Öldürmeden Adam Bıçaklama
-
valla daha önce hiç denemediğim için bilmiyorum :)
-
götüne sapla hacı bizim arki de götünden bıçaklandıydı 2 ay oturamadı :D
-
kulağını kes:D
-
Bence Tugrul Babayı Dınle
Ben Vakdı zamanında yedım bolee bı halt Ve o ankı sınırlee karın bosluguna vurdum Ve g..t'u kurtarmak ıcın babanın neyı var neyı yok sattık amk. Sıfıra ındırdım adamı halaa vıcdan azabı cekıom bıcak vurdugum ıcın dııl adamı bıtırdıgım ıcın ...
-
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------
fivestar bunu yazdı:
-----------------------------Daha once yapmadıgın hatta soyle dıyım kavgayı bile edemedigin cok belli neden mi
1.si bıcak vs yaralama olayında delikanlılıklarda su vardır ya CEKERSİN ÖLDÜRÜRSÜN yada bilek gücünle kavga edersin
kavgaların kotu bısı oldugunu anlatmama gerek bile yok ama şuna emın ol sen onu bıcaklarsan o da ölmezse bu işin sonu gelmez şahsen bıcaklanmış ve bıcaklamış biri olarak ben kavgamın tam 10 defa bıcak darbesınden sonra bitirdim o da araya kişiler girdi o yuzden yoksa ya o ölücekti ya ben anladın mı dedigimi ama yok ben illa yapıcam diyosan omuzundan bıcakla ordan ölmez
kavga etmediğimi burdaki yazıdan nasıl anlıyon ak? nesin sen, kimsin sen? snein gibi dolu var aq. Daha 2gün önce babam yaşındaki adamdan tokat yedim ak. Ondan önce de parkta kavga vardı. Ben küçüklüğümden beri çok istiyodum birini öldürmeden bıçaklamayı. Hazır böyle kavga filan olunca kendi yaştakilerimzden birine veya yapabileceğimi düşündüğüm birinde uygulamak istiyom. Küçükken sinirilenince hemen bıçak kapardım bi yerden. Birde Trabzon / Sürmene'de doğdum. Bıçağıyla meşhur olan. Bıçaklara ilgim var. O yüzden böyle bi soru sordum tamam mı? omuz demişsin tmm saol hadi eyv.
Çok geçerli nedenlerin varmış.Destekçiniz hadi git ve bitir şü işi!.. -
dayımın komutanı teröristin topuna jileti vurmuş...odayı tuzla doldurmuş ve oraya atmış
-
barlas bunu yazdı:
dayımın komutanı teröristin topuna jileti vurmuş...odayı tuzla doldurmuş ve oraya atmış
ay aq. has etmiş :| değişik oldum :| -
birde kullandigin bicagin kan yolunun olmasina dikkat et.soktugun bicagi et ve kan tutar ve geri gelmez.ama bicakta kan yolu varsa geri cekip defalarca sokup cikarabilirsin.bknz kasatura. dikkat et saglam bicak kullan,yamulupta kirilmasin.
-
baba tabiki baldırına ... yani kan iyi akar... ama nasıl kaçacan onları falan hesapla ... kaçman için bi araba olması lasım arabayı al kaç sonra arabayı bırak kimse kaçsın sende ordan eve gitme gez bi yerlerde...
-
Bence poposuna sok bıçağı sıçarken bile hatırlanırsın :)