folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?

Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    işine yaramıycak bir test kitabının içini telefon girecek kadar oy onun içine yerlestir akıllarına bile gelmiyordu bakmak.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alponzzo
    alponzzo's avatar
    Erkek

alibaba bunu yazdı:
    -----------------------------
    işine yaramıycak bir test kitabının içini telefon girecek kadar oy onun içine yerlestir akıllarına bile gelmiyordu bakmak.

aynen hacım bizim  arkadaşta aynısını yaptı bi ajandanın içini oydu koydu öle yani 

Benden elektrik almayan kıza trafo bağlasan ne yazar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kralsam
    kralsam's avatar
    Erkek
    GRN arkadaşıma sorabilirsiniz o konuda uzmandır kendisi... Sigara, telefon gibi şeyleri okulda saklama konusunda uzman.. :)

Üzülme...!!! İstediğin Bir Şey Olmuyorsa, ya Daha İyisi Olacağı İçin yada, Gerçekten de Olmaması Gerektiği için Olmuyordur. (Hz Mevlana)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    hiç bi yere saklamayın.. arama yapılacağı zaman telefonu elinize alın ve elinizi yukarı kaldırın aranmaya hazır vaziyete gelin ama telefon elinizde olsun.. hiç dikkat çekmiyor.. ama elinize alırken çaktırmayın.. denenmiştir.. kendimden biliyorum...

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    corvuscorax
    corvuscorax's avatar
    Erkek

hackerteam550 bunu yazdı:

Sevgili Tarikat Müritleri bildiğiniz gibi okullarda sık sık arama yapılır bu aramalarda elektronik cihazlar alınır bizdede malum cep telefonu var sizden isteğm bu elektronik cihazları nereye saklayabilirz?(Özellikle cep telefonu nasıl saklıyacaz)

Şimdiden Teşekkürler!

Alıcaksın kalın ama kucuk boyutta bi edebiyat fln gibi bir kitabı, bir elinde maket bıçagı bi guzel kesiceksin icini telefon boyutunda, filmlerde gördüğün cinste, kitaplar en iyi yerler bunlar icin bizim hocalar dokunmazdı kitaplara :))

Edit: aynı fikri vermişler zaten pardon göremedm :)

İnsanoğlunun içinde uyuyan güçler vardır. Kendisi bile şaşırır. Çünkü bu güçlere sahip olduğu aklından bile geçmez. Bu güçleri uyandırıp eyleme geçebilirse, o kişinin hayatında büyük bir devrim olurdu.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    telefon kılıfı al. onu oturduğun sıranın altına çak veya sıkıca bantla. dikkat et bak sıra diyorum masa değil. sıralar daha alçakta olduğu için yukardan bakıldığında gözükmezler. her derse girdiğinde oraya koy ders çıkışında tekrar geri al.

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek
    Hocam telefon koyacak yer bulamıyorsan nie okuyorsun :D

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

Aytekinet bunu yazdı:

ToRuN bunu yazdı:
    ben kiloduma koyuyodum , ellemeye cesaret edemiyolardı:D

ııggyyy :D

Ne iiiiii . Bizde telefona deilde sigara davasına ben paketi saklıyodum oraya ama kimi erkek hocaya gelirsin eller zaten bendeki şansda hic kadın hocaya gelmedikki denk ellesin aamk :D:D:D.

Telefon icinde soyledilermi bilmiyorum  cok kovasının torbayı kaldır altına koy ustune tekrar torbayı kapat.

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
Toplam Hit: 22121 Toplam Mesaj: 59