Ölüyodum Lan! Dikkat Edin!
-
bu meret hiç patlama riski taşımadan direk aldırtsak ?
bi işlevi var mı vücutta
-
:) aynısı olmuştu, buraya yazmıştım bu ağrı nedir diye, sanırım barışın gazıyla hastaneye gittim. yoksa önemsememiş gebermiştim.
http://tahribat.com/Forum-Apandist-Ameliyati-Olan-Var-Mi-178777/1/apandist/
geçmiş olsun hacı, 5 ay mekik yasak. o yaranın iyileştiği yerdeki sertlik yavaş yavaş geçiyor.
RETRET tarafından 11/Şub/14 20:39 tarihinde düzenlenmiştir -
Büyük geçmiş olsun Rene
-
Rene çok büyük geçmş olsun .
-
Daft bunu yazdı
bu meret hiç patlama riski taşımadan direk aldırtsak ?
bi işlevi var mı vücutta
Var hocam bademcikler gibi apandistte immün sisteme yardımcı
d3lete tarafından 11/Şub/14 20:44 tarihinde düzenlenmiştir -
Dostum çok geçmiş olsun,Allah tan patlamadan alışlar...
-
Bir sabaha karşı acile gidip apar topar apandisit ameliyatindan sonra rahatladim :)
-
geçmiş olsun rene.
bende de şiddetli bi karın ağrısı vardı. gece boyunca ağrıyı çektim ama ağrı kesici içtim mi hatırlamıyorum. sabah acile gittim. hastanede apandisten şüphelendim. sancı dolasıyla kustum vs. apandisten şüphlenince ağrı kesici iğne yapın diyordum yapmıyorardı. kan ve idrar tahlili yaptılar. idrarımda kan çıktı dolasıyla böbrekten kum döktüğüm anlaşıldı. Sonra iğneyi de vurdular rahatladım. sonra ilçlarla döktüm kumu da :) O yüzden karın ağrısında böbrek sıkıntısı olma ihtimali de var ;)
-
hocam çok büyük geçmiş olsun ya cidden ölümden dönmüşsün. İyi ki gazi hastanesine gitmişsin buradan teşekkür ederiz sayın doktorlarımıza.
-
geçmiş olsun öncelikle.
her hangi bir yerinizde bir ağrı olduğunda durumun ciddi olup olmaduığını şöyle anlarsınız:
ağrı dinlenme durumunda veya bir hareket yaptığınızda ,
azalma veya yükselme göstermiyorsa sabit bir şekilde süreklilik arz ediyorsa ayvayı yediniz demektir.
hemen doktora gideceksiniz çünkü olaydada görüldüğü gibi apandist kalp krizi gibi bir duruma işaret ediyordur.
bu tip durumlarda da ağrı kesici içmek yine olayda görüldüğü gibi arka planda anlamadığınız bir bu problem ilerlerken onu gölgelemiş olursunuz.
bu tip durumda en kötü ihtimalle tansiyon nabız ve şeker ölçümleriniz yaparsınız rutinde bir problem varmı bakın. yediğiniz birşeyden olabilir mantığıyla su için yoğurt yiyin. ve uzanıp dinlenerek durum değerlendirmesi yapın.
majezik içimişsiniz üstelik ne kadar zararlı. kadınlar adet sancısında içiyor onu :))
hemde karaciğer problemi varsa daha dikkatli olmak gerekiyor.
çok geçmiş olsun ucuz atlatmışsınız