folder Tahribat.com Forumları
linefolder Kriptoparalar & Blockchain
linefolder Notcoin - Telegram Üzerinden Coin Kazanın

Notcoin - Telegram Üzerinden Coin Kazanın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Şu an her tıklama 5x veriyor, bu akşam gördüğüm yeni görevlerle 13,6M a ulaştım, bakalım zengin olacaz mı (:

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

Bugün (01.04.2024) 15:00'a kadar mining aşaması devam edecekmiş, 20.04.2024'e kadar da dönüşüm oranları falan belirlenip listelenmeye başlayacakmış sanıyorum.

wAreX!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Bar kendi kendine fullüyo, millete daha çok vermek için ellerinden geleni yapıyorlar :) =

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    yanak bunu yazdı

Bar kendi kendine fullüyo, millete daha çok vermek için ellerinden geleni yapıyorlar :) =

Bu durum biraz kıllandırdı beni, bi ipnelik çıkmazsa güzel şeyler olabilir.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı
    yanak bunu yazdı

Bu durum biraz kıllandırdı beni, bi ipnelik çıkmazsa güzel şeyler olabilir.

Belki belli bi sayı ayırmışlardır airdrop için, o sayıya ulaşamadıysa veriyorlardır haybeye :) 

Sene 2011 evliliğimin ilk ayları, pc başında Tahribat'da takılıyorum, açılış sayfa falan direk tahribat açılıyor. Bi gün hanım "beni mi daha çok seviyorsun Tahribatı mı?" dedi. "Hatun sen yokken Tahribat vardı." dedim, demez olaydım..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

Bu arada bar durduk yere fullenirken sayı düşüyor hocam ona dikkat ettin mi, sanırım bazen sistem algılamıyor, tekrar tıklamanı istiyor.

14M kastım bakalım ne olacak bekliyorum merakla. Nft falan da yapmıcam, satabilirsem bu haliyle satarım.

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SüperSperm.
    evsiz
    evsiz's avatar
    Erkek

Bu kediler ile yeni şeyler var mı :d koyuyoruz üst üste sürekli bir tırrik var mı başka

Bazı İnsanLar AnıLarıyLa AnıLıR Bazı İnsanLar AnaLarıyLa...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

Bu arada bar durduk yere fullenirken sayı düşüyor hocam ona dikkat ettin mi, sanırım bazen sistem algılamıyor, tekrar tıklamanı istiyor.

14M kastım bakalım ne olacak bekliyorum merakla. Nft falan da yapmıcam, satabilirsem bu haliyle satarım.

Aynen dediğin gibiymiş :) satmıycam ben de listelendiği zaman bakarız.. 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahta
    tahta's avatar
    Erkek

10M kasamadım yetişemedim acaba ne olacak bilgisi olan var mı?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yanak
    yanak's avatar
    Erkek

Telaşa mahal yok. Adamlar hesabını kitabını yapsın, sıfırlar atılsın bölsün çıkarsın, elimizde ne kadar notcoin kalacak belli olsun, aysonuna doğru ak göt kara göt belli olur..

Toplam Hit: 10800 Toplam Mesaj: 136
borsa para eth btc kripto coin zengin notcoin bitcon