Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?
-
ne biçim okul be orası biz boş derslerde hocanın önünde açıp msjlaşıorz veya sıkılınca oyun oynuorz hatta bazı hocalara müzik dinletmişliim resim felan göstermişliim olmuştur :))
-
DosTum bizim sınıfta Deney Tüpleri var onların içine atıyoruz.İçi göRünmüyor.Dolabın anahtarıda bizde :D
-
yanına şemsiye götür şu küçüklerden olabilir . telefonu şemsiyenin içine koy şemsiyesi kapat çantaya at hava güneşli bile olsa hoca bune derse hocam napim işte ana yüregi işte annem çantama koyuyo dersin =)
-
XpertVision bunu yazdı:
-----------------------------
ne biçim okul be orası biz boş derslerde hocanın önünde açıp msjlaşıorz veya sıkılınca oyun oynuorz hatta bazı hocalara müzik dinletmişliim resim felan göstermişliim olmuştur :))
-----------------------------Cidden ya biz hocalarla derste resim bile çekiyoruz...Mesajlajıyor dasya paylaşımı yapıyoruk...
Müdüre Hanım'Dan korkuyoruz sadece cadalozun teki...
-
ben söyliyeyim bir seylerde en iyisi yakalanma olasılığı sıfırdır ayakkabının icine koy ki bu ayakkabı bot olması tercihmizdir kesinlikle yakalanmıyorsn ben bütün aramalarda aynı sekilde saklıyordum bazen arkadaslarınkinide koyuyurdm yani botun icinde rahat 3 sag da 3 solda 6 tane telefon oluyordu ::D
-
genelde okulda arama yapıldığı zaman öğrencilerin haberi olur biz baca girişine koyardık bir kapağı olur onu cıkarırdık sonra iplere bağlardık emanetleri sonra delikten aşağı sallandırırdık hocalar gidince tekrar alırdık bir kez haberim olmadan basıldım onda da yanımda bir kız oturuyordu onun sütyenine saklamıştım :D
-
benım bıtane geomteri kitabım vardı ona saklamıstım ıcını usturayla kestım ıcıne koydum ama sonra mudur yakaladı 1 saat dodu :D amq
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------genelde okulda arama yapıldığı zaman öğrencilerin haberi olur biz baca girişine koyardık bir kapağı olur onu cıkarırdık sonra iplere bağlardık emanetleri sonra delikten aşağı sallandırırdık hocalar gidince tekrar alırdık bir kez haberim olmadan basıldım onda da yanımda bir kız oturuyordu onun sütyenine saklamıştım :D
yalancınınn .. :D
-
sigara ve telefon saklamak için en emniyetli ve güzel yer sigara paketi veya telin büyüklüğünde içi oyulmuş kalın bir sözlüktür.
-
XpertVision bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------genelde okulda arama yapıldığı zaman öğrencilerin haberi olur biz baca girişine koyardık bir kapağı olur onu cıkarırdık sonra iplere bağlardık emanetleri sonra delikten aşağı sallandırırdık hocalar gidince tekrar alırdık bir kez haberim olmadan basıldım onda da yanımda bir kız oturuyordu onun sütyenine saklamıştım :D
yalancınınn .. :D
yanımdaki kız kız arkadaşımdı pek zorlanmadım :D