Okul Sıram.
-
mosquit0 bunu yazdı:
-----------------------------o bıseymı lısede hazırlıkdayız daha çömez zamanlarımız sırya burak yazdım boyle kocam kazıdım beyaa sıralar eskı püskü bişey ama edebıyatcı gordu zılın calmsına 1 2 dk var okulda bı kaçtane daha benım ısımınden elaman var dedı bu burak senımısn dedıı bı anlık salakıgıma geldı evet hocam dedım der demez bı tokat attı bana ama oyle tokat yememısdım lısedekı ılk ve son dayak yıysım olamudu hocalrdan 8)
-----------------------------
hıhaıhaıauh :D bi anlık söleyi$in acı dayaı :P -
baron_27 bunu yazdı:
-----------------------------bende koluma çizecem :D
yazık :D -
Mylitta bunu yazdı:
-----------------------------deneme44 bunu yazdı:
-----------------------------Mylitta bunu yazdı:
Sıranın kenarına ili$tirilmi$ tßt :P
-----------------------------DEVLET MALINA ZARAR VERİP, HOŞ BİŞEY YAPMIŞ GİBİ İNSANLARA - KENDİ YAŞITLARINA NİYE KÖTÜ ÖRNEK OLUYORSUN ...YAVRUCUM... YAZIK SİZE ...
Devlet malı olmuyorki o :D demiyorlarmı parası sizden çıkıyor cizmeyin karalamayın diye madem parası benden cıkıyor çatır çatır cizerim evet yaptıqım kötü ama haklısın..
-----------------------------ben eminim Türklerde bi hastalık bu...Devlet okulları berbat, paralı kurslar pırıl pırıl.Devlet sizden aldığı kadar vergiyi size verse yine yaparsınız.
Bunun amacı devletin aldığı vergi değil tahribatta yapacağın artislik afferim!!Tahribatı oraya çizdin.Hadi rapçi gençlik olarak gidin milletin duvarlarınıda boyayın.Hadi devleti anladım millet ne yapıyor duvarları boyuyorsunuz.
Nası gençlik ya???eee ülkemizde 32 ülkenin istihbarat servisleri kültürümüzü bozmak için çalışıyor normal böyle şeyler..
-
nası gençlik ya???eee ülkemizde 32 ülkenin istihbarat servisleri kültürümüzü bozmak için çalışıyor normal böyle şeyler.
--------------
sıra kazımakla duvara graffiti yapmayla kültür bozulmaz rahat ol.. 8)
-
zumsuk bunu yazdı:
-----------------------------deneme44 bunu yazdı:
Sıranın kenarına ili$tirilmi$ tßt :P
-----------------------------DEVLET MALINA ZARAR VERİP, HOŞ BİŞEY YAPMIŞ GİBİ İNSANLARA - KENDİ YAŞITLARINA NİYE KÖTÜ ÖRNEK OLUYORSUN ...YAVRUCUM... YAZIK SİZE ...
Devlet malı olmuyorki o :D demiyorlarmı parası sizden çıkıyor cizmeyin karalamayın diye madem parası benden cıkıyor çatır çatır cizerim evet yaptıqım kötü ama haklısın..
-----------------------------Nası gençlik ya???eee ülkemizde 32 ülkenin istihbarat servisleri kültürümüzü bozmak için çalışıyor normal böyle şeyler..
-----------------------------ne alaka ?
-
Tasvip etmedigimiz davranışlar bunlar.Kendi paramızla alınıyor diye içine s.cıcak degiliz.Bizim,banklara,sıralar,agaçlara suruya burya ismini kazıyıp bir şeyler yazıp zarar verenleri uyarmamız bu konuda da hassas olmamız gerekli.
-
ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Millet okumak için sıra bulamazken senin yaptığına bak. Cidden kızdım işte.
Bende bunu yazacaktım abi :| -
BAAL bunu yazdı:
-----------------------------Tasvip etmedigimiz davranışlar bunlar.Kendi paramızla alınıyor diye içine s.cıcak degiliz.Bizim,banklara,sıralar,agaçlara suruya burya ismini kazıyıp bir şeyler yazıp zarar verenleri uyarmamız bu konuda da hassas olmamız gerekli.
-----------------------------oraya buraya birsey yazılınca zarar werilmi$mi oluyor ?
-
HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
-----------------------------Millet okumak için sıra bulamazken senin yaptığına bak. Cidden kızdım işte.
Bende bunu yazacaktım abi :|
-----------------------------doğru diıonuz byler.
Seni azarlamak gibi olmasın yanlış anlama ama yaptıın iş deil hocam.Herkez sıraya bi bok yazarsa o sıranın hali ne olur? Teknoloji gelişti sıranın fotosunu çek ps le öle yaz.EGon çok ağır bastıysa. -
skyvalet bunu yazdı:
-----------------------------HolyDemon bunu yazdı:
-----------------------------ontedi bunu yazdı:
Bende bunu yazacaktım abi :|
-----------------------------doğru diıonuz byler.
Seni azarlamak gibi olmasın yanlış anlama ama yaptıın iş deil hocam.Herkez sıraya bi bok yazarsa o sıranın hali ne olur? Teknoloji gelişti sıranın fotosunu çek ps le öle yaz.EGon çok ağır bastıysa.
-----------------------------ben oraya egomu tatmin etmeye yazmadım ki yazanda benim zımparalayanda neden bukadar sorununuz oldu anlamadım tamam okumaya durumu olmayanlar war sırayı kötü kullanıyorum diye tepki gösterdiniz ama sonucda o sırada yine egitim görülüyor degilmi ?