Notcoin - Telegram Üzerinden Coin Kazanın
-
MeTiN_7 bunu yazdı
ben web3 cüzdanıma gönderdim fakat nerede oldugunu göremıyorum yada baktığım yer mi yanlış bilgisi olan varmı ?
hocam ben binance a gönderdim, şu anda telegram botunda withdrawal processing yazıyor, listelendiğinde hesaba yansıtılacak sanırım.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
ben web3 cüzdanıma gönderdim fakat nerede oldugunu göremıyorum yada baktığım yer mi yanlış bilgisi olan varmı ?
hocam ben binance a gönderdim, şu anda telegram botunda withdrawal processing yazıyor, listelendiğinde hesaba yansıtılacak sanırım.
Alım satım işlemleri Binance üzerinde Türkiye saati 15.00 itibariyle başlayacak.
Telegram üzerinden gönderdiğim coinler de hesaba geçmiş görünüyor. Totalde 14.310 tane NOT'umuz oldu, bakalım kaç kuruş edecek.
-
LynXMaSTeR bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdıMeTiN_7 bunu yazdı
Alım satım işlemleri Binance üzerinde Türkiye saati 15.00 itibariyle başlayacak.
Telegram üzerinden gönderdiğim coinler de hesaba geçmiş görünüyor. Totalde 14.310 tane NOT'umuz oldu, bakalım kaç kuruş edecek.
Sattık gitti 😁
-
Markete 60-70. Sıradan giriş yaptı, ben biraz daha tutmayı düşünüyorum. Ton ağında baya bi hype var bu aralar.
-
Tonkeepera çektim havaya uçtu hepsi çokta şeyapmamak lazım :D
-
Easx bunu yazdı
nası becerdin o işi, direkt borsaya niye atmadın?
-
binance üzerinde 50x çarpanla vadeli işlemleri başlattılar.
-
Easx bunu yazdı
Stakingdedir muhtemelen. Tekrar baksana bi steaking kısmına.
-
qoqo bunu yazdıEasx bunu yazdı
Stakingdedir muhtemelen. Tekrar baksana bi steaking kısmına.
Geldi abi yoğunluktandı sanırım. Satmayacağım zaten dursun hesapta
-
nakit lazımdı sattım ben ama pişman olucam gibi duruyor. elimde az biraz wnot kaldı belki onları tutarım