folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nükleer Destekçileri Derneği Arıyorum

Nükleer Destekçileri Derneği Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, ne zaman Bakırköye Taksime böyle insanlara ayrılmış mekanlara gitsem ne kadar solcu ne kadar greenpeace tarzı (güya) yeşil enerji yandaşlarının eylemlerine şahit oluyorum. Her fırsatta onlarla bilimsel tartışmaya girip yetersiz olduklarını gördüğümde basit birer muhalefet olduklarını görüyorum.

Yıllardan beri nükleer enerji ile ilgiliyim, yeni haberlerdir, gelişmelerdir sürekli takipteyimdir.

Bu başlık altında nükleer enerjinin faydalarını ve zararlarını tartışmak gibi bir niyetim yok ! (amacım o değil çünkü)

SADECE NÜKLEER ENERJİYİ SAVUNAN BİR DERNEĞİN OLUP OLMADIĞINI ARAŞTIRIYORUM ve gidip AKTİF ÜYE olmak istiyorum.

Gidip bende taksimde bakırköyde nükleer yandaş eylemleri yapmak istiyorum.

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek

benim yerimede katıl bulursan hocam :D

elektrik kullanmayalım o zaman deyince diyecek birşeyleri kalmaz zaten. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

neye üzülüyorum biliyormusunuz? bu arkadaslarımız kendilerini paralarken greepeace yoneticileri su anda tatilin keyfini cıkarıyorlar.. saltanat içinde yasıyorlar. ayrıca sendikalar içinde geçcerli işciler sefalet içinde baskan ve adamları özel arabalarla geziyorlar binlerce lira parayı götürüyorlar...

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

son zamanlarda hidroelektrik santrallerine karşıda ünlülerin bir kampanyası başlatılmış.

facebooktaki arkadaş listemde ne kadar zengin, elit, pek bi gelecek derdi olmayan arkadaşlarımın varsa paylaştığı bir video

Anarko-primitivist değilim ve bunun gibi irticacı gerici medeniyet düşmanı bir ideolojiye şiddetle karşıyım !

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

bulunca haber ver hocam da bizde katılalım :D 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    THT2005
    THT2005's avatar
    Erkek

hidro elektrik santraline hayır - termik elektrik santraline hyır - nukleer enerji santraline hayır - o zaman elektriğe hayır.

Burası Türkiye... Yaşanacak , Yaşanmış , Yaşanan olayların hepsi normaldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

dernek kuracak kadar maddiyatım olsa ben kuracağım, dünyadaki diğer teknokrat dernekleri ile iletişme filan geçeceğim ah şu maddi imkanlar !

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek

konudan alakasız, gecen istiklal'de az daha birini tokatlıyordum. halden anlayan biri olduğum için soru soran, anket yapan vs..herkese yardımcı olmaya çalışırım. geçen sefer de greenpeace ci kız kesti önümü. daha konuşmaya başlamadan. maddi destek hariç her türlü desteğe açığım dedikten sonra konuşmasına izin verdim. balıklardan girip foklardan çıktı. ondan sonra dergi aboneliği falan dedi. özür dilerim maddi destekte bulunamayacağım ancak gönüllüye ihtiyacınız varsa seve seve dedim. bana demez mi, ama öldürülen foklar bilmem neyler için hiç mi vicdanınız sızlamıyor, bence siz duyarsızsınız. dergisine tokat atıp la havle diyerek uzaklaştım. hayvan sevgisi propagandası yapacağına insan nefreti aşıladı kaltak.

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 12:03'da Triumph tarafından düzenlendi.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kajmerpac
    kajmerpac's avatar
    Erkek

nükleer enerjiye karşı değilim fakat rüzgar enerjisi güneş enerjisi gibi doğal kaynakları kullanmak varken bence risk almaya değmez.

hesler ise doğanın tamamen dengesini bozuyor giresunda şu anda sayısnı bilmediğim kadar hes yapılmakta üstelikte çoğu bir dere üzerinde ileriye dönük derenin kuruma ihtimali var ve yeşil alanları fazlasıyla tehdit ediyor

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Carlsaganandcat
    Carlsaganandcat's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Konu tartışmaya döndüğü için: edit

Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 14:13'da Muqi tarafından düzenlendi.

9200 feetde alınan ilk nefes...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PyramiD
    PyramiD's avatar
    Erkek

Arkadaşlar şunları göz önünde bulundurun :  

Türkiye deprem ülkesi ve Terör sorunu var sadece pkk tarafından yürütülen terör değil bu El-kaide , Dhkp-c gibi vs vs.. Olabilicekleri bir düşünün..

Merhabaaaaa
Toplam Hit: 6254 Toplam Mesaj: 72