Öss Modundaki Öğrenciler İçin 'Pharmaton'
-
sözlükte iyi olduğu kadar kötüsü de yazıyor..
deneyen var mı yahu başka ?
-
Sonuçta bir nevi vitamin takviyesi değil mi ki yav.İçinde ginsengte varmış,ben zaten destek olarak ginseng kullanyorum şu anda.Doktor müridler bi el atsın duruma :S
-
ben ara ara kullanıyorum
hiç uykusuz 3 gün götürüyor adamı :D
ben kilo almayı başaramadım ama :(
-
can498 bunu yazdı:
-----------------------------
ben ara ara kullanıyorum
hiç uykusuz 3 gün götürüyor adamı :D
ben kilo almayı başaramadım ama :(
3 gün boyunca hep dinç mi kalıyosun hocam yorgunluk vb yok mu? -
diamonique bunu yazdı:
Bu tür ilaçları kullanmadan önce psikiyatristlere danışın. Öyle milletin gazıyla ilaç kullanırsanız mss de ciddi problemlere yol açar. Böyle ciddi konuların rahatça açılması taraftarı değilim. Yönetim bence buna önlem alsın. Eğer dikkatiniz dağınıksa psikiyatriste görünün. Gidip herhangi bir eczacıya da demeyin ben böle böle ilaç istiyom diye. Vay anasını şarlatanlık böyle birşey olsa gerek...
hocam abartmıyor musun yasal ve reçetesiz satın alınabilen destekleyici bir ilaç bu yalnızca -
Vitamin takviyesi.. zararı yok faydası var. sürekli kullanan biriyim gerçekten işe yarıyor sabah kahvealtıdan sonra bir tane aldınız mı sizi dinç tutuyor. dikkat ve konstantrasyon sorununuz olmuyor vs. tabi hapı bi iki gün kullandıktan sonra birden bire enerji falan vermesini beklemeyin saatini aksatmadan günlük kullanırsanız verimli sonuç elde edebilirsiniz.ben öğrencilik hayatımda kullanırım :D yeni bişey değil.. düzenli kullanırım aralıksız 8 ay falan.. yaz döneminde bırakırım 3 ay falan hiçbi etkisini görmedim.. tavsiye ediyorum. piyasada eczanelerde falan 30 kapsül 30 günlük yanii 35tl ye satılıyor burdada arkadaş 25 liraya satıyor fiyatıda iyi..
60 lık kapsüllerini kaça satıyorsun dostum?
-
zayıflama hapıyla kullansak sorun çıkarırmı
-
Bu konuda sağlam bilgisi olan birine danışmak lazım (dr-eczane vs) etkileri buysa bende kullanmayı düşünüyorum tabi danıştıktan sonra :)
-
Benim anlamadım degirmenin suyu nerden geliyor.Eczanen mi var ? Hapları nerden buluyorsun bu hap heryerde bulunmuyormu ? Biraz sacma gorunebılır ama soru sorudur :)
-
adam eczacı