Okul Sıram.
-
deneme44 bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------
Sıranın kenarına ili$tirilmi$ tßt :P
-----------------------------DEVLET MALINA ZARAR VERİP, HOŞ BİŞEY YAPMIŞ GİBİ İNSANLARA - KENDİ YAŞITLARINA NİYE KÖTÜ ÖRNEK OLUYORSUN ...YAVRUCUM... YAZIK SİZE ...
Devlet malı olmuyorki o :D demiyorlarmı parası sizden çıkıyor cizmeyin karalamayın diye madem parası benden cıkıyor çatır çatır cizerim evet yaptıqım kötü ama haklısın.. -
duvarlardan daha ii yazı mekanı olamaz :))
-
seadog bunu yazdı:
-----------------------------duvarlardan daha ii yazı mekanı olamaz :))
duwar cok urastırıo :Ç -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------benimde fantazim vardı öyle gitarın üstüne şekiller çizcem falan diye...ama yarım saatte geçti hevesim...boyayı sökmek sandığımdan çok daha zormuş
sıra ruLz :D
sırada her sene değişiyo ya..değişmesede zımparalıyolar -
ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------ecstatic_60 bunu yazdı:
-----------------------------benimde fantazim vardı öyle gitarın üstüne şekiller çizcem falan diye...ama yarım saatte geçti hevesim...boyayı sökmek sandığımdan çok daha zormuş
sıra ruLz :D
sırada her sene değişiyo ya..değişmesede zımparalıyolar
bi$i olmaz gne yazarız :Ç -
elektro gitar zımparalıycam bide:W vardır ama bi yol u sorucam ilerde biyerlere.
-
bertanyus bunu yazdı:
-----------------------------elektro gitar zımparalıycam bide:W vardır ama bi yol u sorucam ilerde biyerlere.
canın çıkar wala :| -
Bende tel.in arka kapağına kazıttım :B
-
o bıseymı lısede hazırlıkdayız daha çömez zamanlarımız sırya burak yazdım boyle kocam kazıdım beyaa sıralar eskı püskü bişey ama edebıyatcı gordu zılın calmsına 1 2 dk var okulda bı kaçtane daha benım ısımınden elaman var dedı bu burak senımısn dedıı bı anlık salakıgıma geldı evet hocam dedım der demez bı tokat attı bana ama oyle tokat yememısdım lısedekı ılk ve son dayak yıysım olamudu hocalrdan 8)
-
bende koluma çizecem :D