Öldürmeden Adam Bıçaklama
-
Bak benim epey bi bilgim war adamın aşı yerine wur, kalçayı koordinat ekseni gibi 4 e böl :D
I
ahanda bura I
I
----------------------------------
I
I
I
Şeklinde kalçayı gözünün önüne getir :D Sol üste asıl bir tane hem aşıdan orası sertleşmiştir canı çok pis yanar hem de kalçanın diğer taraflarında bacağa giden sinirler wardır onları zedeleyip adamı yatalak etmemiş olursun. Ayrıca böle işler kanunen suçtur yapamayınız :D:D:D:D:D
şimdiii gel gelelim ne kadar sokucan iğneyi gözünün önüne getir iğne uzunluğu kadar deş bi de çevirebilirsen accık çevir içinde izi her zaman kalsın hadi kolay gele :d
-
Baldırdan bencede..
Ama şu bayram günü yapma bu işi :|
-
bayramımı kaldı hacı işin :D sen rahat ol
-
tekrar diyorum artık piyasada kavga edicek delikanlı kalmadı herkez bıçaklı silahlı sopalı olarak dolaşıyor.Eh ne yapsınlar götüne güvenemeyince..MAdem güvenemiyorsun o zaman harekette yapmıyıcan.
-
ya ne kadar salak var ak ya yeter pişman oldum konuyu açtığıma ak. biri der adamsan bileğine güven, biri der konuşarak anlaş, biri der insanlar konuşur böyle mikroplar değil... vs vs
aq ben diyom ki bu konu hakkında bilig verin, emin olmayan söylemesin, hiç bıçaklayan veya bıçaklanan var mı, anılarınızı anlatın vs. Burda yazılanları okuyup gidip adam mı bıçaklayacam ak.
Sinirli biriyim biraz, eh bi de karadenizliyiz. Belki olur bişe yani sahiden hak eden biri olur, benden büyük olur, gücüm yetmez vs veya çok fena sinirlendirir beni. Varsa üstümde bıçak vs yaparız bişeler. Sürmene doğumluyum zaten bıçak anavatanı. Açtık bi konu. sıçmayın içine akzumsuk bunu yazdı:
-----------------------------
tekrar diyorum artık piyasada kavga edicek delikanlı kalmadı herkez bıçaklı silahlı sopalı olarak dolaşıyor.Eh ne yapsınlar götüne güvenemeyince..MAdem güvenemiyorsun o zaman harekette yapmıyıcan.
-----------------------------
la sen kimsin ak. öyle görünüyo ki kendine çok güveniyon. piyasa miyasa. hakaret de yapmayacakmışsın. saol ya.
la sus bayıltırım seni. -
adamı geberttirsin ne gereği var. çanını sıktıysa ve sen haklıysan davana, sıkı bir döv olsun bitsin. salladığın pıçak atar damarların birisine gelirse saniyeler içinde vücuttaki tüm kan boşalır. akılı ol