Okuldaki Ortama Kolay Adapte Olabilmenin Yolları!
-
WarHead bunu yazdı:
-----------------------------
hoca o zaman arkadaş doğrudan saldırıya gecsin kıza desin beraber ders calışa bilirmiyiz bizim evde desin kızda tamam der erkek evine gelen kız %50 göze almıştır kesin aklında bişeyler gecer belkide hayal eder bana gelse sarılsa öpse felan dese bunuda düşünecen erkekler nasıl hayal kuruyorsa kızlarda kurar :) direkten saldırıyı dene &50 şansın vardır bir acılırsan kimse seni tutamaz okulda kız bırakmazsın :) dikkat et erkeksi kızlara sonra tüfekten olma
Konu Eve Nasıl Kız Atılır ? Ve Nasıl Milli Olunur'a Gidiyor :D -
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
Karı Kız Ortamından Hiç Söz Etmemiş.Bizim Sınıfta En Yakışıklı Olan Benim Ama Kızı Başkaları Götürüyor 1 sene sınıfta kalan tipsiz bir velet Kapmış Kızı Götürüyor Bende Kızlarla Temas Kuramıyorum Bilene Nedenini anlayamadım Gitti :/
hacıı yakısıklısan en ii sekilde kullanmalısın bunu.. kızlara karsı aktıf olmalısn... hadi onlar coksey isterler biliyorum ama en azından 'günaydın' 'ii aksamlar' filan deyip sempatik olmalısın.. -
gülüm lafına nasıl alışcaz :D
bilecikteyim herkezin dilinde gülüm lafı :|
ayrıca bileciğede alışamadım..
-
Bunlar kısmende olsa işe yarayabilir belki ama en iyisi ilk bir haftayı son derece gizemli biri olarak geçirmek. Sadece kendi başına olup etraftaki insanları gözleyeceksin.Sana birşey sorulmadan konuşmayacaksın kimseye selam bile vermeyeceksin..Böylece daha sonraki zamanlarda gözlemlerinden elde ettiklerini yaklaşım tarzı olarak oluşturup kullanabilirsin. Böyle yaparsan iletişimin daha sağlıklı olur.Zaten gizemli biri izlenimi oluşturduğun için insanlar seni ister istemez merak edecekler..
-
İlk Hafta Kimseyle Konusmadım.En Arka Sırada Oturdum Kimse Benle Konuşma Gereği Duymadı Buna Çok Kıl Gittim Tenefüste Vurdum Kafamı Yattım Millet Ağlıyorum Sandı :) Pazartesi Günü Gidicem Bakalım İnat Ettim Ya Kızlar Gelip Arkadaş Olmaya Çalışıcak.
Tip Derseniz Aha buda Benim Yakışıklımı Degilmi Siz Karar Verin
http://img526.imageshack.us/i/spa0184o.jpg/
3 Ay Önce Çektiğim Bir Foto
-
mortyr bunu yazdı:
tiplede yol alıyo yha bizim sınıftada (9.sınıf) en yakışıklı benm bunu ben değil başkaları söyliyor ama benm kızlarla aram biraz kötü iletişim kuramıyorum fakat kızlar gelip benle iletşm kuruyor ;) ama yinede etrafta yawşaklaşarak dolaşma gizemli bi tip ol yeter =)
-----------------------------dostum resmini bi yüklede görelim madem bu kadar iddialısın :D
-
zone bunu yazdı:
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
Karı Kız Ortamından Hiç Söz Etmemiş.Bizim Sınıfta En Yakışıklı Olan Benim Ama Kızı Başkaları Götürüyor 1 sene sınıfta kalan tipsiz bir velet Kapmış Kızı Götürüyor Bende Kızlarla Temas Kuramıyorum Bilene Nedenini anlayamadım Gitti :/
hacıı yakısıklısan en ii sekilde kullanmalısın bunu.. kızlara karsı aktıf olmalısn... hadi onlar coksey isterler biliyorum ama en azından 'günaydın' 'ii aksamlar' filan deyip sempatik olmalısın..
Ya Okudugum Lise Pust Dolu.Şimdi daha Önce Konuşmadığım Bir Kıza Günaydın Veya İyi akşamlar desem Sınıftan Çıkacak Ses ''ooooooooooooooo Kızımı Seviyon Lan '' Lafı Olur :D -
Hoca fotomu uplama gibi bi nedenim yok ama senden daha yakışıklıyım misal bu sene 9 a gidiyom bi D (kendi sınıfımda) manita yaptım bi F :D
-
PieRRe_ bunu yazdı:
Hoca fotomu uplama gibi bi nedenim yok ama senden daha yakışıklıyım misal bu sene 9 a gidiyom bi D (kendi sınıfımda) manita yaptım bi F :D
-----------------------------ne ara lan :D bende gelem oraya :D:D
-
Sen git dilosındaki amelerle cık amq veli toplantısı biz arkadan dinliyoz kadın dediki cocugumu buraya bırakmak istemedim kızların eteklerini görünce :D