Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?
-
işine yaramıycak bir test kitabının içini telefon girecek kadar oy onun içine yerlestir akıllarına bile gelmiyordu bakmak.
-
alibaba bunu yazdı:
-----------------------------
işine yaramıycak bir test kitabının içini telefon girecek kadar oy onun içine yerlestir akıllarına bile gelmiyordu bakmak.
-----------------------------aynen hacım bizim arkadaşta aynısını yaptı bi ajandanın içini oydu koydu öle yani
-
GRN arkadaşıma sorabilirsiniz o konuda uzmandır kendisi... Sigara, telefon gibi şeyleri okulda saklama konusunda uzman.. :)
-
hiç bi yere saklamayın.. arama yapılacağı zaman telefonu elinize alın ve elinizi yukarı kaldırın aranmaya hazır vaziyete gelin ama telefon elinizde olsun.. hiç dikkat çekmiyor.. ama elinize alırken çaktırmayın.. denenmiştir.. kendimden biliyorum...
-
hackerteam550 bunu yazdı:
-----------------------------Sevgili Tarikat Müritleri bildiğiniz gibi okullarda sık sık arama yapılır bu aramalarda elektronik cihazlar alınır bizdede malum cep telefonu var sizden isteğm bu elektronik cihazları nereye saklayabilirz?(Özellikle cep telefonu nasıl saklıyacaz)
Şimdiden Teşekkürler!
-----------------------------Alıcaksın kalın ama kucuk boyutta bi edebiyat fln gibi bir kitabı, bir elinde maket bıçagı bi guzel kesiceksin icini telefon boyutunda, filmlerde gördüğün cinste, kitaplar en iyi yerler bunlar icin bizim hocalar dokunmazdı kitaplara :))
Edit: aynı fikri vermişler zaten pardon göremedm :)
-
telefon kılıfı al. onu oturduğun sıranın altına çak veya sıkıca bantla. dikkat et bak sıra diyorum masa değil. sıralar daha alçakta olduğu için yukardan bakıldığında gözükmezler. her derse girdiğinde oraya koy ders çıkışında tekrar geri al.
-
Hocam telefon koyacak yer bulamıyorsan nie okuyorsun :D
-
Aytekinet bunu yazdı:
-----------------------------ToRuN bunu yazdı:
-----------------------------
ben kiloduma koyuyodum , ellemeye cesaret edemiyolardı:D
-----------------------------ııggyyy :D
-----------------------------Ne iiiiii . Bizde telefona deilde sigara davasına ben paketi saklıyodum oraya ama kimi erkek hocaya gelirsin eller zaten bendeki şansda hic kadın hocaya gelmedikki denk ellesin aamk :D:D:D.
Telefon icinde soyledilermi bilmiyorum cok kovasının torbayı kaldır altına koy ustune tekrar torbayı kapat.