yok abi, diyot guzel calısıo da, lens ısıgı odaklamıyo. sadece lens problemi var yani. ısık odaklanmıyor ve dogrusu fazla ugrasmak da istemedim. aslında urasılırsa mevcut lenslerle de odak sorunu halledilir ama milim mili onunla ugrasmak sinirlerimi bozar bnm :D
-
daha once verilmısti hoca....