Öss İptal Mi ?
-
Bi De Ösym Başkanı Demişti Ki : " SoruLar KoLay. Her böLümden ÇözüLebiLecek SoruLAr Mevcut."
Lan Bu Adam Sos -1 Ve Edebiyat SosyaL BöLümündeki SoruLara Kaç NumaraLarı GözLükLe Baktı Acaba.
NeLere NeLere ÇaLıştık NeLer Çıktı. Düzeninin A.q .....
-
Lea hasta hemsire doktor sorusu harbiden kıl bi soruydu iptal etsinler :D
Acıklıcak varmı sunu bana anlatımlı 6 nasıl cıkmıs :S
-
IroN-EaGLe bunu yazdı:
-----------------------------Bi De Ösym Başkanı Demişti Ki : " SoruLar KoLay. Her böLümden ÇözüLebiLecek SoruLAr Mevcut."
Lan Bu Adam Sos -1 Ve Edebiyat SosyaL BöLümündeki SoruLara Kaç NumaraLarı GözLükLe Baktı Acaba.
NeLere NeLere ÇaLıştık NeLer Çıktı. Düzeninin A.q .....
-----------------------------
aynen sanki adamlar kıyıda köşede ne varsa onu sormuşlar ayrıca güya össde sorulan sorular gayet açık şekilde ifade edilecekti farklı anlamalara yol açması diye ne diyeyim sağlık mağlık olsun -
lanet olsun ya bi işi de dogru duzgun yapsanız sasarım 3 soru diyorsunuz az mı ya yazık bu kadar emegimizin calınmasına yenmesine yazık!!!
bazen duzene duzulmek gerekiyormus ama biz hep duzuluyoz bazen değil yeter mk duzul duzul nere kadar......
-
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Lea hasta hemsire doktor sorusu harbiden kıl bi soruydu iptal etsinler :D
6*50=300300 hasta varsa;
300/25 = 12
12 hemşire+6 doktor+300 hasta = 318 insan :D
buda demekki soru doğru :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
r3b3l bunu yazdı:
-----------------------------Lea hasta hemsire doktor sorusu harbiden kıl bi soruydu iptal etsinler :D
6*50=300300 hasta varsa;
300/25 = 12
12 hemşire+6 doktor+300 hasta = 318 insan :D
buda demekki soru doğru :D
-----------------------------ya cevap öyle bulunuyo ama sorunun soruluş biçimi kıldı bence. bir doktora 50 hasta bi hemşireye 25 hasta düşüyor diyodu soruda.yani sanki ikiside farklı hastalara bakıyormuş gibi algıladım ben mesela ve doğru cevabı bulamadım halbuki doktorlarla hemşireler aynı hastaya bakıyolarmış. elli kişiye 3 kişi düşüyo yani ama soruya baktığında 3 kişiye 100 kişi düşücek gibisinden sormuşlar 50 doktora 25 erde hemşireye gibisinden .o yüzden bencede saçma ve eksik anlatılmış bir soru.
-
OpTeR10 bunu yazdı:
Yapçakları işin ta amk şerefsizler ya.adamlar kaç ay kapalı orda soru hazırlanıo bilmemne hiç kimse soru kontrolü yapmıomu bunların ya.böle işmi olur
-----------------------------bütün öss sınavlarını araştır en az 2 soru yanlıstır yanlışları bilerek ayarlıyor amaç sana zaman kaybettirmek
-
Bir poliklinikte bir doktora 50 hasta, bir hemşireye de
25 hasta düşmektedir.
Bu poliklinikteki doktor, hemşire ve hasta sayılarınıntoplamı 318 olduğuna göre, doktor sayısı
kaçtır?
hocam bu sorunun soruluş biçimi çok iyi bence :S
hem mat-1 demek mantık ağırlıklı demek...
ki
bir poliklinik dio :D sonuçta hepsi aynı poliklinikde :D ayrı ayrı hastalara bakamazlar :D
doktor tedavi eder :D hemşire kontrollü şekilde bakar :D
yani bu soru bence 10 numara bi soruydu :D iptal ederlerse asarım kendimi :|
-
valla bilmem onu bunu 50 kere böyle yazsalar bu soruyu ellisindede boş bırakırdım ben .esas timarlı sipahi sorusu iptal olursa ayıp olur.kabak gibi ortada cevap canımm :))lannn siktir ett sana bişey olmasın .tamam vazgeçtim iptal etmesinler .asarsın masarsın bide kendini :)
-
manhyak bunu yazdı:
-----------------------------OpTeR10 bunu yazdı:
Yapçakları işin ta amk şerefsizler ya.adamlar kaç ay kapalı orda soru hazırlanıo bilmemne hiç kimse soru kontrolü yapmıomu bunların ya.böle işmi olur
-----------------------------bütün öss sınavlarını araştır en az 2 soru yanlıstır yanlışları bilerek ayarlıyor amaç sana zaman kaybettirmek
-----------------------------hocam sacmalama!! adamlar ogrenciler zaman kaybetsin diye yanlıs soru sorarmı?Yanlıs soru cıkması osym için rezalet ,sonucta haksızlar osym yi savunmuyorum ama adamlar bilerek yanlıs soru sorcak kadar serefsizlikte yapmazlar ösym ye camur atmayı bırakın artık!!