folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Öss Modundaki Öğrenciler İçin 'Pharmaton'

Öss Modundaki Öğrenciler İçin 'Pharmaton'

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

aslında ben alırdım ama benım oturdugum yer manisa.. sen eczane fıyatı 38 dıyorsun.. senın sattıgın hap 25+kargo ucretı aynı paraya deng gelıyor.. ama bu ılacı ogrendıgım ıyı oldu.. acık ogretıme bı turlu calısamıodum alayım en yakın zamanda..

Böyle başka bildiğiniz ilaç var mı:) uzun süre kulladıgımda bagımlılık yapmıyor dımı...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Herhangi bir zararı oluyor mu hocam ? Yan etkileri falan ne şimdi ciddi bi konu bu. Çok kilo aldırıyormu gerçekten biraz kiloluyum ben bunun olmaması gerek mesela.

Ama seneye össye hazırlanıcam böyle bişeye ihtiyacım var yan etkisi falan yoksa sadece yararı varsa alabilirim bende

Avukat/Hukukçu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Alın alın, bi b.k oldumuda gelin acile midenizi yıkayalım. Burnunuza teptiğimiz o hortumların daha ince olandan (çocuklarda kullandığımızdan) değilde yetişkinler için kalın olanlardan [ :) ] sokalımda oluk oluk kan boşalsın. Bitti mi? 3-4 günde kendi kan kokunuzu soluyun, kokudan mideniz bulandıkçada kusun bol bol da bizi hatırlayın.

Ben mi asla yapmam hiç etik değil :)

Solak Cerrah
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Gecement bunu yazdı:
    -----------------------------

Alın alın, bi b.k oldumuda gelin acile midenizi yıkayalım. Burnunuza teptiğimiz o hortumların daha ince olandan (çocuklarda kullandığımızdan) değilde yetişkinler için kalın olanlardan [ :) ] sokalımda oluk oluk kan boşalsın. Bitti mi? 3-4 günde kendi kan kokunuzu soluyun, kokudan mideniz bulandıkçada kusun bol bol da bizi hatırlayın.

yav arkadaşım bilmeden konuşma sürekli çamur atıp duruyorsun sanki araba satıyorum burda köşe olacam

hayret birşeysin zararı olsa buraya konu açmam burda ben dahil kullanan birçok arkadaş var bana 1 tane

bunu kullandı diye burnundan oluk oluk kan akan eleman getir eczanenin tapusunu verecem sana bilmeden

konuşmayın

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

_Dert_ bunu yazdı:

aslında ben alırdım ama benım oturdugum yer manisa.. sen eczane fıyatı 38 dıyorsun.. senın sattıgın hap 25+kargo ucretı aynı paraya deng gelıyor.. ama bu ılacı ogrendıgım ıyı oldu.. acık ogretıme bı turlu calısamıodum alayım en yakın zamanda..

Böyle başka bildiğiniz ilaç var mı:) uzun süre kulladıgımda bagımlılık yapmıyor dımı...

kargo dun yolladım 2.5-3 lira birşey tutmuştu :F

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

Gecement bunu yazdı:

yav arkadaşım bilmeden konuşma sürekli çamur atıp duruyorsun sanki araba satıyorum burda köşe olacam

hayret birşeysin zararı olsa buraya konu açmam burda ben dahil kullanan birçok arkadaş var bana 1 tane

bunu kullandı diye burnundan oluk oluk kan akan eleman getir eczanenin tapusunu verecem sana bilmeden

konuşmayın

:) Doğru ben bilmem sen daha iyi bilirsin. :) Sen evvela yazılanı anla!

Hayır ben bilmeyecem kim bilecek onuda merak ediyorum :)

Tapuda veriyor hey allahım :)

Doktor tavsiyesi dışında hiçbir şekilde ilaç yada ürün kullanmayın ZARARLI!

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Bu tip şeyleri doktor kontorolünde kullanın.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cradle-Of-Filth
    Cradle-Of-Filth's avatar
    Erkek

Sırf buranın gazıyla aldım bu ilacı kargo vs uğraşmayayım diye 40 lira saydım. 3 -4 gün üst üste kullandım. gerçekten "hiçbir" etkisini görmedim. mucize gibi felan anlatmayın şu ilacı. yaptığı tek şey uyku düzenimin içine edip sabah 7 de mal gibi kalkmak yada devamsızlık yaptırmak. Bir de bildiğin dengesiz ilaç. ilk aldığım gün uykumu tam 10 saat almışken içtikten sonra bir 4 saat daha uyudum ne enerjisiyse :D

WELCOME TO THE INTERNET! -The men are men. -The women are usually men. -15 year old girls are FBI agents.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sahir
    Sahir's avatar
    Erkek

Cradle-Of-Filth bunu yazdı:

Sırf buranın gazıyla aldım bu ilacı kargo vs uğraşmayayım diye 40 lira saydım. 3 -4 gün üst üste kullandım. gerçekten "hiçbir" etkisini görmedim. mucize gibi felan anlatmayın şu ilacı. yaptığı tek şey uyku düzenimin içine edip sabah 7 de mal gibi kalkmak yada devamsızlık yaptırmak. Bir de bildiğin dengesiz ilaç. ilk aldığım gün uykumu tam 10 saat almışken içtikten sonra bir 4 saat daha uyudum ne enerjisiyse :D

Hocam o ETKİ dediğin şey bğaışıklık sistemiyle alakalı birşeydir, oda kişiden kişiye çok çok farklılık gösterir mesela aynı ilacı kahvaltıdan sonra kankamla alıyorum adam da mide bulantısı yapıyor bende tık yok alıyorum kitabımı takıyorum kulağıma Senfoni olsun Omar Faruk olsun TSM olsun akıyorum kitaba yani :)

Kreyzi'm hayırlı satışlar, msnden yazarım sana görüşelim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek

One a day maximum hakkında ne düşünüyorsun kreyzi :D

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
Toplam Hit: 17850 Toplam Mesaj: 84