Organlarınızı Bağışlayacakmısınız ?
-
zaten bağışlamaktan kasıt öldükten sonra kimse canlı canlı vermez:D
-
benim organlar ben yaşarken zaten paso arıza yapıo ben geberdikten sora bi poha yaracak organ kalmaz
-
ben bağışlarım taşaklarıma kadar. Oldukten sonra kurtlar kusşlar ciyanlar yicek pipimi varsın benim oraganlarım hayat kurtaracaksa seve seve veririm. TABi oldukten sonra
-
bende hepsini verdim walla kanıtıda burda
www.mcyargic.com/resim1.jpg
-
organlarımın bana yararı yok,
başkası ne yapacak a.q. -
ne demek caiz mi
Allah affeden kulunu severmiş buna bakaraktan Allah bağışlayan kulunuda severmiş :P =)) -
organ bağışlamak faydalıdır bence çürümektense işe yarar ama burası türkiye burda hiçbişi gerçekten muhtaç olana verilirmi bilmiyorum şöle bi şüpe var aklımda adam parayı basar irtikapcı doktoru ayarlar organı alır kısaca ben organımı bağışlayım gitsin onuda parası olan züppe pezo alsın.
bide arkadaşlar organ diyince aklıma geldi şunuda söliyim bu organ mafyası işine çok dikkat etmemiz lazım Allah muhafaza yarın içi buz dolu bi küvetin içinde sırtımızın iki yanında bi kesikle uyandığımızda şu notu görebiliriz 'küvetin içinden çıkma kan kaybından ölürsün, hemen ambulansı ara' yani burası türkiye takıldığımız kişilere çok dikkat etmemiz lazım!....... -
Tugrulbaba'nin durumundayim ben de.Buna sebep de Türkiye'nin sağlık sektöründeki ihmalleri.Yoksa dini açıdan da bir şey olmadığını defalarca duyduk ve hiç bir sakıncası yok sağlık açısından.
-
Sacimi bile bagislamam a.q -kan bagisliyorum ama :)
-
organları Allah bize emanet ediyor, kime gittiini bilmediimizde organ bağışı yapmamız dinimizce pek uygun karşılanmıor. eer verdiimiz organdan içki geçecekse, haram lokma geçecekse, o zaman biz de günaha girmiş oluoruz. çünkü o organlar bize emanet...
Toplam Hit: 5604 Toplam Mesaj: 44