Okuldaki Ortama Kolay Adapte Olabilmenin Yolları!
-
PieRRe_ bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca fotomu uplama gibi bi nedenim yok ama senden daha yakışıklıyım misal bu sene 9 a gidiyom bi D (kendi sınıfımda) manita yaptım bi F :D
Bendenmi ? -
MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
PieRRe_ bunu yazdı:
Hoca fotomu uplama gibi bi nedenim yok ama senden daha yakışıklıyım misal bu sene 9 a gidiyom bi D (kendi sınıfımda) manita yaptım bi F :D
Bendenmi ?
-----------------------------he ya :D
-
PieRRe_ bunu yazdı:
Bendenmi ?
-
PieRRe_ bunu yazdı:
Sen git dilosındaki amelerle cık amq veli toplantısı biz arkadan dinliyoz kadın dediki cocugumu buraya bırakmak istemedim kızların eteklerini görünce :D
-----------------------------hehe :D yakısır kefilime :D
-
İlk etrafa bak oke sonra güler yüz oke ufaktan günaydın kızlar fln sonra isim olarak .olay tamam .onlar senle konuş ma cesaretini alırlar. Bide sakal eksik :>)
-
PieRRe_ bunu yazdı:
-----------------------------MUHTARINTORUNU bunu yazdı:
PieRRe_ bunu yazdı:
Bendenmi ?
-----------------------------Güzellik Derecelidir Koy Fotoğrafını Görelim :)
-
-----------------------------İlk Hafta Kimseyle Konusmadım.En Arka Sırada Oturdum Kimse Benle Konuşma Gereği Duymadı Buna Çok Kıl Gittim Tenefüste Vurdum Kafamı Yattım Millet Ağlıyorum Sandı :) Pazartesi Günü Gidicem Bakalım İnat Ettim Ya Kızlar Gelip Arkadaş Olmaya Çalışıcak.
Tip Derseniz Aha buda Benim Yakışıklımı Degilmi Siz Karar Verin
http://img526.imageshack.us/i/spa0184o.jpg/
3 Ay Önce Çektiğim Bir Foto
-----------------------------hacı sen üni kızlarınamı takılyon yoksa lise kızlarınamı orta öğretimde ola bilir.. .la ben senin yaşındayken köyde davar güdüyordum :)
-
WarHead bunu yazdı:
-----------------------------İlk Hafta Kimseyle Konusmadım.En Arka Sırada Oturdum Kimse Benle Konuşma Gereği Duymadı Buna Çok Kıl Gittim Tenefüste Vurdum Kafamı Yattım Millet Ağlıyorum Sandı :) Pazartesi Günü Gidicem Bakalım İnat Ettim Ya Kızlar Gelip Arkadaş Olmaya Çalışıcak.
Tip Derseniz Aha buda Benim Yakışıklımı Degilmi Siz Karar Verin
http://img526.imageshack.us/i/spa0184o.jpg/
3 Ay Önce Çektiğim Bir Foto
-----------------------------hacı sen üni kızlarınamı takılyon yoksa lise kızlarınamı orta öğretimde ola bilir.. .la ben senin yaşındayken köyde davar güdüyordum :)
Lüse Lüse :D Azıcıktan Baby Face'imdirde :D -
Böyle Sınıfta Sessizimdir Erkeklerle Bilene Konuşmam Beden Dersinde Futbol Oynamam Alırım Cola'mı Tostumu Sınıfta Otururum Paşa Paşa Kızlarla Bakışıyoruz Arada Bi Sınıfta 2-3 Kız Var Güzel Olaraktan Arada Ben Yakalıyorum Kızın Bana Baktığını Arada Ben Ona Bakarken Birden Bana Bakıyor Gözlerimiz Aynı Hizaya Geliyor.Sıkıntım Var Aney :D
-----------------------------Aynı durum bendede olmuştu ama arkadaş olark diyorum kızlar ve erkekler seni buluyor... Tabi başka iller için arayanda var :P :D
-
hacı bu işin kademesi vardır anlatıyorum bu dökümanları nette bulamazsın...
1 ilk önce ilk okulda birinci sınıfta elleyip kacacan alışacan alıştıracan
2.orta okula geldinmi teklif edecen cıkacan
3.liseye geldinmi hem cıkacan ortamı takip edecen cevre edinecen
4.üniye geldinmi ortadasın demektir kovalayacan ayarladığın kızla 1 ay beraber olacan yiyecen sütüne kadar kurutacan olmadı diyecen sonumuz yok diyecen yol verecen
5: sonuc cok süper Evlat sen bir PlayBoysun artık aleme akacan mankenler cıkacan sanatcılarla o layla senin bu layla benim ondan sonra Avrupayı fet edecen holwoood yolundasın demek filimlerde bile oynaya bilirsin :)
Durmak yok yola devam :)