folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nurcuların Ve Akpnin Bop İçindeki Misyonu

Nurcuların Ve Akpnin Bop İçindeki Misyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intibaH
    intibaH's avatar
    Erkek

mesela insanlara şapka giydirecek sol gözü görmeyecek(Bu arada Atamız Sol gözünü trablusgarpta geçirdiği şiddetli bir hastalık sonucu kaybetmiştir. bu da her yerde yazmaz.) 

Burda anlatılmak isteneni yanlı$ yazmı$sın herhalde.Atatürkün $apka devrimini yapması islam kar$ıtı biri olduğunun göstergesidir.$apka kanunu ile gelen ek bir yenilik daha vardır.$apka takan herkes $apkayı düz takacak yani $apka ters takılmayacak.Sizce bunun göstergesi nedir? Neden düz giyiliyorda ters giyilmiyor? Hiç merak etmediniz mi?

Paylaşıyorum o halde varım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Kürdi said ile said nursi'yi karıstırıyorsunuz..Dediğim gibi Şeyh said kürdi isyan yapmaya kalkınca said nursi karşı gelmiştir tepki vermiştir.Çünkü said nursi müceddiddir.Yani 100 senede bir gönderilen Alim Bu şöyledir 1-Abdulkadir Geylani   2- İmam-ı Rabbani  3-Mevlana Halid Bağdadi  4-Said Nursi  bu kişilerin hayatlarını incelerseniz hepside bir risale veya mektubat yazmıstır. Abdulkadir Geylani = Mektubat-ı Geylani,Gunyetut Talibin,Futhul Gayb,FethurRabbani - İmam-ı Rabbani = Mektubat-ı Rabbani - Mevlana Halid = Mektubat-ı Mevlana Halid,Risale-i Halidiyye - Said Nursi = Risale-i Nur. Bu forumda yazan insanlar abicim nerden okuyorsunuz nerden arastırıosunuzda önünüze böyle bi konu gelince ordan burdan sallamasyon yapıp sövüosunuz? Allah Kuranda " Benim velilerime harp açana ben harp açarım " diyor.Korkunuz yokmu? Bunlar Hepsi Veli insanlardır.Ve Ben bu 4 aliminde kitaplarını okudum.Hepsine baktım emin olun bir tanesinde siyasi bir cümle göremedim..ve son müceddir mehdi olacaktır işte o zaman hepinizin safı belli olacak..! o zaman ya deccalin yanında olursunuz ya da şu sövdüğünüz said nursinin mevlana halidin geylaninin imam-ı rabbaninin yani mehdinin yanında olursunuz.Seçim sizin Allah hidayet versin sizlere.

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intibaH
    intibaH's avatar
    Erkek

Sufi bunu yazdı:
    -----------------------------
    Kürdi said ile said nursi'yi karıstırıyorsunuz..Dediğim gibi Şeyh said kürdi isyan yapmaya kalkınca said nursi karşı gelmiştir tepki vermiştir.Çünkü said nursi müceddiddir.Yani 100 senede bir gönderilen Alim Bu şöyledir 1-Abdulkadir Geylani   2- İmam-ı Rabbani  3-Mevlana Halid Bağdadi  4-Said Nursi  bu kişilerin hayatlarını incelerseniz hepside bir risale veya mektubat yazmıstır. Abdulkadir Geylani = Mektubat-ı Geylani,Gunyetut Talibin,Futhul Gayb,FethurRabbani - İmam-ı Rabbani = Mektubat-ı Rabbani - Mevlana Halid = Mektubat-ı Mevlana Halid,Risale-i Halidiyye - Said Nursi = Risale-i Nur. Bu forumda yazan insanlar abicim nerden okuyorsunuz nerden arastırıosunuzda önünüze böyle bi konu gelince ordan burdan sallamasyon yapıp sövüosunuz? Allah Kuranda " Benim velilerime harp açana ben harp açarım " diyor.Korkunuz yokmu? Bunlar Hepsi Veli insanlardır.Ve Ben bu 4 aliminde kitaplarını okudum.Hepsine baktım emin olun bir tanesinde siyasi bir cümle göremedim..ve son müceddir mehdi olacaktır işte o zaman hepinizin safı belli olacak..! o zaman ya deccalin yanında olursunuz ya da şu sövdüğünüz said nursinin mevlana halidin geylaninin imam-ı rabbaninin yani mehdinin yanında olursunuz.Seçim sizin Allah hidayet versin sizlere.

Hayla sızlanan varmı . Alın size cevap.Bundan daha ötesi yok.Kardeşimiz yazmış helal olsun...

Paylaşıyorum o halde varım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Sufi bunu yazdı:
    tayyip erdoğan nur cemaatinden değil iskenderpaşa dergahına bağlıdır..Burda bi sallamasyon var..şeyh said dağlara çıkıp isyan başlattığında ona ilk tepki veren said nursidir..said nursinin idam ediliş sebebi farklıdır..güzel araştıralım 6-7 senedir bu işlerin içindeyim..bi içinden bakmak var bide dışından..konu tartışmaya dönmesin diye hiçbişey yazmak istemiyorum çünkü sonucu çok büyük bi tartışma olacak çünkü benimde elimde bir sürü delil kanıt vs var ama yazmıyorum ilk başta onları yazdım sonra sildim..siz nasıl bilmek istiyorsanız bu insanları öyle bilin ben fethullahcı felan değilim yanlıs anlasılmasın ama medyanın bu tarz insanlar üzerinde yürüttüğü oyunlar artık sınıra geldi bigün patlama yaparsa türkiyede iç savaş çıkacak bunun en büyük sebepciside medya olacak..

canım bence ilk önce düzgün bilgi edin Said Nursi idam edilmedi yatağında öldü... bide Nurcuların hepsini Fetullahçı olarak görmek hiç iyi değil. Nurcular belirli kısımlara ayrılmıştır. 1980 den sonra.  nedenini çoğu kişi bilir.  Bence kitaplarını okuyalım sonra karar verelim.. Büyük bir alim bir nevi Mevlana tabi bu asırın Mevlanası. Said Nursinin Şeyh saide öyle davranmasının sebebi, bazı şeylerin kılıçla, topla, tüfekle değilde kalem ve kağıtla yapılacağını anlamasıdır. Büyük fedakar bir insandır bence.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    nonviolen bunu yazdı:

Sufi bunu yazdı:
    tayyip erdoğan nur cemaatinden değil iskenderpaşa dergahına bağlıdır..Burda bi sallamasyon var..şeyh said dağlara çıkıp isyan başlattığında ona ilk tepki veren said nursidir..said nursinin idam ediliş sebebi farklıdır..güzel araştıralım 6-7 senedir bu işlerin içindeyim..bi içinden bakmak var bide dışından..konu tartışmaya dönmesin diye hiçbişey yazmak istemiyorum çünkü sonucu çok büyük bi tartışma olacak çünkü benimde elimde bir sürü delil kanıt vs var ama yazmıyorum ilk başta onları yazdım sonra sildim..siz nasıl bilmek istiyorsanız bu insanları öyle bilin ben fethullahcı felan değilim yanlıs anlasılmasın ama medyanın bu tarz insanlar üzerinde yürüttüğü oyunlar artık sınıra geldi bigün patlama yaparsa türkiyede iç savaş çıkacak bunun en büyük sebepciside medya olacak..

canım bence ilk önce düzgün bilgi edin Said Nursi idam edilmedi yatağında öldü... bide Nurcuların hepsini Fetullahçı olarak görmek hiç iyi değil. Nurcular belirli kısımlara ayrılmıştır. 1980 den sonra.  nedenini çoğu kişi bilir.  Bence kitaplarını okuyalım sonra karar verelim.. Büyük bir alim bir nevi Mevlana tabi bu asırın Mevlanası. Said Nursinin Şeyh saide öyle davranmasının sebebi, bazı şeylerin kılıçla, topla, tüfekle değilde kalem ve kağıtla yapılacağını anlamasıdır. Büyük fedakar bir insandır bence.

said kürdi diyeceğime said nursi demişim evet said nursi urfada bi otelde 27 numaralı odada Hakkın rahmetine kavustu..Said Nursi Asrın mevlanası değil müceddidir.Senin dediğin kutubluk/gavslık bu her gavs vefat edince yerine baska bi gavs getirilir yani asırdan asıra olmaz.zamanımızında gavsı vardır hemde türkiyede..Said nursi'ye göre kendinden sonra gelecek müceddid mehdi'dir.Nurcular bir fethullah gülen bölümü bi kırkıncı hoca(erzurum) bölümü bide yeni asyacılar vardır.Said nursi şeyh said kürdinin hiç bi zaman fikirlerine katılmamıstırki kağıtla kalemle o savasa katılsın.Said Nursinin gönderiliş amacı her müceddidde olduğu gibi ortalıktan bidatları ve pislikleri kaldırp Kuran'ı acıklamaktır.Yani Kuran'ı cok derin şekilde tefsir etmek ki bunuda yapmıstır.Ne hapis ne ağac ev ne otel odası buna engel olmamıstır her zaman her yerde yazmıstır.

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    intibaH
    intibaH's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    scaryhim

Hacı hazırlana ordu musulve kerkük üzerine harekete gececekti bu isyanın 24 ile sıcraması sonucu ordu buraya sevkedildi.Bu yüzden musul ve kerküke ordu gönderilemedi.

Said Nursinin hayatını bilipte bunları bilmem acayip.

47 ermeni köpeğini tek başına geberten KAHRAMAN TÜRK ŞEHİTİ MÜBARİZ İBRAHİMOV.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

said nursi başka şeyh said başka karıştırmayın.

tornavida senin dediğin şeyh said denen saidi kürdi. ebesinin şeysini bilmem ..... tamam mı o şeyh said denen herifin.

said nursiye kötü yazı yazanları kınıyorum....  c/p

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek
    Mayrip bi önceki konuda da belirttim.

Kürt said isyanı başlattı.Saidi Nursi ise yatakcılık ve yardım etti.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MUBARIZ
    TorNaVida
    TorNaVida's avatar
    Erkek

Saidi Kürdi ”Özgür bir Kürdistan tohumu ekiyorum. Onu geliştirip büyütün”

Bu lafı başka birisi dese örnegin ben başka bi üelik ile desem bana ana avrat kayarsınız bu adamı savunanlarda.Bu adam bu lafı demiş, Daha nesini savunuyosunuz?Ülkenizi bölmeye calisan bi insan bu adam.Yani islami yönünüz agır basıyo diye Türklüğünüzü hiçe saymayın.

Toplam Hit: 8089 Toplam Mesaj: 52