Öss İptal Mi ?
-
öss nin iptal olması 3 trilyon masraf demek.
-
hiç bi soru iptal olmasın bende hepsini yanlışlara göre yaptım
-
sorular iptal olursa ne oluyor?
benim 2si de doğruydu
-
Açısal ivme sorusu A şıkkı değil abi.
Dışarıya doğru a=m x v^2 / r Burada kütle sabit! r yani yarıçap sabit.! V Yani açısal hız ise artıyor. Buda a'nın yani ivmenin artması demek.
Düzeltsinler bu soruyu!!! Ünal'a korum valla!!!
-
Hemde açısal hızın karesi ile arıtıyor baksana formüle..!
Kafanıza göre iptal olsun olmasın diye yorum yapmayın a.q.
Ben bi öss zede olarak çıldırıyorum.! Doğrusu neyse onu yapsınlar. Koskoca profesör adamlar bi soru hazırlayamıyolar... Yaw stresten ölecem şerefsizim.
2006 altıda da hatırlarsanız bi kimya sorusu reaksiyon hız iptal edilmişti. Bunada final dersanesinin öğretmenleri itiraz etmişti. Benim açısal ivme sorusunada final hocaları itiraz etmiş. İnşallah cevabı değişir. D olur.
-
Benim girdiğim sene de iptal olacaktı sözde :D
-
iptal olsun ya havuzdan kalan en koloy soruları seçip hazırlıcaklar ya da çok kolay sorular hazırlıcaklar bukadar kısa bi zamanda :D bu vesileyle bizde fulleriz artıkın heralde....masrafınıda devlet düşünsün bizi zaten yeterince mikiyolar...
-
doktor + hemşire + hasta sorusuda yanlış onuda iptal etsinler. telgraf çekcem ösym ye. soru eksik verilmiş. her türlü yanlış o soru , hiç anlamam iptal edecekler beni bağlamaz
-
Öss de hata soru ! yuh amk o kadar kazık soruyonuzki kendiniz bile çözemiyonuz...
-
FOXXLY bunu yazdı:
-----------------------------
doktor + hemşire + hasta sorusuda yanlış onuda iptal etsinler. telgraf çekcem ösym ye. soru eksik verilmiş. her türlü yanlış o soru , hiç anlamam iptal edecekler beni bağlamaz
-----------------------------
abi o soruya nasıl yanlış dersin...cevabı 6 işte :S