Öss Modundaki Öğrenciler İçin 'Pharmaton'
-
nasıl ödücez paypal felan olur mu :S
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
nasıl ödücez paypal felan olur mu :S
-----------------------------nakit yoksa sana bi güzellik yaparız prom
-
HolygaN bunu yazdı:
Hap var cigara var..
Abi bişey lazım mı?
Bende senden alayım hacı... Paypal olur mu yada kredi kartı gecerli mi? -
Alabilitem var köşede dursun.
-
ne kadara satıyorsun hocam ? bana pm olarak yollar mısın fiyatı, konuyu takip edemiyorum da.
ek$i sözlükte adam şey demiş:
kullanmaya başlamadan önce zaten cok durgun biri değildim ama kullanmaya başladıktan sonra iş yerinde bir arkadasım soyle bir yorumda bulundu: "abicim anlamiyorum nedir bu enerji.. ben biliyorum sen sabah evden cıkarken bir tane extacy alıyorsun, sonra bütün gün..."
gerçekten böyle birşeyi varsa alırım dikkat dağınıklığı falan çok oluyor bende, derslerde falan bir tane alırsın akşama kadar rahat dinlersin ya :) iyiymiş bi indirim yaparsan alırım.
-
kreyzim eczacım yan etkisi kilo aldırıyorsa yolla 4-5 kutu
-
lan götünüzden element uydurmayın. Girişken davranış için de alkolik olun o zaman. Rehberlik etmek lazım alayınıza. Askerdeyim ama özel mesajla ulşanlar oluyor bana. isteyen durumunu kısaca anlatmak üzere problemlerini paylaşabilir hemen olmasa da bi şekilde cevabımı ulaştırırım. Mail terapi denen naneyi size bedava veriyorum daha ne istiyonuz a.k. Sövüp duruyorum askerlik işte a.k. Neyse a.k. görüşürüz a.k.
-
alan var mı ?
-
SyspioniC bunu yazdı:
alan var mı ?
-----------------------------pillibebek hocaya yolladım bi kaç kez exca'ya satmıştım :)
pm'lere göre bi haftaya kadar 3-4 tane daha satacam sen git anlatım bozukluğu kas fonksiyon kas alican :F
-
incelicem bu işi..
kafama uyarsa alırım :F