folder Tahribat.com Forumları
linefolder Vukuatlar
linefolder Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?

Okulda Telefon En İyi Nereye Saklanır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    ne biçim okul be orası biz boş derslerde hocanın önünde açıp msjlaşıorz veya sıkılınca oyun oynuorz hatta bazı hocalara müzik dinletmişliim resim felan göstermişliim olmuştur :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Desiqner
    Desiqner's avatar
    Erkek
    DosTum bizim sınıfta Deney Tüpleri var onların içine atıyoruz.İçi göRünmüyor.Dolabın anahtarıda bizde :D

Anladım işi, sanat Allah'ı aramakmış; Marifet bu, gerisi yalnız çelik-çomakmış...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek
    yanına şemsiye götür şu küçüklerden olabilir . telefonu şemsiyenin içine koy şemsiyesi kapat çantaya at hava güneşli bile olsa hoca bune derse hocam napim işte ana yüregi işte annem çantama koyuyo dersin =)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne biçim okul be orası biz boş derslerde hocanın önünde açıp msjlaşıorz veya sıkılınca oyun oynuorz hatta bazı hocalara müzik dinletmişliim resim felan göstermişliim olmuştur :))

Cidden ya biz hocalarla derste resim bile çekiyoruz...Mesajlajıyor dasya paylaşımı yapıyoruk...

Müdüre Hanım'Dan korkuyoruz sadece cadalozun teki...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

ben söyliyeyim bir seylerde en iyisi yakalanma olasılığı sıfırdır ayakkabının icine koy ki bu ayakkabı bot olması tercihmizdir kesinlikle yakalanmıyorsn ben bütün aramalarda aynı sekilde saklıyordum bazen arkadaslarınkinide koyuyurdm yani botun icinde rahat  3 sag da 3 solda 6 tane telefon oluyordu ::D

Nev-i Şahsına Münhasır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

genelde okulda arama yapıldığı zaman öğrencilerin haberi olur biz baca girişine koyardık bir kapağı olur onu cıkarırdık sonra iplere bağlardık emanetleri sonra delikten aşağı sallandırırdık hocalar gidince tekrar alırdık bir kez haberim olmadan basıldım onda da yanımda bir kız oturuyordu onun sütyenine saklamıştım :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek
    benım bıtane geomteri kitabım vardı ona saklamıstım ıcını usturayla kestım ıcıne koydum ama sonra mudur yakaladı 1 saat dodu :D amq

Yol Güzeldir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    crafty bunu yazdı:

genelde okulda arama yapıldığı zaman öğrencilerin haberi olur biz baca girişine koyardık bir kapağı olur onu cıkarırdık sonra iplere bağlardık emanetleri sonra delikten aşağı sallandırırdık hocalar gidince tekrar alırdık bir kez haberim olmadan basıldım onda da yanımda bir kız oturuyordu onun sütyenine saklamıştım :D

yalancınınn .. :D
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    sigara ve telefon saklamak için en emniyetli ve güzel yer sigara paketi veya telin büyüklüğünde içi oyulmuş kalın bir sözlüktür.

:|
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    XpertVision bunu yazdı:
    crafty bunu yazdı:

yalancınınn .. :D

yanımdaki kız kız arkadaşımdı pek zorlanmadım :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
Toplam Hit: 22130 Toplam Mesaj: 59