Organlarınızı Bağışlayacakmısınız ?
-
Meraba Arkadaşar şimdi bildiğiniz gibi organ bağışı Türkiyede çok az yapılıyor nerdeyse olmuyor acaba sebebi ne kim neden bağışlamaz bu organlarını weya neden bağışlar ?
Şimdi bu organ bağışı konusunda şöyle düşünmemek lazım diye düşünüyorum bana ne lan niye weriyim böbreğimi ciğerimi babane lan ben vermem zikimden aşşağı kassımpaşşa....
Diye eyw düşünün ama birde şunu düşünün düşünün oğlunuz kızınız yada anneniz babanız var , babanızda böbreklerinde sorun var eğer böbrek nakli olmassa ölücek ve yan yatakdaki hasta öldü ölecek babane lan ben geberiyom oda gebersin dese ne yaparsınız ? Yani hep vermeyi değil almayıda düşünebiliriz.
Şimdi Toprağın altında saprofitler mi neydi çürükçüller onlar yiyeceğine bi boka yarasın demi yani ?
---
Siz bağışlamayı dşünürmüsünüz ?
Ben şahsen bağışladım.
-
söylemem :P
-
Ben bagislamayi dusunmuyorum neden derseniz...
Simdi eger organ bagislarsaniz ölünce organlariniz para eder. burasi abd yada gelismis bi avrupa ulkesi olsa seve seve baislardim ama burada bu isin mafyasi vardir, pazari vardir, rusvetci doktoru hastanecisi vardir...
bu memlekette organ baisi yaparsam allah korusun bi trafik kazasinda fln ölmeden öldü raporu verip organlari verip bundan cikar saglicak cok adam oldugunu dusunuyorum -
holy abi bende bunun için söylemem dedim zaten =)
tv lerde izliyoruz adam organlarımı bağışlıcam diyo aradan 1 hafta falan geçiyo adam ölüyo :D -
bağışlamam çünkü ben sağlığına dikkat eden biri değilim zaten kanserdim akciğer kalp böbrek karaciğer gözlerim dahi herşeyimde bi sorun var. bağışlarsam nakledilen kişi zaten bi süre sonra yine ölecek.. hem ölmek o kadar kötü bişey değil bu salak dünyadan kurtulmuş oluyor insan.. sahte insanların yapmacık sevgilerin aptalca bi düzenin içinde yaşamaktansa ölmek daha hayırlıdır. banada bağış yapılmasını istemem bu sebeple.
-
pekı buişin dini kısmı nası yanı nblm caiz demi
-
diğer tarafı da göz önünde bulunduraraktan organ bağışı yapamam :)
-
hangi organımı bağışlıcaklarına bağlı :)
-
yaw korkamayın bir tane organ veren allah bi tane daha verir (:
--
Doğru burası trükiye herkes işin pijliğinde ama masum insanları düşünmek lazım!!! -
bi diyorum bağışlayım bi diyorum siktiret iki arada bi deredeyim..
-
ben geberdikten sonra istediğinizi alabilirsiniz bi önemi yok nasıl olsa :D
Toplam Hit: 5575 Toplam Mesaj: 44