Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?
-
Cep telefonu için kılıf al, oturdugun sıranın altına bantla.
G*tün yerinde durmuyosa yapıcak bişi yok.
-
Hoca bizim kantinde yediğin patateslinin filan kağıttan kabı olurdu.bizde derse girmeden onların içine sigarayı koyup çöpe atardık.bidaki tenefüs cıkartır içer geri koyardık.telefon için böyle bir olayın varsa bakmazlar genelde böyle buruştur filan...
-
benim sınıfımda elbise askısının arkası oyuktu.duvarla askı arasında 5-6 cm bi boşluk vardı.ben sigara falan saklardım gerçi..sınıfta böyle oyuk duvarlar; askı,korniş köşeleri falan ara..
bizim uyguladığımız başka bi yöntem de kağıda sarıp çöpe atmaktı.
bi de ben ceketimin dış cebini delmiştim elimi soktuğumda çeketin iç kumaşına ulaşabiliyodum sırtıma kadar :) oraya falan koyardım ufak tefek şeyler gizlenebilirdi.
daha profesyonel şeyler de uygulanabilir.kullanmadığın bi defter olsun.ortasında telefon,sigara vs. ne koyacaksan onun şeklinde oy,del sayfaları.arasına koy ve kapat.
telefonun küçükse kışın arama olcağını haber aldığında botunun içine sıkıştırabilirsin.
bi de şu vardır ki es geçilmemelidir.bir sınıfta arama olduysa o sınıf bir daha aranmayacağından şaibeli eşyaları o sınıfa kaçırabilirsiniz..
saygılar :) -
Eğer bir ders önceden falan haber aldıysan poşetle bi güzel okulun bahçesine göm :D
-
yut telefonu sen yut yut
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
XpertVision bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------genelde okulda arama yapıldığı zaman öğrencilerin haberi olur biz baca girişine koyardık bir kapağı olur onu cıkarırdık sonra iplere bağlardık emanetleri sonra delikten aşağı sallandırırdık hocalar gidince tekrar alırdık bir kez haberim olmadan basıldım onda da yanımda bir kız oturuyordu onun sütyenine saklamıştım :D
-----------------------------hocam 8 e gidiyorz yaw ne sütyeni ama yanımdaki kızın göğüsleri büyük izinde verir zaten o... dur kendisi ama en çok bantlama fikri hoşuma gitti bunu kesin yaparım
-
biz 8. sınıftayken ya poşetle beraber tuvalete sifonun içine koyardık yada yangın dolabına...
-
birader en temizi hic goturme:D bole ıyı telfnlar cıktıgıdna lıse sondaydım. malum daa nası kullanılır bılmezken bıras hawam olsun dıe renklı ekran telfonu okula gızlı gızlı sokmstum.cuma ogleden sora cıkısta sewgılı namıdeger müdür yrd. mahmut hoca istklal marsini solemem icin beni cagrdi.yogun ıstek uzerine cıktım.fakat gun boyu bi msj dahı gelmeyen telfonun delıler gıbı calıp sesımı bastrcak sewıyede sacma bı tonla calıcagı aklımın ucundan dahı gecmemıstı=) sonuc olarak 2 hafta uzaklastırlıdm..ibrati alem olsun die guzelim renklı ekran telfonumdan oldum:) En temizi 5 6 saat telfnsuz takıl:)
-
man_of_angel bunu yazdı:
biz 8. sınıftayken ya poşetle beraber tuvalete sifonun içine koyardık yada yangın dolabına...
hacı yangın dolabı tamam da sifon nasıl oluyo öle ya :D. bizimde 8. sınıftayken sadece bikere tel yanımdayken aramaya denk gelmiştik yanımda video kamerada vardı onun çantasına koyumştum yanımdakine dedim aga sende koy, yok dedi bulurlar montunun sebine koydu onu buldular benim kameranın çantaya hiç bakmadılar bile xD . lisede zaten sorun olmuyo baktın aramaya geldiler çaktırmadan kapatıon teli gösteriyosun hocaya kapalı tamam diyo . koyuyon cebine yine :) hocaalrdan oluşan
arama ve imha etme takımı sınıftan çıkınca tel i yine açyıosun sinirden sitresten uzak kalyıosun xD
-
Valla müdürün yanında telefonla konuşmuşumdur hiç aklıma bile gelmedi telefonu alıcağı. Böyle bi yasak mı var. biz yazılı da telefon sıra üzerinde kopya çekiyoruz.
Toplam Hit: 22120 Toplam Mesaj: 59