folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Organlarınızı Bağışlayacakmısınız ?

Organlarınızı Bağışlayacakmısınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mimar
    mimar's avatar
    Erkek
    zaten bağışlamaktan kasıt öldükten sonra kimse canlı canlı vermez:D

uçmayı bilmiyorsan ibnelik yapmayacaksın...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draeex
    Draeex's avatar
    Erkek
    benim organlar ben yaşarken zaten paso arıza yapıo ben geberdikten sora bi poha yaracak organ kalmaz

Tariqat Of Tahribat The Murid Draeex Tariqat Dj"i 2007©
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BLueShaDow
    BLueShaDow's avatar
    Erkek
    ben bağışlarım taşaklarıma kadar. Oldukten sonra kurtlar kusşlar ciyanlar yicek pipimi varsın benim oraganlarım hayat kurtaracaksa seve seve veririm. TABi oldukten sonra

Oynama Babayla Baba Yorgun....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bende hepsini verdim walla kanıtıda burda

www.mcyargic.com/resim1.jpg

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karsinojen
    karsinojen's avatar
    Erkek
    organlarımın bana yararı yok,
    başkası ne yapacak a.q.

www.karsinojen.tr.cx
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    exploit
    exploit's avatar
    Erkek
    ne demek caiz mi

Allah affeden kulunu severmiş buna bakaraktan Allah bağışlayan kulunuda severmiş :P =))
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mauselaus
    mauselaus's avatar
    Erkek
    organ bağışlamak faydalıdır bence çürümektense işe yarar ama burası türkiye burda hiçbişi gerçekten muhtaç olana verilirmi bilmiyorum şöle bi şüpe var aklımda adam parayı basar irtikapcı doktoru ayarlar organı alır kısaca ben organımı bağışlayım gitsin onuda parası olan züppe pezo alsın.

bide arkadaşlar organ diyince aklıma geldi şunuda söliyim bu organ mafyası işine çok dikkat etmemiz lazım Allah muhafaza yarın içi buz dolu bi küvetin içinde sırtımızın iki yanında bi kesikle uyandığımızda şu notu görebiliriz 'küvetin içinden çıkma kan kaybından ölürsün, hemen ambulansı ara' yani burası türkiye takıldığımız kişilere çok dikkat etmemiz lazım!.......

“Aşırı harcamalara ilişkin rakamlar, dünyadaki yoksul kesimin ihtiyaçlarını karşılamanın çok masraflı olacağı iddiasını çürütmektedir. Yoksulların yeterli gıda, temiz su ve temel eğitim ihtiyaçlarının karşılanması için gereken para, insanların bir yıl içinde makyaj malzemelerine, dondurmaya ve evde beslenen hayvanların mamasına harcadığından daha azdır.” (World Watch Institute’ün ‘Dünyanın Durumu’ adıyla yayınlanan raporu, TEMA VAKFI yayınları, İstanbul 2004, 5-6)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Tugrulbaba'nin durumundayim ben de.Buna sebep de Türkiye'nin sağlık sektöründeki ihmalleri.Yoksa dini açıdan da bir şey olmadığını defalarca duyduk ve hiç bir sakıncası yok sağlık açısından.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Sacimi bile bagislamam a.q -kan bagisliyorum ama :)

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AgiL3
    AgiL3's avatar
    Erkek
    organları Allah bize emanet ediyor, kime gittiini bilmediimizde organ bağışı yapmamız dinimizce pek uygun karşılanmıor. eer verdiimiz organdan içki geçecekse, haram lokma geçecekse, o zaman biz de günaha girmiş oluoruz. çünkü o organlar bize emanet...

"bir gün öldürmediğim her bir yahudi için bana sitem edeceksiniz." GosteResim.Net kullanın hocalar.
Toplam Hit: 5604 Toplam Mesaj: 44