Ölmedim Yaşıyorum
-
Hacım ben komple bir teorinin içinde olduğumuza inanıyorum o yüzden TBT'nin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak ;
Hacım almanyada hangi şehirde hangi hastanede tedavi oldun, raporların gün saat o bu delil alabilirmiyiz.
Bunu gerçekten istiyorum, inanmıyorum mazur görebilirsin.
Sonuçta bu insani birşey paranoyaya bağladım, uzaylı meselesinden daha çok kafama takıldı.
Cevapları Bekliyoruz. -
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------
Hacım ben komple bir teorinin içinde olduğumuza inanıyorum o yüzden TBT'nin bana vermiş olduğu yetkiye dayanarak ;
Hacım almanyada hangi şehirde hangi hastanede tedavi oldun, raporların gün saat o bu delil alabilirmiyiz.
Sonuçta bu insani birşey paranoyaya bağladım, uzaylı meselesinden daha çok kafama takıldı.
Cevapları Bekliyoruz.
----------------------------- -
Holyzone bunu yazdı:
"Keşke çıkıp şaka dese"
diyen olmuş muydu :D
-----------------------------onuda demiştim :D
bi önceki konuda hatta yine face duvarına yazmıştım SS alıp koymuştum..
biri bana bu bir şaka desin" diye :)
-
Pessimistic bunu yazdı:
-----------------------------1-618-GR bunu yazdı:
Cevapları Bekliyoruz.
-
ulan çok korktum agladım da ha geçmiş olsun
OLEYYYYYYYYYYYYY YAŞIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :)
-
:D
-
Karara varın aq öldü mü ölmedi mi?
Herkes bir teori atmış ortaya.
-
İnsanların sigara yüzünden ölmesi ne kadar tuhaf, ne kadar anlamsız. Bile bile ölüme gitmek. Neyseki meriç kardeşimiz bu illetten kurtulmuş. Herkese geçmiş olsun.
-
Potansiyel_Virus bunu yazdı:
oldugun ilan edildiginde login zamanina bakmistm,bir gun oncesini gosteriyordu,sasirmistim acaba uydurmami die ama alper oyle bi yazmiski inandim :)
Ben bi piclik sezdim basımız saolsun bile demedim o yüzden. -
bu ara moda oldu ölüp dirilmek şakalar filan ...