Nükleer Destekçileri Derneği Arıyorum
-
hes in yapıldığı yerden gelen bili olarak HES e hayır. Binlerce yıldır o suyun yatağı o sudan faydalanan binlerce canlı var. Göz göre göre bunu yokediyoruz. Ha Termis Sanrtal yapılsın o iyi ama hes gerçekten faydasından çok zararı var. Ula dereye yüzmeye gidiyoz suyumuzu kesmeyin.
-
ve bunun gibi fimler nükleer karşıtı insanları körüklüyor..
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------ve bunun gibi fimler nükleer karşıtı insanları körüklüyor..
http://www.youtube.com/watch?v=6lklGw5fLbM
-----------------------------bu filme gittim gitmez olaydım. Amerikan-Zombi salgını tarzlı bir film ortaya koymaya çalışmışlar bari sonunu benzeteydiniz arkadaş öyle son mu olur ya !
-
zeybekustasi bunu yazdı:
-----------------------------hes in yapıldığı yerden gelen bili olarak HES e hayır. Binlerce yıldır o suyun yatağı o sudan faydalanan binlerce canlı var. Göz göre göre bunu yokediyoruz. Ha Termis Sanrtal yapılsın o iyi ama hes gerçekten faydasından çok zararı var. Ula dereye yüzmeye gidiyoz suyumuzu kesmeyin.
-----------------------------nükleere destek ver ki hidroelektrik santrali yapmayalım
-
nükleer artık bir çok çevreci tarafından da kabul görüyor.
mersindeki akkuyu santralinin türkiye nin %5 enerjisi karşılayacağı ve 9 büyüklüğünde depreme dayanıklı olacağı söyleniyor.
her hangibi bir savaş , terör olayında o kadar korunan gözetilen santralin saldırıya uğrayacağından korkuyorsunuz da nükleeş başlıklı bir füzenin her yerden üstümüze fırlatılabileceğinden korkmuyormusunuz?
-
PanxeR haklı,ayrıca düşman denen kavramı neden hep içte arıyoruz? herhangi bir savaşta her tip enerji üretim alanları ve barajlar hedef dahilinde.
-
ortada ayrıca çok acaip bir zihniyet var ,
adamlar nükleere karşıyız diyorlar , hes e karşılar , termik santrale zaten karşılar , petrol yakıtına karşılar ...
düşünemiyorlar , evdeki çamaşır bulaşık makinası tv pc nasıl çalışıyor diye ,twit attıkları padler podlar nasıl yapılıyor diye ; çok da ciddiye almamak lazım aslında bunların çevreciliği sadece üzerinde organik yazan yiyeceklere 5 misli para vermekten , sokak kedileri için götünü yırtmaktan ibaret
rüzgar enerjisini kullanıp, kedilerimizi beslersek herşey güllük gülüstanlık olacak halbükü , e tabi bu nesiller çevre temizliğini insanların kendi kapısının önünü süpürmesiyle hallolacağını iddia edenler tarafından yetiştirildi.
-
PyramiD bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar şunları göz önünde bulundurun :
Türkiye deprem ülkesi ve Terör sorunu var sadece pkk tarafından yürütülen terör değil bu El-kaide , Dhkp-c gibi vs vs.. Olabilicekleri bir düşünün..
-----------------------------hocam ne dediğinin farkında mısın
terör örgütü nükleer tesise mi saldıracak olur mu öyle şey onun yerine giderler bir tane metrobüse bomba koyarlar köprünün ortasina patlatırlar nükleer tesisten daha kolay ve daha çarpıcı olur eylemleri ayrıca bu tesisi koruyacak yer ya ordu yada çevik kuvvet falandır normal özel güvenliğe korutmazlar orayı
-
Prof un biri demişki tamam nükleer enerjinin zararlarını geçtim teknolojinisini geçtim...
Terör eylemlerine karşı koruduk...
Doğal afete karşı koruduk...
Aklınıa gelebilcek bütün sorunlara karşı koruduk...
Peki Nükleer Reakötrden çıkacak Zehirli maddeyi ne yapacaksınız dedi...
Nasıl saklayacaksınız? nereye saklayacaksınız dedi... Yok etmeye edilmeyen bir madde demişti...
Videosunu bulursam eklerim...
Yenilenebilir enerji kaynakları varken Nükleer reaktörleri desteklemiyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=1iN1RTLLQjo
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 19:39'da blackmir tarafından düzenlendi. -
blackmir bunu yazdı:
-----------------------------Prof un biri demişki tamam nükleer enerjinin zararlarını geçtim teknolojinisini geçtim...
Terör eylemlerine karşı koruduk...
Doğal afete karşı koruduk...
Aklınıa gelebilcek bütün sorunlara karşı koruduk...
Peki Nükleer Reakötrden çıkacak Zehirli maddeyi ne yapacaksınız dedi...
Nasıl saklayacaksınız? nereye saklayacaksınız dedi... Yok etmeye edilmeyen bir madde demişti...
Videosunu bulursam eklerim...
Yenilenebilir enerji kaynakları varken Nükleer reaktörleri desteklemiyorum...
-----------------------------firex yazmıştı önceki mesajlarda napılacağını :)
Mesaj 19 Temmuz 2012 (Persembe) Saat: 19:37'da pcdoktor636 tarafından düzenlendi.