Öss"Den Çıkanlar
-
bende girdim sınava arkadaşlar o kadar zor değildi :D
ama çalışmadım yaptığım sorularlada kazanabilemem :zuha
ama matemarıkten bi kaçtane soru çok değişikti bi soruya taktım 15 dk vakıt kaybettim:D yapamadım o soruyu
neyse herkesın hakkında hayırlısı neyse o olsun... -
çıktık valla sorular iyidide, çözümlerine kasmak gerekiyodu :)
-
ben böle hayatın sınavın ailenin sistemin a.q. tek sölüyeceğim bu
-
deneme amaçlı girdiğim için sikimde dğildi sırasına işeyenler var amk ben uyucaktım sırada nerdeyse uykum vardı çözdüm 90 dk da çıktım :)
-
amına koim abimin okuluna girebilmek için kastım aüsbf işte, abime de selamlar burdan o şerefsiz bitirdi okulnu yatıyo :)
mat1 27
türkçe 25
sos 26 Tarihte boşler var amk yoksa yanlış yooktu
fen1 1 tane :)
edeb sos 24
mat2 18
bu sene olmazsa seneye bi daha elimden gelen bişey yok. tvden izledim netler buna yakın bişeyler -
ak bu seneki öss nin. @tahribat.com adresinide kaçırdık zaten.hasta hasta sınava girersin bi de sikiiim.
-
abi 101 netim var oda tahmini 243 yapıyor oda sineme tv için yeter inşallah
-
simsiyah bunu yazdı:
-----------------------------
amına koim abimin okuluna girebilmek için kastım aüsbf işte, abime de selamlar burdan o şerefsiz bitirdi okulnu yatıyo :)
mat1 27
türkçe 25
sos 26 Tarihte boşler var amk yoksa yanlış yooktu
fen1 1 tane :)
edeb sos 24
mat2 18
bu sene olmazsa seneye bi daha elimden gelen bişey yok. tvden izledim netler buna yakın bişeyler
-----------------------------bunlarla girersin a.q daha ne lan :)
-
edit: abi nazar değer falan neyse siliyom geri.
-
sorular hakkatten çok kolaydı eğer çalışıpda gitseydim bir yer kazanabilirdim ama çalışmadık işte neyse sözel 1 ve sözel 2 genel kültür sorularından oluşuyordu biraz ben direk kafadan sözelleri yaptım kalan zaman da matematik 1 i yaptım ama sözelden iyi bir şeyler bekliyorum hadi hayırlısı (:
Toplam Hit: 6872 Toplam Mesaj: 66