folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Nurcuların Ve Akpnin Bop İçindeki Misyonu

Nurcuların Ve Akpnin Bop İçindeki Misyonu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    az düşününce şöyle birşeyin farkına varıyoruz çoğumuz;

biz burdan ne yazarsak yazalım ne kadar muhalefet etsekde edelim,o adamları bu millet istedi!!!

yani 4 yıldır zamsız telefon faturası ödüyorum diye,kitabımı devlet veriyor diye,yıllık yarım ton kömürüm geliyor diye oyunu ve geleceğini satan bu millet! Türklerin genel olarak gelecek kaygısı olmadığı bariz ortada,her bayramda,her gösteride 'Atam İzindeyiz..!' deyip göz yaşı dökenler,ağlayanlar,sızlayanlar geleceklerini 1-2 yıllık çıkarları için satan bu halk emin olun ki saman alevi bir hırsa,muhalefete ve iradeye sahip..3 ayda 17.000 ölüyü unutan,17 Ağustosu 'Parti mi Var?' diyerek karşılayan bir milletiz...

Atatürkçüyüz,Devrimciyiz,Ateşli birer Türk genciyiz,ama emin olun şuanki halimiz klavye delikanlılığından ileri gitmiyor...Sövün,saydırın,rahatlayın-ama bilinki bu yanınıza kâr kalacak...

O adamlar 15 yıldır çalışıyor,neler geçti biz uyanana kadar bu nehrin sularından arkadaslar....

Bu ülkenin meclisinde şeyh ve şıhlara iftar yemeği verildi,hangisiniz hatırlıyor bunu ? Hanginiz sövüp saymadınız? Peki hanginiz birşeyin değiştiğini gördünüz?

Biz sustukça şunu acı olsada söylemem lazım, Balık tutuyor diye kadınları tutuklayan zihniyet iliklerimize kadar sömürecek...

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    intibaH bunu yazdı:
    -----------------------------

DkN bunu yazdı:
    bu sait denen yaratık yaptıgı hainlikler bir kenara onlardan bahsetmeyecegim, soyledigi salakca sozlerinin sorumlusu degildir aslında. cunku bu zat delinin tekidir. bu nedenledirki kedilerle konustugunu idda edip radyonun icinde melekler oldugunu soylemis, kendini peygamber gibi gormus ve kur'an a ortak kosmustur. Medresetü'z-Zehra dedigi okul projesi icin 1907 de istanbula geldiginde tutuklanmıstır. bu zat ittihatcılar ile yakınlastıgı zamanlar II.Abdulhamitten doguda kurulacak Kürtçe eğitim veren bir üniversite(bahsettigim proje) istediginde Abdulhamit tarafından tımarhaneye attırılmıstır. birde Abdulhamit tahttan indirildiginde bu assalık zat Abdulhamit icin yasasın zalimler icin cehennem demistir.

Sen İngiliz kaynaklarına itibar ediyorsun.Tabi insan geri zekalı olunca anca bo$ laf atmasını biliyor.Tarihte böyle bir$ey yoktur ve ya$anmamı$tırda.

benim bilgim senin boyunu 5kat asar hoca. saygılı ol, terbiyeni takın. bu zat için ingiliz kaynaklarını inceleyerek degerli zamanımı bosa harcamadım, harcamamda. tarih bir bilim dalıdır olmustur olmamıstır gibi basit sozlerle, olasılıklarla işlemez. bu zavallı cumlelerini bilgi kıtlıgına veriyorum...

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    son günlerde bu konuda cok aptalca ve seviyesizce tartismalar gecior..Dini iyi anlamis bir kisi bile oldugunu dusunmuyorum bunlari yazanlarin arasinda :).hade hayirlisi

The king is bleeding.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Nurcu vatanda$ intibah ın  uzmanlık alanı sex mi$ :|

İlgi ve Uzmanlık Alanları

Sex 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    Nurcu vatanda$ intibah ın uzmanlık alanı sex mi$ :|

İlgi ve Uzmanlık Alanları

Sex

MUAUAHUAHUAHAUHAUAHUAAJSKLAJFLKJLAFKALAFS

lafa gelince nurcu ama akıl baska yerde çük baska yerde tabi

aha böle

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    abicim devamlı siyaset acıosunuz bakın sert tedbirler almak zorunda bırakmayın beni...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkafkaf
    kafkafkaf's avatar
    Erkek
    Şeyh said yada Saidi Nursi hakkında bilgim yok ama fetullah gülen piçinin ilk başta küçük bir barakayla başlayıp okullar zinciri kurup tavşan tüyü don giyme serüvenini gayet iyi biliyorum.... Adamın neden iranda değilde amerikada yaşıyor olmasını düşünün... Tayip propaganda parasını bu şerefsiz karşılamaktadır bu yüzden abdnin çıkarlarına hizmet etmektedir.... Cemaatten ayrılan Nurettin VEREN'in kitabını şiddetle öneriyorum.

http://emorcraft.blogspot.com.tr/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

kafkafkaf bunu yazdı:
    Şeyh said yada Saidi Nursi hakkında bilgim yok ama fetullah gülen piçinin ilk başta küçük bir barakayla başlayıp okullar zinciri kurup tavşan tüyü don giyme serüvenini gayet iyi biliyorum.... Adamın neden iranda değilde amerikada yaşıyor olmasını düşünün... Tayip propaganda parasını bu şerefsiz karşılamaktadır bu yüzden abdnin çıkarlarına hizmet etmektedir.... Cemaatten ayrılan Nurettin VEREN'in kitabını şiddetle öneriyorum.

eğed mesela ABD eskiden kendi vatanda$ı olan ama sonrada müslüman olan yusuf islam ı ülkesine  almadı yani aldıda vize i$lemlerinde problem çıkardı kendisine tehlikeli gözüyle bakıldı. Peki bu fetullah bey in bütün dünyada okullraı var amerikada dahil nasıl barındırıyor amerika onu annamıorum :S Belkide cia ajanıdır :|

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Sabahtan beri anlatmaya calısıyorum hanginiz okudu acaba yazdıklarımı? Neden Kutsaldır demiş ? DKN kendini çok güzel bilgisi olan bi müslümanmı sanıyorsun yoksa ? bende öyle sanmıyorum ama önümde gelmiş geçmiş en büyük islam eserleri var su anda ve yazacağım konuyu kurandan dahi soracaksan ayetini suresini verebilirim..100 yılda bir gönderilen müceddidlerin yazdıkları mektubatlar veya risaleler tamamen Allah tarafından verilen ilham ile yazılmıştır ki bunu said nursi bi sözünde şöyle belirtiyor ; " Ben Mevlananın olduğu zamanda yaşasaydım  mesneviyi ben yazardım o şu anda yaşasaydı benim yerime o risaleyi yazardı" demiştir.Allahın vahiyle değil ama vahiyden sonra en büyük geliş olan ilhamullah işte bu 100 yılda bir gönderilen zatlara gelmiştir.Bunlar bu ilhamlarla kendi akıllarından olmayan kitaplar yazmıslardır.Çünkü gönderiliş gayeleri budur.Peygamber efendimiz (sav) " Alimler benim varislerimdir" diyor ve siz kim olursa olsun bir alime dil uzatıyorsunuz ayrıca yaptığınız hata şeyh said kürdi ile said nursiyi karıstırmak.Said Nursi eğer kendini siyasetten tamamen arındıramasaydı şeyh fethullah verkanisi hzlerinden icazet alamazdı.Kimsenin Allah'a şirk koştuğu yok.O bir peygamber varisidir.Alimdir.Velidir.Hayatının tamamını yazmaya verdiği için bu yüzden evlenenemiştir bile zaman bulupta.Ondan önceki çok büyük zat olan Mevlana Halid hzlerinin hırkasını giymiştir.Düşünün,Okuyun,Tekrar Düşünün ve öyle Yazın !!!

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Abendrot
    Abendrot's avatar
    Erkek
    Dönemin hükümeti, Said Nursi'nin üniversite ile ilgili dilekçesine ilgi göstermemiştir. Hatta İstanbul'daki ilim adamlarının, talebelerin, medrese hocalarının ve siyasetçilerin ona olan ilgisinden rahatsız olmuş, Bediüzzaman'ın önce akıl hastanesine daha sonra da hapishaneye gönderilmesini sağlamıştır.

Said Nursi'nin serbest bırakılmasından kısa süre sonra 23 Temmuz 1908'de II. Meşrutiyet ilan edilmiş. Bu dönemde Bediüzzaman meşrutiyet ve hürriyet kavramlarının İslamiyet'e aykırı olmadığını anlatmak için İstanbul'da çeşitli yerlerde konuşmalar yapmış, Doğu'daki aşiret reislerine Bediüzzaman imzasıyla telgraflar çekmiştir. Yayınladığı bu makaleler ve yaptığı konuşmalarda yatıştırıcı bir rol oynamasına rağmen, 1909'da 31 Mart olayına karıştığı iddia edilerek haksız ithamlarla tutuklanıp, idam talebiyle yargılanmış, ancak beraat etmiştir.

Bediüzzaman bu olaydan sonra tekrar Doğu'ya dönmüş, I. Dünya Savaşında talebeleriyle milis kuvvet oluşturarak savaşa katılmıştır. Gönüllü alay komutanı olarak büyük yararlılıklar gösterdiği I. Dünya Savaşında Rusya'da esir düşmüş, üç yıl süren esaret hayatının sonunda Sibirya'daki esir kampından kaçarak İstanbul'a gelmiştir.

İstanbul'da devlet büyükleri ve ilim çevreleri tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Bediüzzaman, Dar-ül Hikmet-i İslamiye (İslam Akademisi) azalığına tayin edilmiştir. Buradan aldığı maaşla kendi kitaplarını bastırarak parasız olarak dağıtmaya başlamıştır. Said Nursi daha sonra İstanbul'un işgali sırasında işgalcilerin gerçek niyetlerini ortaya koyan Hutuvat-ı Sitte (Şeytanın Altı Desisesi) isminde uyarıcı bir broşür hazırlamış, bu hareketi, İngiliz işgal kuvvetleri komutanının emriyle ölü veya diri ele geçirilmek üzere aranmasına sebep olmuştur. Milli mücadeleyi savunmuş ve destek olmuştur. Bu hareketleri Anadolu'da kurulan Millet Meclisi'nin beğenisini kazanmış ve Ankara'ya davet edilmiştir. 1922'de Ankara'ya geldiğinde devlet merasimiyle karşılanan Bediüzzaman, kendisine yapılan Şark Umumi Vaizliği, milletvekilliği ve Diyanet İşleri Başkanlığı tekliflerini reddetmiştir.

Said Nursi 1925 yılında Şeyh Said isyanı çıktığında, olayla hiçbir ilgisi olmadığı halde, Van'da inzivaya çekilmiş olduğu yerden alınarak Burdur'a, oradan da Isparta'nın Barla ilçesine sürgüne götürülmüştür. Bediüzzaman Risale-i Nur Külliyatı'nın büyük bir kısmını burada yazmıştır.

Şeyh Said destek istediğinde, Said Nursi şöyle demişti: "Türk milleti asırlarca İslam'ın bayraktarlığını yapmıştır. Onlara karşı kılıç çekilmesine izin vermem.."

Ode To Melancholy.. Acı Ve Şarap..Verebileceğin En Ölümlü Tadı Ver Bana!..
Toplam Hit: 7577 Toplam Mesaj: 52