folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ömer Hayyam Vol.2

Ömer Hayyam Vol.2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    güzelmiş cihanabü biraz daha şiirini bulup koyarım konuya bide bişe sorcam sana niye sıçan diyolar? çokmu mıçıyosun ?

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TrKomando89
    TrKomando89's avatar
    Erkek

HolySeclorum: 

Bence sen bi forum kurallarını oku..

"Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Kim haklıymış kim haksızmış kimseye düşmez onun derdi... "

bu nedemek şimdi, adam gelcek benim dinime istediği gibi sövcek, bilmem Allaha (sen içmiyosun diye vs..) laflar etçek, ben bu adama ses çıkarmıcam. Bu anlamama geliyo? Dinsizlerin inananlara saygılı olması anlamına gelmiyo mu yani? 

Bence bu lafı ona cevap verenlere değilde ona söylesen daha iyi olur.Yoksa  ben bu özenti ite ağzıma geleni saymaktan hiç ve hiç utanmıcam.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Erkek

ya şunu anlamıosunuz ben bilmiorm

ben mesela olaya mantıksal açıdan yakşaırım böle forumlarda

Allah olmuşu olanı ve alacağı bilir değil mi?bunu yorumlayalım hadi zor bişi değil.

Allah herşeyi bilior.Benim 1 dakika içinde monitöre kafa atıp kırıp kırmıyacağımı bilior.Eeee ne anlamı var demek ki bizi o kontrol edio diyebilrsiniz.Ama yanılırsınız.Siz oraya kafayı vurma konusunda %100 özgürsünüz.Allah sadece oraya vurup vurmayacağınızı, hangi seçeceği seçeceğinizi bilio o kadar bunla ilgili şöle bi hikaye anlatayım

adamın biri birgün bitpazarına gider.Gçerken kendi adı yazılı bir kitap bulur.İlgisini çeker kitabı açar.Kitap ilk doğduğu günden itibaren gün gün bir günlük misali yazmaktadır.Herşey doru herşey birebir aynı adam sayfaları değiştirir ve bu güne gelir kitapta kendi adında bir kitap bulacağını ve kitabı bırakıp saat 6 00 da pazaryerinden çıkacağını görür.Adam bir banka oturup saat 6:00 ın geçmesini bekleyemz mi?O zaman nolur?

demek ki üzerimizde bizim ne yapacağımızı bilen biri varsa o bizim tercihlerimizi bize söylemediği sürece biz %100 özgürüzdür.

http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hitbaytar
    hitbaytar's avatar
    Erkek
    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

ya şunu anlamıosunuz ben bilmiorm

ben mesela olaya mantıksal açıdan yakşaırım böle forumlarda

Allah olmuşu olanı ve alacağı bilir değil mi?bunu yorumlayalım hadi zor bişi değil.

Allah herşeyi bilior.Benim 1 dakika içinde monitöre kafa atıp kırıp kırmıyacağımı bilior.Eeee ne anlamı var demek ki bizi o kontrol edio diyebilrsiniz.Ama yanılırsınız.Siz oraya kafayı vurma konusunda %100 özgürsünüz.Allah sadece oraya vurup vurmayacağınızı, hangi seçeceği seçeceğinizi bilio o kadar bunla ilgili şöle bi hikaye anlatayım

adamın biri birgün bitpazarına gider.Gçerken kendi adı yazılı bir kitap bulur.İlgisini çeker kitabı açar.Kitap ilk doğduğu günden itibaren gün gün bir günlük misali yazmaktadır.Herşey doru herşey birebir aynı adam sayfaları değiştirir ve bu güne gelir kitapta kendi adında bir kitap bulacağını ve kitabı bırakıp saat 6 00 da pazaryerinden çıkacağını görür.Adam bir banka oturup saat 6:00 ın geçmesini bekleyemz mi?O zaman nolur?

demek ki üzerimizde bizim ne yapacağımızı bilen biri varsa o bizim tercihlerimizi bize söylemediği sürece biz %100 özgürüzdür.
    evet arkadaşım o dediğinin ismide irade-i cüzziye dir...

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo

bu forumda düzgün bi tartışma olmuycakmı ya ?

o beğenmediğiniz phpbb vbulletin vs vs seviyesiz dediğiniz forumlardaki tartışmalardanda seviyesizleşti .... 

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek

Admin abi admin abi ban ın nerede ?

şu konuya bir kilit vursak sonra birde küfür edenleri bir bir banlasak sonra forumda tartışmayı bilmeyenleri banlasak iyi olmaz mı? Plsss

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PIROMANTANRI
    PIROMANTANRI's avatar
    Erkek
    Sahzade bunu yazdı:

Admin abi admin abi ban ın nerede ?

şu konuya bir kilit vursak sonra birde küfür edenleri bir bir banlasak sonra forumda tartışmayı bilmeyenleri banlasak iyi olmaz mı? Plsss

evet ya bu konuların 4 sayfadan fazla uzamasına izin verilmesin...:D

Birgün yapacak fen şu siyah toprağı altın/Her şey olacak kudret-i irfan ile...inandım.(Tevfik Fikret/Haluk"un Amentüsü)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Arlong
    Arlong's avatar
    Erkek

müritler cevap vermiş zaten boyle başkalarının Allahlarıyla dalga gecen gecmeye çalışan üstelik bişey yaptım sanan seviyesiz insanları forumada almamak lazım aslında, kimse kimsenin allahına inancına hakaret edemez saygı gostermek zorundadır. zaten bu adamın actıgı tüm konular bu çizgide ateistsen ateistsin napalım yani, biz müslümanız ama her gün kendi inancımızı yansıtan konumu açıyoruz neden bu kadar islamdan rahatsız oluyo arkadaş anlamadım

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Omer Hayyam sanirim forum konusu.o zaman sapmayalim fraksiyonlara.iste bende Omer hayyam a ve degerlerineonu kadar olamasada edebiyatimizin ince sadecizgilerinden birisi neyzen tevfik.iste neyzen dortlukleri:

Kime sordumsa seni, doğru cevap vermediler;
    Kimi hırsız, kimi alçak, kimi deyyus! dediler...
    Künyeni almak için, partiye ettim telefon,
    "Bizdeki kayda göre, şimdi o meb'us!" dediler...

Kim demiştir kanun alınmıştır ayak altına,
    Böyle bir halin vukuunda hamiyyet çiğnenir.
    Devleti yolsuz görenler halt eder bir beldede,
    Kaldırım olmazsa kanun-ı hükûmet çiğnenir.

Kim demiştir kanun alınmıştır ayak altına,
    Böyle bir halin vukuunda hamiyyet çiğnenir.
    Devleti yolsuz görenler halt eder bir beldede,
    Kaldırım olmazsa kanun-ı hükûmet çiğnenir.

Felsefemdir kitab-ı imânım,
    Taparım kendi rûhumun sesine.
    Secde eyler hâkikatim her ân,
    Kalbimin âteş-i mukaddesine.

Gözünü aç daha meydan var iken,
    Dizginin canbaz elinde Neyzen!
    Girmedim ya kapısından baktım,
    Cennet'i at pazarı sandım ben.

Bî-namaz deyip beni Hak'dan uzak gören,
    Sığmaz senin hayâline mihrâb ü mübrem.
    Sen sade beş vakitte ararsın Allahını,
    Ben her zaman onunla emîn ol beraberim.

Asrın yeni bir umdesi var, hak kapanındır.
    Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
    Geçmez ele bir pâye, kavuk sallamayınca,
    Kürsî-i liyakat pezevenk, puşt olanandır!

Hayliden hayli kalınlaştı yobazlık yeniden,
    Softalık zorlu anırtı ile aldı yürüdü.
    Kara bir kinle taassub pusudan çıktı yine,
    Yurdu şâhâne cehâlet yeni baştan bürüdü.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Renenin Notu : 

• Foruma takılan kullanıcılar, dinsiz, imansız, yobaz, yunan sempatizanı, Satanist, Nazist, Sadist yada bu tip ideolojilere sahip olabilirler, hakaret yada küfür etmedikleri sürece bu forum her tip insana açıktır, Önemli olan fikirleri paylaşmaktır. Kim haklıymış kim haksızmış kimseye düşmez onun derdi...  

Bu forumlarda herkez her düşüncesini (Türkiye Cumhuriyetine, Askere ve Atatürk'e olanlar haric) her türlü şekilde özgür bir şekilde küfür ve hakaret olmamak kaydı ile istediği şekilde söylebilme hakkına sahiptir. Hiç kimsenin bunu engellemeye / engellemeye calışmaya hakkı yoktur.

Bu Son Uyarımdır, Bu tarihten itibaren bu tarz bi konuya yapılacak her küfürlü yorum, hakaret, aşırı tartışma durumunda alayını cezalandıracam....

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 7257 Toplam Mesaj: 61