Osm Oynayan Var Mı? Beraber Oynayalım.
-
İlk maça 50 saat var. Bu sırada ne yapmam lazım?
-
DarkSkull bunu yazdı
Kayıt oldum takımı seçtim ayarladım. Ek adam alabiliyor muyuz? Perihelion'a söyleyeceğim yarın arayıp kandırırım o da gelir :)
Bir de ben mal gibi kulüp fonunu birikimlere attım oradan nasıl geri geliyor?
Tekrar transfere basınca geri gelir kulüp fonu hocam. Maç saatine bütün hazırlıkları tamamladıktan sonra paranızı birikimlere gönderin dursun, maç sonuçları bildirimi geldiğinde çok az da olsa faiz veriyor ekstradan. Az bi meblağ çokta önemli değil verdiği faiz. Önemli olan token için yanlış hatırlamıyorsam 100 kere birikimlere atıp maça başlarsan 50 token mi veriyordu ne, o fonksiyonu güzel sadece birikimlerin..
-
livane bunu yazdı
İlk maça 50 saat var. Bu sırada ne yapmam lazım?
Kadro değerini yükseltecek alım satım yap hocam. Satmak istediğin adamları transfer listesine mantıklı fiyat artırımı yaparak koy. Gün içinde az ihtimal olsa da gece büyük ihtimalle adamların satılacaktır yabancı takımlara. Ertesi günü gelen para ile mantıklı adam transfer et kendine. Yani hocam bu işin eğlencesi burada aslında. 25 m kadro degerli adamı koyuyorsun yaşı genç diye 45 m ye gece bi gidiyor allaaaah evde bayram havası :) çünkü kaşif göndererek bu kazandığın miktarla aynı özelliklerde 2 tane alabiliyorsun :)) ama kaşif parayi düşük tutsa da her adam için 15 token istiyor onu da söylememiş olmayayım :))
Ya bu oyunda herkesin kendine has yöntemleri var oynadıkça kendi stilinizi belirlersiniz . Zaten bu Türkiye Ligi'nde bi acemiliği atın, 2. Sezon ingiltere Ligi'nde herkes birbirini koparacak :)
-
DarkSkull bunu yazdı
Kayıt oldum takımı seçtim ayarladım. Ek adam alabiliyor muyuz? Perihelion'a söyleyeceğim yarın arayıp kandırırım o da gelir :)
Bir de ben mal gibi kulüp fonunu birikimlere attım oradan nasıl geri geliyor?
Son durum// DarkSkull hocam kendisine çıkan Sivassporu alamayınca ilteris hocanın fesh ettiği Alanyaspor ile sözleşme imzaladı. Böylelikle orta seviye takım olarak tek Osmanlıspor kaldı boşta.
-
@sksokullu hocamız da Osmanlıspor ile aramızda.. 😊
-
bence gayet güzel oldu. herkes yapsın ön hazırlığını. aslında buna benzer strateji oyunu varmı empire earth gibi. eski kafalıyım biraz yeni nesil strateji oyunları hoşuma gitmiyor.
-
HanDSomE bunu yazdı
bence gayet güzel oldu. herkes yapsın ön hazırlığını. aslında buna benzer strateji oyunu varmı empire earth gibi. eski kafalıyım biraz yeni nesil strateji oyunları hoşuma gitmiyor.
aslın da klanlar var eski adıyla klansavaşları.
senelerdir aynı klasik değişen birşeyi yok :)
-
crystalmeth bunu yazdıHanDSomE bunu yazdı
aslın da klanlar var eski adıyla klansavaşları.
senelerdir aynı klasik değişen birşeyi yok :)
yok hocam ya onuda pek sevemedim. Aslında zamanında oynadığım bende yeri ayrı olan bir oyun vardı. adı Ruax hey gidi. Efsane birşeydi. Çok klasik text tabanlı. Buna benzer oyun olsa ömrümü geçiririm o oyun içinde
-
Son haliyle oyuncu listesi. Bakalım Tbt sıralamasında ilk 3 e giren kimler olacak. :) Her pazar günü haftalık olarak sıralama yayınlanacak. ☺ Kolay gelsin..
@solitioman - Kayserispor (nick: Saltughan)
@livane - Konyaspor (nick: livane000)
@pizot - Göztepe (nick: pizot56)
@HanDSomE - Sivasspor (nick: OzdemirErtan)
@crystalmeth - Bursaspor (nick: BlackS0und)
@Darkskull - Alanyaspor (nick: Darrkkness)
@sksokullu - Osmanlıspor (nick: sksokullu)
-
CENK AKÇA