Öss İptal Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tomannie
    tomannie's avatar
    Erkek
    o cevabı 6 çıkan soruyu yaptımda  otobüsle ilgili soru,türkçedende "güneşli yolda yürümek"le başlayan soru kesin hatalı yaw

ümidin kaybolması özgürlük demekti
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SWAT
    SWAT's avatar
    Erkek
    lordvader89 bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bir poliklinikte bir doktora 50 hasta, bir hemşireye de

25 hasta düşmektedir.

Bu poliklinikteki doktor, hemşire ve hasta sayılarının

toplamı 318 olduğuna göre, doktor sayısı

kaçtır?

hocam bu sorunun soruluş biçimi çok iyi bence :S

hem mat-1 demek mantık ağırlıklı demek...

ki

bir poliklinik dio :D sonuçta hepsi aynı poliklinikde :D ayrı ayrı hastalara bakamazlar :D

doktor tedavi eder :D hemşire kontrollü şekilde bakar :D

yani bu soru bence 10 numara bi soruydu :D iptal ederlerse asarım kendimi :|

katılıyorum sana bencede soru cok guzeldi adamlar klasik bi soruyu cok guzel sormuslar yanlıs sorular icin eleştirdigimiz gibi bu soru icinde tebrik etmek lazım ösym yi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tomannie bunu yazdı:
    o cevabı 6 çıkan soruyu yaptımda  otobüsle ilgili soru,türkçedende "güneşli yolda yürümek"le başlayan soru kesin hatalı yaw
    o güneşli yolda yürümek sorusunun cevabı neydi?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    Hocam doktor hemsireyi simdi caktımda soruda oyle sormuyo gıbıydı sorulus seklı ilginc :S

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

güneşli günler sorusuna baktım şimdi ben "A" şıkkını işaretlemiştim...

mantıklı gelen o olmuştu...

ama o sorununda iptal olacağını sanmıyorum :S tabi bilemem :S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    tomannie bunu yazdı:
    o cevabı 6 çıkan soruyu yaptımda otobüsle ilgili soru,türkçedende "güneşli yolda yürümek"le başlayan soru kesin hatalı yaw
    o güneşli yolda yürümek sorusunun cevabı neydi?

O Soruda bişi yok ki hocam.

Soru:Yalnızca Güneşli yollarda yürüyen kişi amacına ulaşamaz.Aşağıdakilerden hangisi bu cümlede anlatılmak istenene anlamca en yakındır.

a)İsteneni elde etmek her koşulda  çalışmayı zorunlu kılar.

b)Başarılı olmak için insanın ne istediğini bilmesi gerekir.

c)İnsan,attığı her adımın sorumluluğunu  taşımalıdır.

d)Değişik ortamlara kısa sürede  uyum sağlamak zordur.

e)Seçici olmak insanları güçlüklerle yüzyüze getirir.

Doğru cevap tabiki a(adana) ki soruda şüphe edilcek hane acaba öbürümü dencek bi şıkta göremedim ben 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToR5
    ToR5's avatar
    Erkek
    OPTER 10  bence o sorunun doğru cevabı yok. hiçbiri yakın değil ki !

Her türlü çek senet tahsilatı yapılır. Zenginden alınıp fakire verilir. Fakirin topuklarına sıkılır.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Türkçe full =P istediginiz soruyu açıklayabilirim :D o güneşli yolda yürümek sorusunun da neresine yanlış diyonuz onu anlamadım. hadi onu geçtim arkadaşın dedigi gibi ikileme düşürecek bi şıkta yok. bariz belli cevap...

Açısal ivme sorusuna yanlış diyen arkadaşlarım sorunun yanlışlıgını tartışırken çizgisel hızı kullanıyorlar açısal hızı degil ordan kaybediyorlar bunuda belirteyim.

Ayrıca o doktor hemşire sorusunun soruluş biçimi malca. Adam öyle düşünmüş olabilir ama belliki soruyu başkasına okutmamış. Hemşire ve doktorlar ayrı ayrı bakıyormuş gibi algılanıyor. çıkmayınca anlayıpta aynı hasta diye düşünüp çözdüm allahtan. ama en az 3 4 dakkamı yedi aptal soru, halbuki 10 sn alır...

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek

ultrAsker bunu yazdı:
    Arkadaşlar Türkçe full =P istediginiz soruyu açıklayabilirim :D o güneşli yolda yürümek sorusunun da neresine yanlış diyonuz onu anlamadım. hadi onu geçtim arkadaşın dedigi gibi ikileme düşürecek bi şıkta yok. bariz belli cevap...

Açısal ivme sorusuna yanlış diyen arkadaşlarım sorunun yanlışlıgını tartışırken çizgisel hızı kullanıyorlar açısal hızı degil ordan kaybediyorlar bunuda belirteyim.

Ayrıca o doktor hemşire sorusunun soruluş biçimi malca. Adam öyle düşünmüş olabilir ama belliki soruyu başkasına okutmamış. Hemşire ve doktorlar ayrı ayrı bakıyormuş gibi algılanıyor. çıkmayınca anlayıpta aynı hasta diye düşünüp çözdüm allahtan. ama en az 3 4 dakkamı yedi aptal soru, halbuki 10 sn alır...

Aynen hocam soruda bişi yok üstelik dediğin gibi mat sorusunun soruluş tarzı yanlış ayrı ayrı düşünüo insan ve olmuo.ToR5 babuş bak baqem neresi yanlış :D 

Adalet dolu dünya, merhamet dolu dünyadan daha büyüktür. | Kuşandık sarı laciyi, Saraçoğlu yokuşlarında...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Opter
    Opter's avatar
    Erkek
    OpTeR10 bunu yazdı:

ultrAsker bunu yazdı:

Aynen hocam soruda bişi yok üstelik dediğin gibi mat sorusunun soruluş tarzı yanlış ayrı ayrı düşünüo insan ve olmuo.ToR5 babuş bak baqem neresi yanlış :D aslına bakarsan soru yanlış gibi görünüo hatta şu bakımdan yanlış.cümlede anlattığyla hiçbiri tam uyuşmuo.en çok uyuşan a şıkkı.tam cevabı şey gibi zorlu şartlar altında çalışmayan kişi amacına ulaşamaz gibi bişi olması lzm ama şıklara baktığında diğerlerinin hiç alakası olmadığı çok rahat görülüo ;)

Bu arada flood için sorry :)

Toplam Hit: 9058 Toplam Mesaj: 42