Okuldaki Ortama Kolay Adapte Olabilmenin Yolları!
-
mortyr bunu yazdı:
-----------------------------
Küfürden sınıfta kaldım :| :D :S :D
İntihar Et Pls :D -
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
mortyr bunu yazdı:
Küfürden sınıfta kaldım :| :D :S :D
İntihar Et Pls :D
Bi ara ederim :D -
Ouz bu arada yakısıklılık olayına taktım ben :P
-
en basit yol bir lise genci için abi-baba-amca vb. şekil bir araç alınır verilmezse çalınır :} direksiyona güvenerek yanlayarak bir giriş yapılır boş ise müdürün her zaman park ettiği yere araba park edilir sonra içerisinden dağınık kravat gömlekle inilip arka koltuktan ceket alınır kol arasına sıkıştırılır ve gidilir çıkmadan piç bi arkadaş bulunup arabaya alınır ve kalkıo kalkıo diye eleman bagırır bol debriaj darbeleri ve uzun gaz sesleri ile gürültülü bi sekilde okuldan yavaş yavaş çıkılır ertesi gün okula ceket kol altına sıkışmış waxlı saçlar, tercihen masum küçük bi küpe, gömlek altında siyah sweatshirt klasik gri pantolon altına cix spor ayakkabılar bol kolye ve bileklikle kimseyi **klemez tavırlarla okula girilir ve aynı şekilde ders bitiminde çıkılır ondan sonraki gün emin ol sadece okul girişinde 75 kız sana bakar :}} 10 yıl önceki tecrübedir halen işe yaramaktadır. Kesinliği tecrübeler ile sabitlenmiştir bu tavsiyeleri baban vermez :}} iplemez olup, üst kademe olacaksın, ulaşılmazı oynayacaksın ki ulaşmak için kovalasınlar. GKK gönül kaçanı kovalar ;} yapamacaksan 1 enerjivodka iç öyle yap emin ol milli olmadıysan o hafta içinde okulun en kaşarı senin :}}}
-
bizim okuldada bi kız var kızla bi türlü tanışamadım gitti ya, aynı sınıfta değiliz ve ortak arkadaşımız yok ama kızla aynı semtte oturuyoruz otobüsle giderken filan nasıl tanışabilirimki, tanışsam gerisini hâllederim ben zaten :) (konu saptı biraz ama yardım ederseniz makbule geçer)
-
999Epineprin bunu yazdı:
bizim okuldada bi kız var kızla bi türlü tanışamadım gitti ya, aynı sınıfta değiliz ve ortak arkadaşımız yok ama kızla aynı semtte oturuyoruz otobüsle giderken filan nasıl tanışabilirimki, tanışsam gerisini hâllederim ben zaten :) (konu saptı biraz ama yardım ederseniz makbule geçer)
-----------------------------kasmayın bu kadar ya git yanına meraba de bişyler de saçmala gene bi şekilde konşur tanışırsın.Ne yapcagını düşünmeden git meraba de:)
-
kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------kasmayın bu kadar ya git yanına meraba de bişyler de saçmala gene bi şekilde konşur tanışırsın.Ne yapcagını düşünmeden git meraba de:)
-----------------------------ilk bi kaç cümle lazım, merabadan sonra ne diyebilirim :D
-
999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------kivanchh bunu yazdı:
-----------------------------999Epineprin bunu yazdı:
-----------------------------ilk bi kaç cümle lazım, merabadan sonra ne diyebilirim :D
-----------------------------merhabadan sonra gelen en anlamlı kelime "ŞEY" dir sonrada ben diye devam eder.
açık şekli şudur merhaba şeyy ben ...
-
mali acil ama sacilma :) sev söv ama körü körüne baglanma prensibiyle iliski kurucan son darbeden sonra bunu yapma karari aldim uygulamada prüz cikmamasi icin kendimi adapte ediyorum alayınıza tavsiyemdir müridler