Organlarınızı Bağışlayacakmısınız ?
-
ya bu soruları sormayın artık:D dini açıdan elbettte caiz. millette şöyle bi düşünce var yok o organlar bize emanette onların hesabı sorulacak. din cahillerinin işi. elbette hesabı sorulacak ama öldükten sonra bağışlarsan o artık senin deil bağış yaptıın kişinin organı oluyo ondan hesaba çekilemzsin.
-
ben bagislamam yada bagislarim bilmiyom valla S:
wc den bi eleman bulsakta dini boyutta aydınlatsa bizi :D -
çeşitli sebeplerden bağışlanmayabilir.ancak dini bahane ederek vermeyenlere sesleniyorum.
madem çok dindarsınız dini düşünerek organlarınızı vermiyosunuz, din konusunda da bilginiz sanırım ki yüksektir.
ahırette ruhlarımız vardır.bedenimiz orgnaımız hiç bi işe yaramaz.sadece ve sadece ruh.e o zaman mezarda ne işine yarıcak senin bu organ ?
ben bağışlıcam.Türk birine verilmesi şartıyla bağışlamayı düşünüyorum -
hoca organımızı verdik dielim ciğersiz dalaksız nasıl yaşıcaz aq :)
-
dini açıdan caiz olduğu açıklandı zaten. ben türk böbrek vakfına bağışladım organlarımı 3 sene oluyo.
organ mafyası peşimize düşmesin:) -
kimin malını kime baglıslıyoruz...
-
ben bağışlarım öbür tarafta ihtiyacım olacağını sanmıorm zaten yanarken organların ne yararı olur :P
-
öldükten sonra düşünürüm:P
-
bagıslayacam ama oldukten sora =) simdi bagıslarsam bokyoluna oluruz oncedende yazmıslar zaten acıkladıktan 1hafta sonra olu buluyolar seni. vasiyetime falan yazıcam yada coluk cocuk olursa onlara solicem olunce bagıslasınlar.
-
Organlarınızı bağışlayacamısınız ?
hocam ole bir sormussun ki ikinci el dalak alınır fln ole bi hava yaratttı bende
Toplam Hit: 5577 Toplam Mesaj: 44