Organlarınızı Bağışlayacakmısınız ?
-
organları Allah bize emanet ediyor, kime gittiini bilmediimizde organ bağışı yapmamız dinimizce pek uygun karşılanmıor. eer verdiimiz organdan içki geçecekse, haram lokma geçecekse, o zaman biz de günaha girmiş oluoruz. çünkü o organlar bize emanet...
-------------------------------------------------------------
de get lan önemli olan sen o beyninde ne düsündügün yok organindan içki geçecekmis gibi seylere takmayin önemli olan niyetimiz sen geberdikten sonra adam içki içmis bizene -
bu arada bende bagislarim ama bu fransizlara vermelerini istemiom vasiyet yazcam :D
-
graywolf organlarımı sana bağışlıcam satar parayı vurursun :D
-
ßægı$lardım mademki 1 hayat kurtarıcam seve seve bagıslardm
-
organları Allah bize emanet ediyor, kime gittiini bilmediimizde organ bağışı yapmamız dinimizce pek uygun karşılanmıor. eer verdiimiz organdan içki geçecekse, haram lokma geçecekse, o zaman biz de günaha girmiş oluoruz. çünkü o organlar bize emanet...
-------------------------------------------------------------
oha naptın aq sen ben içtiim kadar içerim sora veririm ondan sorası sahibi ilgilendirr ben içtiim kadarıyla ceza alırım :D -
Gözlerim haric heryerimi bağışladım,
Yolda fln ölürsem babamın iznini alarak heryerimi alabiliolar :)
Gaz verdim recoda bağışladı :)
Güzel bişi arkadaşlar...
Gidin sağlık bakanlığına, bi kart veriolar bitio... -
AgiL3 : Zevzeğe bak hele...
Bize vermişmişde başkasına vermiecekmişiz?
Özürlümüsün la? -
@GrayWolf
Organlarını bağışlamakla ne kadar güzel bir hareket yapmış olsanada bu işin fransızı kürdü türkü yok,insan insandır.
Bende arapları sevmem ama organım bi arapa gidersede üzülmek.Önemli olan fıtrat olarak iyilik yapmayı istemek. -
Ben Zekerimi Bagışlıyacam Hani Olur Ya Birisinin işine Yaradın Nasıl Olsa Toprak Olcak
Alana Yanında 2 Tane D..sak Yumurtası Bedava :) -
- abi organlarini verecekmisin
- yok olm obur tarafta organsiz gezmek istemiyorum
bu diyalogu kac kisiyle yasadim. be hey dallama diger tarafa goturecek olsan ben kefene cep yaptiririm para daha cok isime yarar.
birine can vermek yerine topragin altinda curumesine goz yumacak kadar dusunemiyorsan, zaten senin hicbir organini kimseye verme kimsenin isine yaramaz.
bu arada renenin organ bagisi anisi var anlatir belki :)
rene benim anlamadigim oraya kadar gittin
su antikky nin organlarini niye bagislatmadin. gerci o (Allah gecinden versin) mefta olsa butun organlari mundar olur :) olmeden once almak lazim organlari
Toplam Hit: 5637 Toplam Mesaj: 44