Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?
-
kantinciyle anlaş? okul bahçesinde toprağa göm? atatürk heykelinin biyerine koy? ipe bağla bayrak direğine as :D
-
Duvarda asılı gençliğe hitabe, atatürk resmi veya istiklal marşının olduğu çerçevelerin arkasına..
-
mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------
Duvarda asılı gençliğe hitabe, atatürk resmi veya istiklal marşının olduğu çerçevelerin arkasına..
-----------------------------onların arkalarına kağıt sıokamıyorsun onu nasıl yapıcaksn
en iyi çözüm abi çöpe atmak sınıfı bastılarmı sar bir kağıda hemen salla çöpe :D ne uğraşıyon ya :D 4 yıllık tecrübeye güven :D
edit : bak buda yeni geldi aklıma sar bir kağıda koy sıranın altına çöp diye yuttur hocalarına :D
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------mont-blanc bunu yazdı:
-----------------------------onların arkalarına kağıt sıokamıyorsun onu nasıl yapıcaksn
en iyi çözüm abi çöpe atmak sınıfı bastılarmı sar bir kağıda hemen salla çöpe :D ne uğraşıyon ya :D 4 yıllık tecrübeye güven :D
edit : bak buda yeni geldi aklıma sar bir kağıda koy sıranın altına çöp diye yuttur hocalarına :D
Hocam ya kağıdı ellerlerse? -
Lise yıllarında öyle derdimiz hiç olmadı.
Cep telefonun yeni yaygınlaştığı dönem en iyi tel 5110 du a.q. Yaygın olmadığı için getirenlerde kimsenin gözüne batmıyodu. A
Ama öyle bi derdim olsa bahçede bi zula yapıp oraya atardım.
-
koy ağırlığını yönetime uğraşma böyle küçük şeylerle :P :W
-
lise dönemi boyunca okula hep telefon götürdüm ve cizmemin içine sakladım hiç de yakalamadılar:) istersen sınıftaki kızlardan telefonunu saklamalarını iste? çizme çok uygun bi yöntem çoğu hocanın aklına gelmiyo:) arama zamanı benim çizme cephanelik gibi olurdu arkadaşımın çakısı, benim telefon filan... hiç yakalanmadım. bence dene;)
-
Sıranızın altındaki kare karoyu kenarlarından kırarak çıkartın altında betonun bir bölümünü deşin telefon sığacak kadar.
Baskın olduğunda öaktırmadan kaldırıp altına atın...
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------4eye bunu yazdı:
Klimanın içi Olmadı Kasanın içi Olmadı sıranın altına bir tane bez parçası çak onun içine sakla olmadı hocanın biriyle anlaş onun çantasında kalsın Biz anlaşmıştık :D Olmadı en kralı malın yanına koy :D:D:D::D
-----------------------------onu sonra kulağna koyuıp eline mi alcan :D ayyy iğrençç :D:D:DD:D
-----------------------------Ahahahah daha güzel ses gelio :P dene bak sesler bi ilginç gelio:D:D:D
-
bundan kolay ne var sıraya falan koyma oturulan tahta varya oranın alt kısmına koli bantlarından kağıttan sıkı tutacak bi cep yap arama olduğunda hemen oraya tıkarsın.