Öldürmeden Adam Bıçaklama
-
sağ arka baldırdan sokma ordan şah damarı gibi kalın bi atar damar geçiyo, büyük ihtimal ölür yani.
o yüzden sol tarafı tavsiye ederim :)
-
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Daha once yapmadıgın hatta soyle dıyım kavgayı bile edemedigin cok belli neden mi
1.si bıcak vs yaralama olayında delikanlılıklarda su vardır ya CEKERSİN ÖLDÜRÜRSÜN yada bilek gücünle kavga edersin
kavgaların kotu bısı oldugunu anlatmama gerek bile yok ama şuna emın ol sen onu bıcaklarsan o da ölmezse bu işin sonu gelmez şahsen bıcaklanmış ve bıcaklamış biri olarak ben kavgamın tam 10 defa bıcak darbesınden sonra bitirdim o da araya kişiler girdi o yuzden yoksa ya o ölücekti ya ben anladın mı dedigimi ama yok ben illa yapıcam diyosan omuzundan bıcakla ordan ölmez
-----------------------------
kavga etmediğimi burdaki yazıdan nasıl anlıyon ak? nesin sen, kimsin sen? snein gibi dolu var aq. Daha 2gün önce babam yaşındaki adamdan tokat yedim ak. Ondan önce de parkta kavga vardı. Ben küçüklüğümden beri çok istiyodum birini öldürmeden bıçaklamayı. Hazır böyle kavga filan olunca kendi yaştakilerimzden birine veya yapabileceğimi düşündüğüm birinde uygulamak istiyom. Küçükken sinirilenince hemen bıçak kapardım bi yerden. Birde Trabzon / Sürmene'de doğdum. Bıçağıyla meşhur olan. Bıçaklara ilgim var. O yüzden böyle bi soru sordum tamam mı? omuz demişsin tmm saol hadi eyv. -
öldüremeyeceğin şeyi yaralama !
-
yemeyeceksen avlama :)
götüne sok 3 santim iyidir. Yada dur dur sokmadıysan daha 5 sntim sok :D az ittiriver işte :)
-
18 yaşından küçük olduğun için bel altından(taşak hariç) bıçakladığında bi gecelik nezaret sonucu serbest kalıyosun.. gel msn den anlatiim..
-
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------yemeyeceksen avlama :)
götüne sok 3 santim iyidir. Yada dur dur sokmadıysan daha 5 sntim sok :D az ittiriver işte :)
-----------------------------tuğrulbaba sen bari yapmayın etmeyin diyeceğine 2 cm daha geçir diyon :D
-
hoca ne baldırı ne bacagı yaa ,sok karnına bıcagı bıcakladıgının bi anlamı olsun a.q..
-
sunyy2003 bunu yazdı:
-----------------------------
TugrulBaba bunu yazdı:
-----------------------------yemeyeceksen avlama :)
-----------------------------tuğrulbaba sen bari yapmayın etmeyin diyeceğine 2 cm daha geçir diyon :D
-----------------------------dalga geçiyom ben bu işlerden soğumuşum zaten
anama küfretseler telefon açıp ana varmı bişey diye soracam yakında.
Şöyle bir laf var çamura taş atma sanada bulaşır deyyu.
Kavga dövüş biryere kadar. Artık sarmıyor ilk gençlik yıllarında kalan şeyler.
Bıçaktı silahtı eksik değildi ama şimdi tertemizim yerim dayağımı çekilirim hesabı. Hz isa gibi olacan. :D:D
Şaka bi tarafa ciddi anlamda söylüyorum. Kavgayla dövüşle olmaz.
Çok yakın bir arkadaşım bana küfretseler dalarım orda dedi. Ben dalmam çekilir giderim dedim.
Arkadaşım cesaretimden emin birisi yüzüme baktı baktı sonra hakkaten doğru haklısın lan dedi.
Diyeceğim boş iş..
-
müstakbel delinecek şahıs ne yaptı sana peki?
-
hoca ne olursa olsun sakat iş yanlışlıkla başka yerine sokarsın adamın
zaten bıçağı sokucaksan sinirlenmişsin demektir o yüzden sokma :) sinirlenince ne yaptığını bilmiyo insan