Notcoin - Telegram Üzerinden Coin Kazanın
-
Şu an her tıklama 5x veriyor, bu akşam gördüğüm yeni görevlerle 13,6M a ulaştım, bakalım zengin olacaz mı (:
-
Bugün (01.04.2024) 15:00'a kadar mining aşaması devam edecekmiş, 20.04.2024'e kadar da dönüşüm oranları falan belirlenip listelenmeye başlayacakmış sanıyorum.
-
Bar kendi kendine fullüyo, millete daha çok vermek için ellerinden geleni yapıyorlar :) =
-
yanak bunu yazdı
Bar kendi kendine fullüyo, millete daha çok vermek için ellerinden geleni yapıyorlar :) =
Bu durum biraz kıllandırdı beni, bi ipnelik çıkmazsa güzel şeyler olabilir.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıyanak bunu yazdı
Bu durum biraz kıllandırdı beni, bi ipnelik çıkmazsa güzel şeyler olabilir.
Belki belli bi sayı ayırmışlardır airdrop için, o sayıya ulaşamadıysa veriyorlardır haybeye :)
-
Bu arada bar durduk yere fullenirken sayı düşüyor hocam ona dikkat ettin mi, sanırım bazen sistem algılamıyor, tekrar tıklamanı istiyor.
14M kastım bakalım ne olacak bekliyorum merakla. Nft falan da yapmıcam, satabilirsem bu haliyle satarım.
-
Bu kediler ile yeni şeyler var mı :d koyuyoruz üst üste sürekli bir tırrik var mı başka
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
Bu arada bar durduk yere fullenirken sayı düşüyor hocam ona dikkat ettin mi, sanırım bazen sistem algılamıyor, tekrar tıklamanı istiyor.
14M kastım bakalım ne olacak bekliyorum merakla. Nft falan da yapmıcam, satabilirsem bu haliyle satarım.
Aynen dediğin gibiymiş :) satmıycam ben de listelendiği zaman bakarız..
-
10M kasamadım yetişemedim acaba ne olacak bilgisi olan var mı?
-
Telaşa mahal yok. Adamlar hesabını kitabını yapsın, sıfırlar atılsın bölsün çıkarsın, elimizde ne kadar notcoin kalacak belli olsun, aysonuna doğru ak göt kara göt belli olur..