Okul Sıram.
-
-
ben gitara yazmayı planlıyorum :W 1-2 yıl sonra da*aklı bi gitar alınca şimdikini sökücem gövdesinin boyasını söküp yeniden boyuycam ama üstüne yazlar filan yazıcam şekiller vs. :C öyle işte :)
-
bertanyus bunu yazdı:
-----------------------------ben gitara yazmayı planlıyorum :W 1-2 yıl sonra da*aklı bi gitar alınca şimdikini sökücem gövdesinin boyasını söküp yeniden boyuycam ama üstüne yazlar filan yazıcam şekiller vs. :C öyle işte :)
-----------------------------
:Ç güzel güzel :C gitarı boya bence:Ç -
hatta zımparalayıp öle yap
-
gitarı zımparalamak tam bi ölüm.. ben sadece arkasını zımparalamaya kalktım yarısında geberdim bıraktım..
bende sırama kazımıştım tahribatı ama fotosunu çekmedim yaa tüh..
üstte tahribat işareti altında www.tahribat.com yazısı onunda altında USER ID: diye user id mi yazmıştım.... çok şık duruyodu...millet okuyodu bi bok anlamıyodu...
-
Millet okumak için sıra bulamazken senin yaptığına bak. Cidden kızdım işte.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Millet okumak için sıra bulamazken senin yaptığına bak. Cidden kızdım işte.
ba$kanım sonucda o sırada yine okunuyor degilmi ? -
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------gitarı zımparalamak tam bi ölüm.. ben sadece arkasını zımparalamaya kalktım yarısında geberdim bıraktım..
bende sırama kazımıştım tahribatı ama fotosunu çekmedim yaa tüh..
üstte tahribat işareti altında www.tahribat.com yazısı onunda altında USER ID: diye user id mi yazmıştım.... çok şık duruyodu...millet okuyodu bi bok anlamıyodu...
gitarı 2 kisi 1 saat 20 dakikada zımparaladık ölüm anlıcaın gercektende :D -
benimde fantazim vardı öyle gitarın üstüne şekiller çizcem falan diye...ama yarım saatte geçti hevesim...boyayı sökmek sandığımdan çok daha zormuş
-
-
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------benimde fantazim vardı öyle gitarın üstüne şekiller çizcem falan diye...ama yarım saatte geçti hevesim...boyayı sökmek sandığımdan çok daha zormuş
sıra ruLz :D